Reactie van het bedrijf
Beste Nicolas,
Dank voor het delen van je ervaring. Om eerlijk te zijn, zijn we een beetje verbaasd over de beoordeling.
In de review geef je aan dat jullie niet naast elkaar zaten. Dat klopt inderdaad, echter communiceren wij vooraf duidelijk dat wij maximaal twee zitplaatsen naast elkaar kunnen garanderen. Bij een bestelling van drie tickets betekent dat dus dat je er rekening mee moet houden dat één persoon mogelijk apart zit. In dit geval zat deze persoon bovendien direct voor de andere twee, waardoor wij dit persoonlijk niet als apart zitten zouden beschouwen.
Daarnaast geef je aan dat er geen parkeerkaarten bij inbegrepen zijn. Ook dat klopt, want dit bieden wij simpelweg niet aan en staat ook nergens vermeldt bij het aanschaffen van de tickets. Dat is namelijk niet standaard inbegrepen bij normale wedstrijdtickets. Tevens is hier ook geen aanvraag voor gedaan vanuit jullie kant. Daarom vonden wij het wat opvallend dat dit als negatief punt in de review werd meegenomen.
Tot slot benoem je dat het lastig was om het stadion en de omgeving te betreden. Wij begrijpen uiteraard dat dit vervelend kan zijn, maar dit is natuurlijk iets waar wij totaal geen invloed op hebben. Door de jaren heen hebben aardig wat klanten via ons een wedstrijd van Schalke 04 bezocht, echter hebben wij hier eigenlijk nog nooit klachten over ontvangen. De juiste ingang staat altijd vermeld op het ticket, zelfs inclusief een plattegrond van de omgeving van het stadion, waardoor je precies kunt zien waar je het stadion moet betreden. Ook wordt dit rondom het stadion duidelijk aangegeven met behulp van borden.
Natuurlijk streven wij altijd naar de best mogelijke service en begrijpen wij dat niet altijd alles volledig naar wens zal zijn. Toch zijn wij van mening dat wij in dit geval niet tekort zijn geschoten in onze dienstverlening en dat wij hierin ook niet veel meer hadden kunnen doen. Daarom vinden wij een beoordeling van 5/10 eerlijk gezegd niet helemaal passend. Wij hebben namelijk alles exact geleverd conform de overeenkomst en wat je van ons zou verwachten na de bestelling.
Met vriendelijke groet,
Team Voetbalticketshop