Top bedrijf

Ik heb een artikel bij deze bedrijf besteld .Deze werd keurig ingepakt en de volgende dag om 10 uur s'Morgens hadden we het binnen. En...wat een mooi handdoeken rek hebben we staan ,echt iets anders.Bedankt!

Nette levering

De artikelen zijn netjes verpakt geleverd.

Snelle verzending

Snelle verzending, goed verpakt. Artikel naar wens.

Prima produkt

Verzendkosten

Nadat ik voor 80 euro mooie design mokken had gekocht, was 1 exemplaar binnen no-time stuk. Na mailContact kon ik een nieuwe krijgen, maar daar moest ik zelf de verzendkosten betalen. Onbegrijpelijk. Volgende keer koop ik direct bij de ontwerpen en niet meer bij een tussenpersoon / webshop.

mooie vogelgeluiden

Mooi huisje met vogelgeluiden, alleen jammer dat er 2 kleine gaatjes in het hout zitten. Prijs kwaliteit zakt dan wel.

Snelle levering en goede service!

Producten waren erg snel geleverd. Bestelling betroffen handgemaakte bordjes waarvan één toch wel erg afweek van alle andere bordjes. Mailtje gestuurd en ze hadden volledig begrip voor mijn punt. Zonder enig probleem een nieuw exemplaar toegestuurd gekregen. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Is open aan de buitenkant

Bij bestelling niet te zien op de foto’s of beschrijving, maar de buitenkant die in weer en wind staat is open, zodat de wijzer van de thermostaat gevoelig is voor invloeden, te duur voor iets wat ik niet zal gebruiken.

Snel en accuraat

Leuke winkel in het prachtige Berg op Zoom

Een aai over bolleke voor ZIN

Mooie producten, zorgvuldige communicatie over lichte vertraging (proactief).

mooi product

bestelling binnen een paar dagen thuis

Teleurstellend

Heel irritant. Bestel je iets wat op voorraad is. Blijkt de levertijd langer dan een maand.

Mooi product en snelle service

Mooi product en snelle service

Goede info over stand van mijn bestelling.

Ik bestelde een schwitzerbox en kreeg te horen dat mijn keuze niet meer voorradig was. Al heel snel kon toch het gevraagde geleverd worden.

Snelle en correcte afhandeling

Snel en correct geleverd!

Ik had mijn bestelling snel in huis, het was netjes verpakt.

Goede en snelle service!

Duidelijke website, snelle service en zeer goed verpakt verzonden. Top!

Fijne winkel klantenservice is ook top

Hele fijne winkel mijn lamp werd persoonlijk afgegeven omdat de medewerkers vlakbij woonde. Aardige vriendelijke mensen!

afhandelen van de bestelling verliep uitstekend

Snelle levering, goed ingepakt, precies zoals besteld.

Goede service, snelle levering

Zeer tevreden. Met een vraag contact opgenomen met de klantenservice. Ik kreeg zeer snel antwoord en werd goed geholpen. Levering was ook snel. Enige minpuntje was dat het bestelde artikel niet geheel overeen kwam met de foto op de site. Op de site was de fles transparant en in het echt was een deel ervan gekleurd. Ik had juist heel bewust de transparante gekozen en niet de gekleurde. Dat was een beetje jammer.

sérieux et rapide

plateau en bois commandé livré deux jours après... en Belgique, me manquais juste le poids du plateau dans le descriptif... mais je recommande ce site.... belle découverte

Kloppend, snel en goed product

Gemakkelijk besteld, snel en correct bezorgd. Goed product.

Prachtige wijnkoeler in een dag binnen!

Doen wat ze zeggen.

Top !

Altijd goede service ! Bekwaam en deskundig

Duidelijke website en snelle levering

Kortemeestraat 29

4611 TL Bergen op zoom

Over ZIN aan Tafel

ZIN aan Tafel is een moderne en sfeervolle winkel voor leuke spullen in en om het huis, met een focus op tafelen, wonen en badkamer. Officieel dealer van onder andere ASA, Alessi, Blomus, Blomus, Chilewich , Cutipol, Ichendorf, IZIPIZI, Leonardo, Mova Globes, Peugeot, Räder, Recozy, Relaxound, Royal Delft, Schott Zwiesel, Seletti, Serax, Sompex, UMBRA en Zone Denmark. U vindt de winkel in het centrum van Bergen op Zoom, maar kunt ook in onze zeer uitgebreide webshop winkelen!