top geregeld

ivm geen email op de telefoon, tickets via whatsapp gekregen.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? spurs-forrest

geweldig weekend, en super mooie plek in het stadion

geweldig weekendje gehad in London, mooi weer tijdens ons verblijf in deze mooie stad ! zaterdag naar Chelsea - Everton geweest, super plekken in het stadion, net naast het doel, mooi vooraan het veld

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Chelsea - Everton

Voldoende

We hadden voor dat geld niet echt goede plekken.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Tottenham-nottingham

Mooie ervaring samen met oudste zoon!

Na eerder wedstrijden bezocht te hebben van Chelsea en Fullham, nu naar de Spurs. Samen met oudste zoon die voor het eerst wedstrijd in de Premier League bezocht. Het is natuurlijk geen Feyenoor maar toch…….

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Tottenham Hotspurs - Nottigham Forrest

Aanvraag, betalen en goede plaatsen krijgen

Wij wilde naar Real Madrid, 500 per persoon…!!! Dan maar verder kijken naar een kleine vakantie met voetbalwedstrijd. Het werd Valencia, goede keuze, mooie stad en een betaalbare wedstrijd en drie plaatsen naast elkaar. De tickets waren snel geregeld en 6 dagen voor de wedstrijd hadden wij de tickets. Geen problemen bij het stadion, en vooral goede plaatsen. Het was slecht weer tijdens de wedstrijd, wij zaten op een overdekte tribune… dus geen extreem dure kaarten, leuke wedstrijd en een mooie ervaring rijker.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Valencia - Espanyol

Een geweldige ervaring met goede service!

Goed contact met voetbalticketschop, zowel telefonisch (voorafgaand aan het boeken van de tickets), als na het kopen van de tickets, per mail goed op de hoogte gehouden. 2 keer een mail ontvangen met de melding dat een elektronisch visum verplicht gesteld is om Engeland in te komen. En 2 dagen voor de wedstrijd ontving ik de toegangskaarten Super mooie plekken! In het stadion goed ontvangen en de weg gewezen door de aanwezige stewards van de club zelf. Dit is de eerste ervaring met voetbalticketshop, een aanrader!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Manchester United-Crystal Palace

Geweldige ervaring!

Betrouwbaar en goede communicatie via de mail. Mooie eerste ervaring met een premier league wedstrijd. Voor herhaling vatbaar. Gekozen voor A-categorie plekken die, helaas, aan de prijzige kant zijn.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Newcastle - ManUnited

Alles goed geregeld en goede plaatsen

Kaarten mooi op tijd ontvangen en hele mooie plaatsen in het stadion van Chelsea!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Chelsea- Ipswich

Alles perfect verlopen.

Alles ^perfect verlopen, goede plaatsen, tickets op tijd verstuurd en ontvangen. top!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? ARSENAL BRENTFORD

Ik heb samen met mijn vrouw de wedstrijd Schalke 04- SSV Ulm bezocht. Een erg mooie ervaring.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Schalke 04-Ulm

Voor de 2de keer wedstrijdkaarten gehaald via deze website. Net als de eerste keer mooie plaatsen in het stadion. De kaarten ruimschoots op tijd binnen. We gaan snel weer een wedstrijd in het buitenland bezoeken via deze site

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Schalke

Simpel , snel, betrouwbaar

Simpel kaartjes te boeken, betrouwbaar

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Milwall - Portsmouth

Prima service!

Kon mijn kaartjes omzetten in een tegoed toen ik niet kon. Dit kon ik later weer gebruiken voor een andere wedstrijd. Kortom, gewoon netjes geregeld.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Ajax-NAC.

Perfecte service !

De tickets werden mooi op tijd afgeleverd met de nodige extra info. De plaatse waren super.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? West-Ham-United / Bournemouth

E Grande!

Alles ging fantastisch, zonder gedoe en prima plaatsen voor de prijs.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Juventus-Genoa

Super mooie dag.

Hele goede tickets voor Borussia Munchengladbach tegen Leipzig.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Borussia Munchengladbach tegen Leipzig.

Alles goed geregeld zitplaatsen naast elkaar in het stadion van Newcastle.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Newcastle-Brendtford

Het was echt super leuk

Bedankt voor jullie en het was echt goede plek en misschien wel later ook bij jullie weer ticket boeken.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Real Madrid

Absoluut geweldig

Perfect geregeld en goede plaatsen

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Valencia

Het was prachtig om mee te maken hoe supports 1. FC Köln steunen. Wat een geweldige sfeer in een mooi stadion!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? 1. FC Köln - SV Darmstadt

De reis ademt voetbal

Hoewel Anderlecht de wedstrijd met 3-0 won, was de wedstrijd zelf niet eens zo bijzonder. Nee, het was vooral de hele ervaring rondom het bezoek aan de club die onvergetelijk was! Het stadion — klein maar sfeervol — ligt midden in de stad, wat het extra speciaal maakte. Natuurlijk hebben we de typisch Belgische Mitraillette gegeten, sjaaltjes gescoord in de fanshop, herinneringen opgehaald met Anderlecht-fans over de Nederlandse inbreng van vroeger, en zelfs een Poolse YouTuber geholpen met het afsluiten van zijn video. Wat een feest was dit. Gelukkig hebben we de foto's nog!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Anderlecht - Cercle Brugge

Goed geregeld, zonder veel omkijken het stadion in lopen

Goed geregeld, zonder veel omkijken het stadion inlopen. Duidelijke communicatie per e-mail en kaartjes mooi op tijd ontvangen. Goede plekken in de hoek van het stadion, maar dichtbij uitvak. Hierdoor volledig kunnen genieten van de sfeer van thuis- en uitsupporters.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? QPR - Leeds United

Goed geregeld, optijd je tickets en duidelijke communicatie!

TOP!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? N.v.t.

Prima kan niet beter

Klasse uitstekend.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? N.v.t.

Geweldig!

Alles wat dik in orde, goed geregeld... voor herhaling vatbaar

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Ajax- AZ

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over Voetbalticketshop.nl

Voetbalticketshop is jouw partner in losse voetbaltickets voor vrijwel alle topclubs en competities in Europa. Geniet dankzij onze betrouwbare wedstrijdtickets tegen de scherpste prijzen altijd zorgeloos van de mooiste voetbalwedstrijden in het buitenland.