Alles uiteindelijk voor elkaar

Tickets bijna een jaar van tevoren geboekt. Een paar weken van tevoren wisselde de speeldag en daar werd ik van op de hoogte gehouden. Ik vond het erg spannend dat slechts 24 uur voor de wedstrijd pas voetbaltickets werden opgestuurd. We waren met 6 en zaten 2 aan 2. Uiteindelijk prima, maar niet 3 mensen naast elkaar. Alles ging uiteindelijk goed. Communicatie kan iets beter maar was wel persoonlijk (verwachtingen managen).

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Manchester United - Southampton

prima communicatie, prima aflevering

Prima communicatie, vlot en haast onmiddellijk antwoord bij vragen. Prijs is misschien wat te hoog, maar prima afhandeling en betrouwbaar. doe ik nog wel eens met jullie

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Benfica - Club Brugge

Gewoon goed geregeld allemaal!

Kaarten voetbalwedstrijd besteld. Onvergetelijke ervaring samen met m’n pa

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Tottenham Hotspur- Nottingham Forest

kaarten zijn te duur, mensen die naast ons zitten betalen de helft, dus

matig

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? dortmund-leipzig

Prima plaatsen en perfect georganiseerd

Goede en heldere communicatie en "done what has been promised" Tevreden klant!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Atletico Madrid - Sevilla

Fijn contact! Ook met vragen goed snel geholpen!

Contact was goed en duidelijk en snel. We kregen zelfs een upgrade van rang 3 naar rang 1 zonder bijbetaling. Erg aardig want rang 1 is veel duurder kaartje. Enige nadeel was dat we wel heel erg dicht op veld zaten en tegen stewards aankeken. Dus of rij 1 en 2 in Manchester City stadion ook echt rang 1 is vraag ik me af. De vedettes kwamen wel erg dichtbij langs en dat was goud! Tickets netjes op tijd via e-mail ontvangen.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Manchester City - Newcastle United

prachtig

Met mijn zoon van 10 naar Manchester City geweest; kaartjes 1,5 dag voor de wedstrijd binnen, ruim op tijd, met een onverwachte upgrade van categorie 4 naar categorie 1 zonder extra kosten. Hele mooie plekken en prachtige ervaring.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Manchester City-Newcastle United

geweldige ervaring

We hadden het geluk kaarten te hebben voor Liverpool-Man Utd, een (achteraf) historische wedstrijd. Prima communicatie en kaarten werden keurig (digitaal) geleverd. Hadden ook 2 andere wedstrijden waarbij we de kaarten elders hadden gekocht. Was een stuk goedkoper maar kan ook aan de wedstrijd hebben gelegen.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Liverpool-Manchester United

Service was betrouwbaar, duidelijk en snel. Zeker aan te raden!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Paris Saint Germain

2 Kaarten paar maanden op voorhand besteld voor Real Madrid -Athletico Madrid. Kaarten werden avond voor de match per koerier in ons hotel afgeleverd. Wij hadden categorie 1 kaarten besteld en hadden fantastische plaasten op rij 3,onderste ring, we zagen de spelers op paar meter van ons. Ook De Braziliaanse oud speler Ronaldo , en oud speler Gutti stonden op amper 5 meter van ons. Fantastische ervaring voor mijn zoontje van 10 in een uitverkocht Bernabeu. Reeds de 2de x via voetbalticketshop besteld, en telkens zeer correct de kaarten ontvangen. Ook een heel goede klantenservice die vrijwel onmiddelijk op al je vragen antwoord per mail of via de chat functie. Topervaring

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Real Madrid-Athletico Madrid

Super ervaring

Zochten voor tickets voor Köln - Wolfsburg het liefst 5 plaatsen naast elkaar. Bij voetbalticketshop was dit als enige mogelijk. Snelle reactie gehad en een mooie belevenis in het stadion gehad.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Köln - Wolfsburg

Goed geregeld, super trip

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Fc Bayern - Union Berlin

heel betrouwbaar

Zowel bij Manchester United als bij Sevilla hadden we prachtige plekken.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Manchester United en Sevilla

Prima ervaring met Voetbal Ticketshop

Het bestellen van de kaarten verliep heel makkelijk via de website. Ik ontving ook netjes een bevestiging. De kaarten kwamen alleen laat aan (op de dag van de wedstrijd). Daar kan Voetbal Tickets niks aandoen, want ze zijn afhankelijk hun partners die de kaarten levert, maar het zou wel zo prettig zijn als zij hier ons van op de hoogte houden. In de bevestigingsmail stond dat de kaarten minimaal 48 uur van tevoren geleverd zouden worden. In dit geval dus later, maar dan mis ik wel de correspondentie erover. Overigens reageren ze wel direct als je ze er de vraag over stelt. Al met al een prima ervaring en je kunt met een gerust hart je kaarten bij hen bestellen.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Barcelona-Manchester United

De bestelde kaarten zijn geleverd.

De kaarten zijn geleverd zoals aangegeven. De kaarten waren ater geleverd dan eerst is aangegeven. Tip is om klanten hierover te informeren. Top, direct reactie op de mail.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Barcelona VS Manchester United

Great !

Alles prima geregeld ! Ticket op tijd ! Unieke ervaring !

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Barcelona - Man.United

Goed bereikbaar

Netjes geholpen, en de tickets waren ook op tijd.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Barcelona / manchesters united

Spannend of het goed zou gaan

Wij zijn 70 plus en dan moeten we app downloaden en account aanmaken en maar hopen dat het allemaal veilig is. Wel fijn dat er telefoon nummer bij stond dat we konden bellen

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Ajax Union Berlin

Alle afspraken nagekomen! Super wedstrijd gezien

Nav de referenties de keuze gemaakt om de tickets bij deze provider te kopen. Op goed vertrouwen want Barcelona-ManUTD tickets zijn niet goedkoop. Hoe dan ook, alles liep perfect, makkelijke communicatie en snelle reakties, tickets een dag voor de wedstrijd per email ontvangen. Seats waren klasse! De wedstrijd was geweldig! Bedankt en volgende keer zeker weer!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Barcelona - Manchester United

Als afgesproken 24/48 uur voor de wedstrijd de kaarten

Ik had 24 uur voor de wedstrijd de kaarten in de app staan. Bedankt voor de mooie plekken en de service.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Ajax - Berlin Europa league

Prima alternatief

Als je naast de boot pist! En een wedstrijd is uitverkocht, ben ik in het algemeen wat sceptisch over tickets kopen via andere kanalen. Mede omdat 'ik' weet dat het scc zijn die hun kaart verkopen aan dit soort bedrijven als Voetbal Ticketshop. Maar dat ter zijde... Kaarten op de matchdag zelf, en zelfs betere plekken, dan omschreven dus prima alternatief

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Ajax-Union Berlin

top

4 kaarten naast elkaar op super plekken in 1 woord super.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? ajax - union Berlin

Goede tickets, alleen jammer dat we niet allemaal naast elkaar konden zitten

Goede tickets, goede ervaring

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Arsenal - brentford

Zeer betrouwbaar bedrijf voor voetbalkaartjes in Europa

Kaartjes besteld voor Dortmund - Freiburg van 4 februari. Kaartjes kwamen een dag van tevoren dus je moet wel even je zenuwen in bedwang houden. Maar waren echt prima kaarten op de lange zijde en niet te hoog op de 2e ring. Konden alles fantastisch zien waaronder Die Gelbe Wande. Mooie ervaring!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Dortmund - Freiburg

Wij hadden tickets besteld voor cat 4 en kregen een paar dagen voor dat wij gingen tickets voor cat 2 betere plekken dus. Een groot compliment

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Dortmund Freiburg

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over Voetbalticketshop.nl

Voetbalticketshop is jouw partner in losse voetbaltickets voor vrijwel alle topclubs en competities in Europa. Geniet dankzij onze betrouwbare wedstrijdtickets tegen de scherpste prijzen altijd zorgeloos van de mooiste voetbalwedstrijden in het buitenland.