Leuke wedstrijd in Düsseldorf

Makkelijk om de tickets te bestellen, 3 stoelen naast elkaar met goed zicht op het hele veld en de tickets werden een paar dagen voor de wedstrijd geleverd. Ook de vooraf gestuurde informatie was handig. Ook de wedstrijd zelf was leuk en een geweldige sfeer in het stadion.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Düsseldorf tegen Bielefeld

Goed contact en betrouwbaar

Het was voor mij de eerste keer om op deze manier kaartjes voor een voetbalwedstrijd in het buitenland te bestellen en het was eerlijk gezegd wel spannend. Het is best veel geld en komt het dan wel goed? Deze site gaf vanaf het begin vertrouwen, de informatie die je krijgt is uitgebreid en helder en op vragen reageren ze snel en goed. Fijn om ook een telefoonnummer te hebben voor als het mis zou gaan. we hadden de kaartjes een paar dagen van te voren op de telefoon en het werkte allemaal prima. Het enige 'jammere' was dat we kaartjes voor de lange zijde hadden, maar dat was dan ook net de lange zijde, helemaal tegen de korte zijde aan. In het midden was beter geweest.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Napoli-Sassuolo

Goed en op tijd geregeld

Had twijfel of ik de tickets op tijd binnen had, maar dit was zeker. Super geregeld!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Aston Villa - Everton

Super plek

We zijn goed geholpen en hebben goede plekken voor ons geregeld We zijn met 10 vrienden heen geweest Was een pracht

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Aston villa

Betrouwbare mensen

Ik ben met mijn zoons afgelopen zaterdag bij Tottenham geweest. Alles was goed geregeld. Volgende keer weer zo

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Tottenham westham

Wederom alles tot in de puntjes geregeld.

Telkens weer zeer tevreden. Uitstekende zitplaatsen met 4 naast elkaar. Genoten van elke minuut. Doe zo verder.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Spurs-West Ham

Helemaal top.

Contact met jullie omtrent kaartjes was top. Snel geregeld en alles netjes en overzichtelijk in de mail gekregen. Top geregeld!!!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? VfL Bochum VS sv Darmstadt

Goed maar prijzig

Hele goede service maar de tickets zijn toch wat prijzig. Vrienden hadden tickets gekocht via de officiële site en zij betaalden €25 minder per ticket. Goede klantenservice, reageren snel op vragen. Blij met onze ervaring!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Ajax - Go Ahead Eagles

Mooi stadion, topwedstrijd en kaarten goed geregeld.

AA Gent heeft een modern mooi stadion, de omring kan je lekker wat eten en drinken. Tegen Anderlecht is een mooi affiche. En buiten het voetbal is Gent een leuke stad. Dus alle ingrediënten voor een top weekend.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? AA Gent Anderlecht

Alles was goed, snel en duidelijk vanuit voetbalticketshop.nl

We hebben via voetbalticketshop tickets geregeld voor een voetbalwedstrijd in Köln! Alles was supermakkelijk geregeld en de informatie die je krijgt is duidelijk en goed! Ook de plekken (9 plaatsen) waren mooi bij elkaar en op een goede plek in het stadion! Kortom een uitstekende ervaring!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Köln-Mainz

Samen met mijn zoon de wedstrijd Manchester United - Newcastle United bezocht op Boxing Day. We wilden graag op de Stretford tribune zitten, achter het doel tussen de fanatieke aanhang. Het kon vooraf niet gegarandeerd worden, maar uiteindelijk hadden we 2 plekken, recht achter het doel op Stretford End. Het waren topplekken en de sfeer was geweldig. Vooraf ook een paar keer telefonisch contact gehad met voetbalticketshop en toen ben ik ook heel vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Met de digitale tickets is het erg eenvoudig om binnen te komen in het stadion.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Manchester United - Newcastle United

Top geregeld.

makkelijk via de mail de tickets en mooi ruim op tijd voor de wedstrijd

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Bvb - Werner bremer

Too

Anfield blijft mooi

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Liverpool-Barnsley

Geweldige ervaring, rima dienstverlening

Geweldige ervaring. Geen kwaad woord over de Duitsers. Supporters Borussia Dortmund en Werder Bremen gebroederlijk door elkaar. Geen wanklank gehoord. Op tribunes veel gezinnen en vrouwen. Dat hebben de Duitsers goed voor elkaar. Heel plezierig. Parkeerplaatsen waren vol ( moet online) maar werden verwezen naar parkeergarage richting centrum. 15 min lopen van stadion ( 7 euro). Ondanks dat 81:000 supporters tegelijkertijd weggaan geen grote verkeershinder

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? BorussiaDortmund - Werder Bremen

zeer tevreden

1e ervaring is positief. Snelle boeking, redelijke prijs, uitstekende plaatsen, kaarten keurig op tijd per email ontvangen. Volgende x zeker weer een optie

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Eintracht Frankfurt - BVB Dortmund en Bayer Leverkussen - VFB Stuttgart

Wat een sfeer

Het was een grandioze sfeer in een mooi stadion.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? As Roma tegen Genoa

Gematigd positief

Op de wedstrijddag zelf had ik mijn kaarten nog niet ontvangen en dat was vervelend, want ik moest er zelf achteraan en anders waren we vanuit Malaga naar Sevilla gegaan en had ik waarschijnlijk geen kaarten gehad. Toen ik hierover ging bellen, werd het super snel en heel goed opgepakt. De kaartjes kregen een upgrade en dat was ook heel netjes. Kan gebeuren en daarna super goed opgepakt!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Sevilla-Levante

Goed geregeld!

Kaarten waren ruim op tijd ontvangen

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? AC Milan - Hellas Verona

Zeer correcte en prettige afhandeling

Erg prettig contact gehad

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? F.C.Köln- Union Berlin

Leuke ervaring

Zaten niet met zijn vieren naast elkaar. Voor de prijs kwaliteit een voldoende. Wel telefonisch direct bereikbaar en elektronische tickets werken uitstekend in Engeland

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Cristal Palace Manchester City

Uitstekende service, tickets mooi optijd ontvangen en handige reisbescheiden.

Uitstekende service, tickets mooi optijd ontvangen en handige reisbescheiden.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? FC Köln - Union Berlin

Kaartjes goed geregeld, zitplaatsen waardeloos, niet volgens verzoek en afspraak

Onze kaartjes keurig op tijd en geen probleem bij het binnenkomen. Zitplaatsen NIET achter het doel (zoals aangegeven)., maar wel in een hoekje onder in tegen het uitvak aan. Bij het doelpunt werden we onder het bier gegooid...!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Fc Koln-Union Berlin 0-1

Goed en betrouwbaar

Naar diverse wedstrijden geweest in verschillende landen, altijd perfect verlopen betrouwbaar en goede communicatie

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Real betis Sevilla- Getaffe

Goede service en snelle ticket levering!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Juventus-AsRoma

Uitstekende service met veel informatie. Kaarten al vroeg in de week in de mailbox!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Fc Koln- st. Pauli

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over Voetbalticketshop.nl

Voetbalticketshop is jouw partner in losse voetbaltickets voor vrijwel alle topclubs en competities in Europa. Geniet dankzij onze betrouwbare wedstrijdtickets tegen de scherpste prijzen altijd zorgeloos van de mooiste voetbalwedstrijden in het buitenland.