Pluspunten

Prima, snel, niet te duur

Ik winkel veel in een Italiaanse webwinkel. Zij gebruiken UPS. In de doos zit altijd een retour-sticker, die ik simpel over de heen-sticker kan plakken, voor het geval dat ik 1 of meerdere items niet wil houden. Superhandig! Iets voor jullie?

Pluspunten

op tijd bezorgd, goed verpakt

geweldig foam zeeppompje. Mooi design Ik zou geen verbeterpunten weten voor dit bedrijf

Pluspunten

Informatie over levering uitstekend

Pluspunten

Super service! Echt heel tevreden❤️

Pluspunten

Prachtige site, groot aanbod van producten, en erg klantvriendelijk.

Pluspunten

Mooie spullen en ruime keuze. Prima prijzen.

Verzendkosten anno 2019 (pas vanaf een bepaald bedrag niet)?! Levering duurde wat langer dan ik gewend ben bij andere webwinkels. Geen PayPal optie.

Pluspunten

Snelle service Niet te duur

Bij een Cutipol vork, staat een lepel afgebeeld... Of andersom, foutje, ach, peanuts

Pluspunten

Zeer snelle levering, 1 product was niet meer leverbaar maar door levering van een soortgelijk artikel alsnog zeer blij met mijn aankoop. Top!

Pluspunten

Prima levering, perfect verpakt !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de doos waarin de bestelling verpakt zat oogde niet professioneel, was nl geen bedrijfsverpakking maar van een ander artikel.

Pluspunten

Een geweldig assortiment en gelukkig verkopen ze ook de door mij zo begeerde koekoeksklok van Diamantini Ettore wit / goud. Na bestelling werd ik telefonisch geïnformeerd dat de levertijd 2 dagen later zou worden ivm een beurs. De klok werd op de afgesproken dag afgeleverd, goed verpakt. En hij is beeldschoon.

Persoonlijk had ik het leuk gevonden als de binnendoos verpakt zou zijn in cadeaupapier. Maar ik heb natuurlijk geen enkel idee hoeveel pakketten jullie per dag versturen ;-)

Pluspunten

Goede prijs en service en heldere afspraak dat deel van de bestelling later bezorgd zou worden. Vriendelijk geholpen.

Pluspunten

Efficiënte en prettige behandeling van het gewenste product!

Pluspunten

Heel snelle levering. Goed ingepakt en zonder kleerscheuren uitgepakt!

Zou het niet weten. De eerste maal dat we hier bestellen . Van deze levering heel tevreden.

Pluspunten

Mooi product. Ik heb 3 onderzetters van Images d'Orient besteld. Een daarvan was niet op voorraad en ik werd daar netjes over opgebeld en gemaild. De levertijd gaat ook heel erg vlot.

Ik vind dat het zorgvuldiger mag worden ingepakt. Ze waren niet beschadigd, maar het zat los in een envelop, dus het zou wel kunnen beschadigen.

Pluspunten

Snelle accurate verwerking

geen

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

Snel reactie op mijn vragen

Fotootjes iets beter kunnen uitvergroten...o Kleine spullen blijven ook uitvergroot nogal klein...

Pluspunten

Snelle afhandeling. Nette prijzen.

Pluspunten

Heel snel geleverd; dinsdag besteld en donderdag in huis. Servies was goed / beschermend ingepakt.

Kortemeestraat 29

4611 TL Bergen op zoom

Over ZIN aan Tafel

ZIN aan Tafel is een moderne en sfeervolle winkel voor leuke spullen in en om het huis, met een focus op tafelen, wonen en badkamer. Officieel dealer van onder andere ASA, Alessi, Blomus, Blomus, Chilewich , Cutipol, Ichendorf, IZIPIZI, Leonardo, Mova Globes, Peugeot, Räder, Recozy, Relaxound, Royal Delft, Schott Zwiesel, Seletti, Serax, Sompex, UMBRA en Zone Denmark. U vindt de winkel in het centrum van Bergen op Zoom, maar kunt ook in onze zeer uitgebreide webshop winkelen!