Beste meneer, mevrouw, Indien je via de post retourneert, zitten hier inderdaad kosten aan verbonden. Echter krijg je van ons een retourlabel meegestuurd. Indien je deze gebruikt, dan wordt hier achteraf €5,75 voor in mindering gebracht. Je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice. We kijken graag met je mee wat de goedkoopste optie is. Met vriendelijke groet, Shannon - Team Alanred-plaza.nl
Beste Luke, Indien je geen mails van ons wenst te ontvangen, kun je je altijd afmelden onderaan de nieuwsbrief. Mochten er nog vragen zijn, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Shannon - Team Alanred-plaza
Beste Laura, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat vervelend dat je niet op de hoogte was van ons retourbeleid. Het retourneren in een van onze winkels is gratis. Indien je je pakket terugstuurt kun je zelf de aanbieder kiezen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Alanred Plaza
Beste meneer, mevrouw, Wat ontzettend vervelend dat je pakketje kwijt is geraakt bij de post en dit niet kloppend is. Echter raden we dan altijd aan om contact op te nemen met het bedrijf waar dit besteld is. Wij kunnen namelijk een onderzoek starten bij DHL. We horen graag of het pakket alsnog terecht is of dat er nog actie ondernomen moet worden. In dit geval kun je contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Shannon - Team Alan red plaza
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.