Beste Marion, Dank voor je recensie. We vinden het heel jammer om een ‘1’ te ontvangen nadat we deze situatie meerdere malen netjes en duidelijk hebben proberen uit te leggen. Zoals je aangeeft was er in eerste instantie helaas iets mis met één van de 3 tickets, maar werd dit gelukkig ter plaatse al heel snel opgelost met de stewards van Dortmund. We hopen dat je begrijpt dat je niet ‘stiekem wordt binnengelaten’ bij een halve finale wedstrijd in de Champions League wanneer er iets mis is met de wedstrijdkaart. Als er écht iets mis is met een wedstrijdkaart voor zo’n grote wedstrijd, dan mag je absoluut niet naar binnen. De exacte reden waarom dit ene ticket in eerste instantie niet werkte, is ons niet duidelijk, maar gelukkig was dit binnen 10 minuten al opgelost en hebben jullie ruim op tijd (2 uur voor aanvang van de wedstrijd) toegang gekregen tot het stadion. Laten we vooropstellen dat we begrijpen dat dit even schrikken was, maar aangezien het binnen enkele minuten al was opgelost én wij 10 minuten later alsnog terug hebben gebeld en klaarstonden om het probleem te verhelpen, hopen we dat je begrijpt dat het niet aan de orde is om het orderbedrag van de (achteraf) geldige ticket te vergoeden. Verder klopt het inderdaad dat onze noodtelefoon in eerste instantie niet werd opgenomen. We hadden niet verwacht dat onze klanten zo vroeg van te voren al bij het stadion aanwezig zouden zijn, maar ondanks dat mag dit ons niet overkomen en zullen we het zeker meenemen voor in de toekomst. We hopen dat jullie ondanks dit voorval alsnog hebben kunnen genieten van de prachtige sfeer in het stadion en de mooie 1-0 overwinning voor Borussia Dortmund tegen Paris Saint-Germain. Met vriendelijke groet, Team Voetbalticketshop
Julianaweg 141 JJ
1131 DH Volendam
Voetbalticketshop is jouw partner in losse voetbaltickets voor vrijwel alle topclubs en competities in Europa. Geniet dankzij onze betrouwbare wedstrijdtickets tegen de scherpste prijzen altijd zorgeloos van de mooiste voetbalwedstrijden in het buitenland.