Schnell und gut

Alles Bestens

Uitstekende snelle service

Ondanks de feestdagen snelle levering. Bestellen was gemakkelijk. Werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Het bestelde product was exact zoals aangegeven.

vriendelijk en snel

Ons eerste contact met Alanred-Plaza was heel vriendelijk en de vragen werden prompt beantwoord. Wij zullen zeker opnieuw deze site raadplegen voor ondergoed en aanverwante artikelen van ALanred

Alles soepel verlopen

Alles soepel afgehandeld

scherpe prijs voor een kwaliteitsproduct

Ik kende deze t-shirts al, ze bevallen heel goed, en deze webwinkel had de beste prijs.

Prima t shirts

Al jaren fan van de Alan Red t shirts

Alles zoals verwacht

Perfect passende t-shirts

Goede kwaliteit en snelle levering

Pijnloze bestelervaring, scherpe prijzen en snelle levering

Ben erg tevreden met de aankoop via Alanbred-plaza.nl

goed antwoord op per mail gestelde vraag

Prima. Snelle en correcte levering

Prima.

Topkwaliteit

Ik was op zoek naar t-shirts met een mooie boord en kwam bij Alanred terecht. Ik bestelde een setje van drie Virginia t-shirts en was echt blij verrast door de kwaliteit. Heel zacht katoen: gekamd katoen, ik heb het opgezocht, maar dat is de reden dat de stof zo zacht en luxe aanvoelt. Pasvorm L is prima voor mijn maat 52 met buikje. Het boord is mooi en kantelt niet. Het t-shirt is ook lekker lang. Ben ik dus tevreden? Nou en of: ik heb meteen nog drie setjes besteld (ze waren in de aanbieding)!

Ben heel tevreden met mijn t shirtjes prachtige kwaliteit zal hier zeker weer bestellen

Ben heel tevreden met mijn bestelling Zal zeker weer bestellen Ben heel tevreden met mijn aan koop

mooie t-shirts, snelle levering

Alanred staat voor mooie kwaliteit t-shirts. Verzorgd verpakt en snel geleverd.

Overzichtelijk website en vlotte toezending

Was/ben op zoek naar ouder model dames top (Lisi). Hier gevonden. Blij mee. Jammer dat ik er niet meer kan bestellen in maat M. Op=op?!

Producten voor een prima prijs

Voordelige kwaliteits T-shirts die op tijd werden geleverd

Top service Top prijs Top product

Prima afhandeling, zeer snel!

Binnen 2dagen bestelling in huis! Prima TShirts, elk jaar nieuwe en goeie prijs, zeer belangrijk!!

Mijn bestelling is na 1 week nog niet bezorgd

Daarom kan ik geen oordeel vormen.

prima!

Snelle verwerking en de medewerker van de klantenservice zeer behulpzaam.

Prima service!

Bestel al jaren hier mijn T-shirts. Prima pasvorm en kwaliteit. Makkelijk besteld en snel in huis. Goede after sales en communicatie omtrent de verzending en levering.

Uitstekend product en snelle service!

Al jaren bestel ik de t-shirts en al jaren een tevreden klant!

Vlotte afhandeling

Promenade 12