Alles top geregeld.

Alles top geregeld, geregeld geinformeerd. Gratis upgrade. Het was een top dag.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Dortmund - Wolfsburg

Goed geregeld.

Vlotte service en goed advies. Leuke trip! Alleen wat een prijs. Dat is voor veel mensen niet te betalen.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? ManU-Norwich

Goed geregeld, wel duur

Kaarten waren 5x over de kop, dus had dat wel iets scherper gekund. Volgende keer probeer ik een andere aanbieder van voetbalkaarten Plaatsen waren prima.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Newcastle-wolves

Goede service, klantvriendelijk en snel

Super service, snel en klantvriendelijk!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Mönchengladbach tegen koln

Alles goed geregeld!

Goede communicatie en tickets op tijd binnen. Al met al goede service.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Mönchengladbach-FC Koln

Echt een top wedstrijd gehad

Geweldige derby Mönchengladbach- Koln gehad. Samen met mijn zoontje van 9 geweest. We hadden goeie plaatsen naast het fanatieke uitvak. Veel goals en lekker weer. Wat wil je nog meer!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Mönchengladbach-Koln

Teleurgesteld

Tickets gekocht voor de knvb bekerfinale tussen Ajax en PSV. 3 dagen voor de wedstrijd krijg ik bericht dat ze helaas geannuleerd werden. Dag erna telefoon ontvangen dat ze toch nog aan kaarten konden komen. Had ondertussen ergens anders tickets gekocht, maar toch leuk dat ze toch een oplossing gezocht hadden.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? N.v.t.

Goede service en betrouwbaar

We kochten 2 weken voor datum, kaartjes voor Valencia-Bilbao Dit was helemaal uitverkocht. De kaartjes werden de dag voor de wedstrijd gemaild. We kregen een gratis upgrade naar rang 1 Echt super! De communicatie verliep ook vlot! Echt een aanrader!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Valencia- Bilbao

Spannend

Wat het spannend maakte was dat wij de kaarten pas vrij laat kregen, hierover was de communicatie overigens prima. Dit werd duidelijk uitgelegd.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? liverpool-inter

Goede service zeer betrouwbaar , komen na waar je voor betaald !

Goede service zeer betrouwbaar komen na waar je voor betaald. We hadden prima plekken in het bernabeu stadion in Madrid .

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Real Madrid

Handige maar dure manier om toch aan kaartjes Premier League te komen

Het bestel- en verkoopproces via Voetbalticketshop.nl verliep goed. De kaartjes arriveerden enkele dagen voor de wedstrijd keurig op tijd. Fijn ook dat we zoals verzocht met 3 personen naast elkaar konden zitten. Plekken waren op zich goed. Maar als je de duurste categorie (1e ring, lange zijde) hebt gekocht, is het wel een beetje jammer dat je dan (zoals wij) vrijwel bovenin die 1e ring zit, en richting de cornervlag. En natuurlijk blijft het een pijnpunt dat de kaartjes zo ontzettend duur zijn. Maar dat blijft natuurlijk zo zolang mensen als ik ze kopen ;-).

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Chelsea-Newcastle United

Geweldig !

Geweldige champions league wedstrijd gezien en een ervaring rijker! De hospitality tickets waren de prijs waard want werkelijk alles was tot in de puntjes geregeld… bedankt Voetbalticketshop!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Liverpool - Internazionale

Goed geregeld

Kaarten op een mooie plek

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? benfica ajax

Top service, zeker aan te raden

Goede klantenservice die snel en duidelijk reageren. Prijzen aan de dure kant maar dan heb je wel een goede plek. Zeker aan te raden!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Benfica-Ajax en Dortmund-Ajax

Alles perfect verlopen. Wedstrijd PSG - Saint Etienne, kaarten duurste categorie gekocht en mooie plaatsten gekregen langs de zijlijn op ring 2 thv de grote rechthoek. Kaarten werden dag of 4 voor de wedstrijd verstuurd. Enig minpunt is dat de kaarten ook via ticketplace komen, en deze kan je evengoed zelf op de site van psg boeken aan veel goedkopere prijzen. Bij ons waren dag van de wedstrijd nog tickets te koop op ticketplace, en deze kosten op de beste plaatsen in het stadion, waar de spelers uit de tunnel komen op de onderste ring, zoveel niet als wij betaald hebben bij voetbalticketshop

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? PSG - Saint Etienne

Top kaarten en goede communicatie

Kaarten besteld voor Benfica - Ajax. Kaarten arriveerden in de week voor de wedstrijd. Tot die tijd een aantal keer contact gehad, goed geregeld. Plekken in het stadion uitstekend.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Benfica - Ajax

Positief leuk

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Man.city -tot.

Alles soepel verlopen

E-Tickets wedstrijd Real Madrid 2 dagen te voren ontvangen. Genoten van de wedstrijd met mijn zoontje.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Real Madrid -Alaves deportivo

Prachtige ervaring

Al drie keer kaarten gekocht bij voetbalticketshop.nl Afgelopen vrijdag in Parijs geweest bij de wedstrijd PSG-Rennes. We hadden dure kaarten aangeschaft voor de lange zijde 1e ring, maar dan heb je wel wat. Messi en doelpuntenmaker Mbappé liepen na de wedstrijd langs ons het scheelde maar 6 meter. Het was weer een super leuke ervaring!!!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? PSG-Rennes

Matig

Prijsverschil enorm 59 € uw prijs ,werkelijke prijs kaartje 15 pond

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? West albion te groot prijsverschil met de werkelijke prijs , 15 pond u reken 59 euro

Met 2 vrienden losse tickets besteld voor de wedstrijden van Atletico Madrid en Real Madrid. De kaarten waren netjes op tijd geleverd via de mail en ook nog eens super mooie plekken toegewezen gekregen. Een weekend voor in de boeken!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Atletico Madrid - Valencia Real Madrid - Elche

Onvergetelijk!

Samen met 2 vrienden een wedstrijd van Real Madrid bezocht. Geweldige plaatsen op de eerste ring, vlak naast de dug-out gekregen. Een spannende wedstrijd die met 2 late doelpunten werd bekroond. Onvergetelijk!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Real Madrid - Elche

Fantastische wedstrijd, duur kaartje

Twee tickets besteld bij Voetbalticketshop voor de wedstrijd Barcelona - Atletico. Mooie plekken naast elkaar op de derde ring. Fantastische wedstrijd gezien. Kaartjes waren aan de dure kant (150 euro ipv 70 eu) als we besteld hadden via de officiele barca wedstrijd. Hier kwam ik achter nadat ik de kaartjes via voetbalticketschop had besteld. Voor de rest prima!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Barcelona - Atletico

Oneerlijke bevestiging. Wel betaald, geen kaarten.

Op vrijdagavond twee kaarten gekocht voor Sevilla FC. Na betalen van 180 euro kreeg ik een bevestiging van aankoop in de mail. Daarna hebben we onze vlucht en het hotel geboekt, ervan uitgaande dat de kaarten later zouden komen omdat er een bevestiging werd verstuurd. In de bevestiging stond dat de wedstrijd op 23 januari plaats zou vinden, maar volgens mijn info was dit de 22ste. Om verwarring te voorkomen heb ik vrijdag, zaterdag en zondag gebeld, maar geen gehoor. Op de site staat dat men 24/7 bereikbaar is, maar ik kreeg in 6 pogingen telkens het weekendbandje. Maandagochtend toch maar weer gebeld over de datum en ik kreeg iemand aan te telefoon. De verkeerde datum was inderdaad een fout; kan gebeuren. Toen ik vroeg wanneer ik de kaarten binnen zou krijgen hoorde ik twijfel. Dus ik vroeg of het überhaupt wel goedkomt, en waarom ik dan een bevestiging heb gekregen. Er werd me beloofd dat ik nog diezelfde dag een mail met uitleg zou krijgen. Helaas heb ik de hele dag niets vernomen. Om 16:55 nog maar even snel gebeld omdat ik daarna bang was weer het weekendbandje aan de lijn te krijgen. Toen werd er gemeld dat ze voor deze wedstrijd waarschijnlijk geen kaarten konden krijgen. Ik had toen dus al betaald, meermaals gebeld en ik zou terug gemaild worden over deze situatie. Als ik dus in eerste instantie niet gebeld had over de verkeerde datum, had ik pas later in de week via de mail te horen gekregen dat de kaarten niet beschikbaar waren. Gelukkig kon ik nu via een andere site wel aan kaarten voor de wedstrijd komen. Zij checkte eerst netjes of het ze zou gaan lukken, waarna ik pas moest betalen. Voetbalticketshop heeft netjes het geld teruggestort op mijn rekening, en excuses geboden voor de situatie. Het zou te maken hebben met de bezetting ivm Covid. Duidelijk, alleen dan is het niet netjes dat ze een bevestiging sturen, terwijl dat dus feitelijk niets bevestigt. De bevestiging werd automatisch verstuurd, zo werd me later verteld aan de telefoon.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Ze hadden toch geen kaarten

Alle informatie was duidelijk. Ook nog eens betere plekken in het stadion gekregen dan we geboekt hadden. Kortom, alles verliep vlekkeloos. De wedstrijd was ook nog eens fantastisch!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Atletico Madrid - Valencia

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over Voetbalticketshop.nl

Voetbalticketshop is jouw partner in losse voetbaltickets voor vrijwel alle topclubs en competities in Europa. Geniet dankzij onze betrouwbare wedstrijdtickets tegen de scherpste prijzen altijd zorgeloos van de mooiste voetbalwedstrijden in het buitenland.