Alles perfect

Alles ging als beloofd. Ik kreeg ook een gratis update waardoor ik op een geweldige plek jn het stadion HSV-Hertha BSC heb gekeken. Mooie ervaring

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Hsv -Herta Nsc

Super plaatsen veel te duur

Beleving onbetaalbaar Kaartjes gruwelijk duur Mensen naast ons hadden nog niet de helft betaald via de club.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? PSG-Loriant

Perfect geregeld!!

Leuk om mee te maken ,veel keuze in zitplaatsen , voor elk wat wils........Betrof Dortmund-Ajax seizoensopening. Volle bak ! Gewoon een keer doen . Keuze zat .

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Dortmund ajax

Topkwaliteit. Wederom alle afspraken nagekomen

Goed contact via de mail. We waren deze keer met 4 personen. Gevraagd of we, ondanks er duidelijk aangegeven staat dit niet te kunnen, 4 plekken langs elkaar zouden kunnen regelen. En het was gelukt! Dit heeft ook echt wel een meerwaarde gegeven aan deze voetbalavond. Super bedankt voor het regelen en het nakomen van de afspraken. Op naar nog vele mooie wedstrijden.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? PSG

Wereldse ervaring

Geweldig geregeld, zorgeloos op reis gegaan

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Chelsea - Newcastle United

goed geregeld.

WE hebben een fantastische dag gehad. ook het parkeren was goed geregeld. echter ik vond de kaartjes wel erg duur.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? monchengladbachtegen augsburg

Goed geregeld

Netjes 4 plekken naast elkaar kunnen regelen tijdens een thuiswedstrijd van Westham United!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? West Ham United - Leeds

Hele mooi ervaring camp nou

Wedstrijd bezocht tussen Barcelona-real sociedad. Gehuurde auto naast het stadion in de Parkeer garage gezet. (Doe dit wel Op tijd). Vervolgens rond het stadion gelopen gegeten en gedronken. Stadion geopend 1,5 uur voor de wedstrijd. Helaas heeft Barcelona de wedstrijd verloren maar dat mocht de pret niet drukken. Na de wedstrijd hebben de spelers nog een ere ronde gelopen om het kampioenschap met de supporters te vieren. Al met al een hele mooie avond gehad en een ervaring rijker. Op naar de volgende wedstrijd volgend seizoen van een andere club. Voetbalticketshop bedankt ☺️.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Barcelona- real sociedad

Top geregeld, fantastische plekken. Geweldig stadion.

Met drie jongens van 8, 10 en 12 jaar naar deze wedstrijd geweest. het was een ervaring om nooit meer te vergeten!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Tottenham - Crystal Palace

Prima geregeld

Snelle en goede hulp bij vragen. Prima plekken verkregen.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? West Ham United - Manchester United

Ronduit geweldig!

Mijn ervaring met Voetbalticketshop.nl is boven verwachting goed. De vlucht, het hotel en de tickets zijn op tijd geboekt en tip top in orde gemaakt. Ik kijk ernaar uit om snel weer met jullie samen te werken!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Barcelona - Osasuna

alles perfect voor elkaar .

zeker de moeite waard om vaker wedstrijden te gaan bezoeken

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Milaan -lazio roma

Super goede plaatsen en je wordt goed op de hoogte gehouden!!

Voor de eerste keer hier onze tickets voor een wedstrijd van PSG besteld. Bestellen ging makkelijk. We hadden 1e ring kaarten gekocht en hadden echt fantastisch plaatsen. Goed zicht op het veld. We werden netjes op de hoogte gehouden via de mail en 4 dagen voor de wedstrijd kregen we de kaarten toegestuurd via de mail.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? PSG

Ik houd ervan als alles goed geregeld is en zelf niks meer hoeft te doen. Alle afspraken zijn nagekomen.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Barcelona Osasuna

Heel goeie plaatsen maar wel laat doorgestuurd

De plaatsen waren heel goed gelegen maar veel stress omdat ze maar pas 24u op voorhand worden verstuurd

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Man City - Arsenal

Top ervaring bij Real Madrid

We hebbern genoten van de wedstrijd en alles ging soepel met kaarten krijgen via de email etc. Ik had ook een klein probleem met het openen van mijn tickets maar de customer service gebelt vanuit onze vakantie bestemming en werd gelijk geholpen. Als we weer zo een voetbal wedstrijd gaan kijken ergens anders nemen we zeker weer contact met jullie op! Bedankt! Foto genomen tijdens het warming up voor de wedstrijd :)

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Real Madrid-Almeria

Waardeloze plekken

Wat een waardeloze plekken bij PSG voor dat geld. Zaten tegen een net aan zodat we de helft van het veld door een net moesten bekijken! Komt de wedstrijdkleding niet ten goede!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? PSG-Lorient

Helemaal top!

Afgelopen zaterdag Real Madrid zien spelen. Hele goede plaatsen. Was een cadeau voor mijn zoon zijn 18e verjaardag. Dit vergeet hij niet snel meer. Top geregeld.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Real Madrid op 29 april

Hele goede en fijn ervaring met Voetbalticketshop.nl

Voor ons wat het de eerste keer dat we een voetbalwedstrijd in Engeland gingen bijwonen. We reisde samen met onze zoon van 12 dus best spannend. Onze wedstrijd van City - Arsenal. een echte topper dus. Alles was perfect geregeld en ze waren goed bereikbaar voor vragen. Aanrader!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Manchster City - Arsenal

Prima geregeld!

Kaarten zijn heel erg duur maar je bent wel zeker van een mooie plek in het stadion. Ik heb er van genoten samen met mijn zoon.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Chelsea - Brentford

Geweldig geregeld

Vanwege het kapot gaan van mijn mobiele telefoon op het laatste moment een aantal keren contact gehad met voetbalticketshop.nl vriendelijke service en meegedacht met de oplossing uiteindelijk de kaarten ruim op tijd ontvangen. Top geregeld!

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Tottenham Hotspurs - Manchester United

Alles was duidelijk en goed geregeld. Ook de communicatie was goed.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Manchester city- Sheffield united

Helemaal top geregeld en ontzorgt

Ik had kaarten besteld via de voetbal tickets en goede plaatsen gevraagd en deze ook gekregen. Was een top ervaring zeker als je met je zoon gaat.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Barcelona- Atletico Madrid

Goed geregeld.

12 kaarten besteld voor een wedstrijd in Duitsland plekken waren netjes verdeeld over 2 rijen van 6, dus allemaal lekker bij mekaar. Goed geregeld!! En de plekken waren prima.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Borussia München Gladbach - Union Berlin

Fantastisch!

Kaartjes waren op tijd.

• Welke wedstrijd heeft u bezocht? Barcelona - Atletico Madrid

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over Voetbalticketshop.nl

Voetbalticketshop is jouw partner in losse voetbaltickets voor vrijwel alle topclubs en competities in Europa. Geniet dankzij onze betrouwbare wedstrijdtickets tegen de scherpste prijzen altijd zorgeloos van de mooiste voetbalwedstrijden in het buitenland.