GEEN

Pluspunten

Alles is keurig afgehandeld

Pluspunten

Produit conforme Emballage excellent pour produit fragile Rapidité d'envoi Très belle gamme

Eventuellement traduction en français Sinon rien de négatif

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering. Product op voorraad

Pluspunten

Eenvoudige bestelwijze, veel betalingsmogelijkheden & snelle levering!

Pluspunten

Vliegensvlugge levering. Heel leuke website.

Pluspunten

prima contact, niet alles was leverbaar maar dat werd ook goed opgelost.

geen

Pluspunten

snelle goede service

niet

Pluspunten

Perfect. Snel geleverd en snel gereageerd! Prachtige producten en aardige mensen aan de telefoon.

Pluspunten

Duidelijke website. Snelle en duidelijke afhandeling van de bestelling. Snelle bezorging.

Pluspunten

Snelle levering! Mooie prijs!

Pluspunten

Heel overzichtelijke website, makkelige navigatie Heel snelle levering! (Eat your hart out Amazon Prime!) Perfekte kommunkatie (bestelling, status levering, meldingen over evtl veranderingen bijv. Millefiori geurbranders).

geen

Pluspunten

Snelle levering. Ik werd telefonisch verwittigd dat een deel van de bestelling niet meer voorradig was. Het bedrag daarvan werd onmiddellijk terugbezorgd. En ook al was het gerief voor mezelf de mooie geschenkverpakking was een aangename verrassing.

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie, goede verpakking (serviesgoed)

Zorg dat je de spullen schoon verstuurt (erg stoffig magazijn)

Pluspunten

Ik was zeer tevreden over de aflevering van mijn bestelling. Alles verliep vlot zonder problemen. Het systeem om de aflevering van mijn bestelling te volgen verliep vlotjes.

Pluspunten

Leuke spullen. Snelle levering. Fijne website.

Bezorgkosten wat lager maken.

Pluspunten

Snelle levering en zeer klantvriendelijk !!!

Pluspunten

Servies besteld. Na levering bleek er één bord gebroken in de verpakking te zitten. Bericht gestuurd en binnen een paar dagen een nieuw bord ontvangen. Geen enkel probleem. De service en klantgerichtheid is prima!

Pluspunten

Altijd goede service ,als er iets niet op voorraad is wordt er persoonlijk contact opgenomen met hoe het op te lossen of na te leveren .Prima

Misschien met DHL om de tafel gaan zitten ivm bezorging.Vrijdag zou geleverd worden dit ging niet door, twee maal de tijd veranderd ,toen zou het Zaterdag worden tweede maal de tijd veranderd, snel werd bekend dat het Zondag bezorgd zou worden en ja hoor daar was de bezorger .Als ik hem niet had gezien was hij zo weer weg gegaan. .Heel jammer, ik weet dit ook uit ervaring van het bedrijf waar ik zelf werkzaam ben, maar de winkelier wordt er toch ook op aan gekeken. Vriendelijke groet CK

Pluspunten

Luisterend oor, proberen de problemen optelossen. Bij zoekgeraakte pakjes wordt het aankoop bedrag teruggestort.

Ik zou het niet weten

Kortemeestraat 29

4611 TL Bergen op zoom

Over ZIN aan Tafel

ZIN aan Tafel is een moderne en sfeervolle winkel voor leuke spullen in en om het huis, met een focus op tafelen, wonen en badkamer. Officieel dealer van onder andere ASA, Alessi, Blomus, Blomus, Chilewich , Cutipol, Ichendorf, IZIPIZI, Leonardo, Mova Globes, Peugeot, Räder, Recozy, Relaxound, Royal Delft, Schott Zwiesel, Seletti, Serax, Sompex, UMBRA en Zone Denmark. U vindt de winkel in het centrum van Bergen op Zoom, maar kunt ook in onze zeer uitgebreide webshop winkelen!