Pluspunten

Snelle reacties, snelle service en als er iets niet helemaal goed gaat wordt dat uitstekend opgelost

Pluspunten

Snel, professioneel en duidelijk

Nvt

Pluspunten

Snel klantcontact Prettige communicatie Goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bij betaling kwam het bericht 'betaling mislukt' in beeld. Ik wilde de betaling opnieuw doen, maar zag in mijn mailbox dat de betaling wel was gelukt. Dit was onduidelijk en ik had het product bijna dubbel besteld.

Pluspunten

Snelle levering, mooie spullen en snel in het beantwoorden van vragen via de mail.

Pluspunten

Toen een product niet te leveren was werd er persoonlijk contact opgenomen en excuus gemaakt.

De levering duurde aan de lange kant. ( misschien ivm de feestdagen)

Pluspunten

Bestelling wordt snel, en ons verzoek, mooi ingepakt geleverd. En door het ruime assortiment, in alle prijsklassen, kan ik er altijd wel een cadeautje vinden.

Pluspunten

uitstekende service en attent

Pluspunten

Super snelle afhandeling

Pluspunten

zeer mooie artistieke beeldjes, mooi verpakt en een must have

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Verwachte levertijd aangeven bij producten.

Pluspunten

Snel, betrouwbaar

Pluspunten

Stipte en correcte levering. Supersnel antwoord bij vragen!

Pluspunten

netjes verzorgd

Pluspunten

Communicatie, service, klantgericht. Bovendien kun je bij Zin aan Tafel net iets anders kopen dan bij de doorsnee aanbieders van soortgelijke woonaccessoires en dat van een prima kwaliteit. Misschien soms wat duurder, maar dan heb je ook wat!

Ongetwijfeld zal er wel ergens iets verbeterd kunnen worden, maar dan heb ik dat nog niet ontdekt. Oh ja: De vindbaarheid via Google. Je moet Zin aan Tafel nu ècht toevallig tegenkomen bij je online zoektocht.

Alles was in orde

Pluspunten

Snelle correctie levering van de bestelling

Pluspunten

Snelle en correcte levering!

Pluspunten

Dat gemaild is toen duidelijk werd dat het bestelde niet voor Sinterklaas bij ons zou aankomen. Keurig!!

Pluspunten

Snelle levering, helde en duidelijk. Mooi assortiment.

Pluspunten

Snelle afhandeling van de order in de zin van levering, bellen over de order (4 artikelen besteld en betaald, 3 artikelen leverbaar) en creditering. Zeer klant en servicegericht

Nav deze bestelling kan ik ze niet bedenken

Kortemeestraat 29

4611 TL Bergen op zoom

Over ZIN aan Tafel

ZIN aan Tafel is een moderne en sfeervolle winkel voor leuke spullen in en om het huis, met een focus op tafelen, wonen en badkamer. Officieel dealer van onder andere ASA, Alessi, Blomus, Blomus, Chilewich , Cutipol, Ichendorf, IZIPIZI, Leonardo, Mova Globes, Peugeot, Räder, Recozy, Relaxound, Royal Delft, Schott Zwiesel, Seletti, Serax, Sompex, UMBRA en Zone Denmark. U vindt de winkel in het centrum van Bergen op Zoom, maar kunt ook in onze zeer uitgebreide webshop winkelen!