Pluspunten

Alles was goed geregeld

Pluspunten

Alles tot in de puntjes verzorgd.Het reisbescheiden was zo goed als perfect.We waren met z'n vieren,en allemaal tevreden.In de toekomst willen we zeker nog beroep op jullie doen.

Misschien toch ook de treinreis van London Stanstedt naar het centrum in het totale pakket opnemen.Eventueel een beetje uitleg over het Londense openbaar vervoer opnemen in het reisbescheiden(Oystercard,Dailycard,....)

Pluspunten

Top organisatie, alles tot in de puntjes meer dan verzorgd!! Zeker een aanrader

Pluspunten

alles was top geregeld

weet ik niet

Pluspunten

Super geregeld!

Pluspunten

Bij vragen zeer snel antwoord. Kaartjes 3 dagen voor wedstrijd al thuis gestuurd.

Enige "verbeterpunt" is dat de gelbe wand geen schwartze wand is. Dus bij de volgende wedstrijd ....

Pluspunten

Vlotte communicatie , mooie beschrijving en informatie van de reis

Pluspunten

was goe inorde alles was klaar om te vertrekken zelf niet veel moeiten moeten doen

Pluspunten

Heel goede klantservice. We hadden problemen bij onze bestelling (niet fout van number 1) en werden meteen via de chat uit de nood geholpen. Perfect georganiseerd, alle beloften nagekomen. Wij gaan zeker nog een keer!

Pluspunten

Wat aangeboden wordt wordt geleverd, duidelijke factuur, prima service , goed bereikbaar !!!

Nvt .

Pluspunten

Super service

Pluspunten

Alles word voor je geregeld en je hebt heel veel opties die je zelf kan kiezen . Ook bij eventuele vragen word je snel geholpen

Pluspunten

Geweldig weekendje Barcelona gehad met ons gezin. Prachtige plaatsen in het stadion en dit allemaal tegen zeer scherpe prijzen. Onze volgende reis boeken we zeker weer hier!

Pluspunten

Goed in orde gebracht, tickets op tijd gekregen. Tickets waren op goede plaats en hotel was super in orde. Wel jammer dat de Südtribune gesloten was ..

Pluspunten

Snel en duidelijk antwoorden op vragen en vriendelijk

Had 2 dagen voor de wedstrijd de kaarten pas vond ik wat laat

Pluspunten

Geen problemen gehad met de kaarten en het hotel

Iets sneller de kaarten krijgen Je krijgt ze maar een paar dagen op voorhand.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super dagen gehad in Barcelona. Goed geregeld mooie plek en een leuke wedstrijd

De wedstrijd kaarten en boarding kaart iets eerder opsturen, niet de avond voor vertrek

Pluspunten

Tickets zeer vlot geregeld.

Hotel kan beter in wereldstad als Londen.

Pluspunten

Goed hotel .kaartjes ruim op tijd. Duidelijke omschrijving

Pluspunten

Alles tot in de puntjes geregeld en beschreven, gewoon top!!

Pluspunten

Vriendelijke & vlotte regeling. Uistekende ligging van het hotel.

Pluspunten

Top geregeld weinig op aan te merken

1 klein dingetje Ik had de hele reis op mijn naam geboekt van wetten maar aan gekomen in het hotel stond t hotel op mijn vriend zen naam Vd elzen dat was even verwarrend zowel voor t hotel als voor ons

Pluspunten

Alles is perfect geregeld, dit geldt vanaf de opties tijdens het bestelproces (keuze voor de plaatsen in het stadion, keuze van een vliegtuigmaatschappij enzovoort) tot aan de service aan de telefoon en per mail. Ik kan niet anders zeggen dan dat alles perfect geregeld is. We zijn keurig van te voren ingecheckt (vliegen) door Number 1 voetbalreizen, de communicatie was duidelijk en tijdig, ook aanvullende vragen per mail en telefoon zijn snel en volledig beantwoord. Daarnaast waren de plaatsen in het stadion perfect en zo ook het hotel dat is geregeld door Number 1 voetbalreizen. We hebben een super weekend gehad!

Geen, dat is absoluut niet aan de orde. Wellicht één tip, ga zo door!

Pluspunten

Goede plaatsen bij de wedstrijd. Netjes hotel. Duidelijke communicatie.

Pluspunten

prima klantbehandeling. stukken tijdig in bezit. duidelijke bijlagen

geen verbeterpunten opgemerkt tijdens mijn eerste boeking bij Number One voetbalreizen.

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over Voetbalticketshop.nl

Voetbalticketshop is jouw partner in losse voetbaltickets voor vrijwel alle topclubs en competities in Europa. Geniet dankzij onze betrouwbare wedstrijdtickets tegen de scherpste prijzen altijd zorgeloos van de mooiste voetbalwedstrijden in het buitenland.