Laden reviews...
167 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen geven klanten aan dat de levering snel is en de productinformatie duidelijk. De meeste bestellingen kwamen op tijd aan en was van goede kwaliteit. Een paar bestellingen hadden voorraadproblemen of track-en-trace uitdagingen, maar de klantenservice werkte meestal goed mee. De ervaringen zijn overwegend positief met eenvoudige retournering.
Heel vlotte afhandeling en goede kleding
JH
Aalsmeer
Voor de eerste keer online gekocht bij Het Broekenhuis. Mooie keuze met goede merken. Alleen de levertijd was iets langer. Misschien kan dat bij de bestelling al aangegeven worden?
Emanuel
Leudal
Alleen retour kan iets beter
Samad
Oosterhout
Let op!! Wanneer je bij deze webshop besteld en ophaalt/betaald in een fysieke winkel. Is dit niet te retourneren zoals gebruikelijk bij internet bestellingen. Hierover wordt niet gecommuniceerd tijdens het online bestel proces proces. Klantenservice erkend deze onvolledige informatie voorziening richting klant hierin niet. Erg slecht!
Beveelt niet aan
Arnold
Epe
Zeer snelle retourverwerking, verder ook nette indruk van winkel.
Maarten
Oranjewoud
Bestelling snel en voordelig (was wel speciale korting-actie) geleverd. Een teruggestuurd kledingstuk werd snel terugbetaald.
Cor
Breda
Leuk spijkerjasje gekocht voor mijn man. Prima kwaliteit. Jammer dat PostNL er zo lang over deed om deze te bezorgen. Was 4 x uitgesteld!
9 June 2026
Corry
WESTKAPELLE
Alles Prima geregeld . Bill Arensma
Bill
Usquert
Kleding van goede kwaliteit en netjes verpakt en afgeleverd
Pieter
Molenschot
Alles verliep vlotjes. Helaas was er een vertraging bij de postbezorging.
Frits
Schiedam
Ze verwerken de aankoop binnen 1-3 werkdagen, dat klopt. Gekochte item voldeed aan de omschrijving op de website. Er bleken problemen met de levering via PostNL. Klantenservice van het Broekenhuis was telefonisch niet bereikbaar op de door aangegeven tijden, via de email kreeg ik snel een antwoord dat service gericht was.
Ilse
Amsterdam
M’n man koopt zijn broeken altijd bij Het Broekenhuis. Altijd hetzelfde merk. Daar hoeft hij zelf vaak niet voor mee. Ik kan zo een broek voor hem kopen en past altijd.
7 June 2026
Anja
Nijverdal
Snelle levering en zoals altijd goed.
5 June 2026
Michael
Bergschenhoek
sidney
Velserbroek
Alles vlot verlopen zoals het moet!!
Jan
Geel België
levering zoals afgesproken en bij retour werd het geld snel teruggestort. Klasse
Reijer
Eemnes
Heb nog niks ontvangen
Bart
Baarn
Beste,
Uw bestelling is donderdag 28 mei geplaatst en deze is de volgende dag 29 mei bij ons afgegeven bij PostNL.
Dit is binnen de door ons gestelde tijd en normaal gesproken was de bestelling dan ook 30 mei bij u bezorgd. Helaas is door de drukte bij PostNL de bezorging telkens uitgesteld zoals te zien was via de toegestuurde Track & Trace.
Zodra een bestelling is afgegeven bij PostNL hebben wij geen invloed meer op de bezorging, maar wij begrijpen dat dit vervelend is.
Ik zie dat de bestelling vandaag 4 juni pas is bezorgd, hopelijk is deze alsnog naar wens.
Met vriendelijke groet,
Het Broekenhuis
Korte broek gekocht. Deze voldeed aan de verwachting en werd snel bezorgd.
25 May 2026
Maarten
Groningen
Mooie kleding snelle levering
21 May 2026
Jimmy
Venray
Vlotte aankoop en super snelservice
20 May 2026
Marijke
De pinte
na 5 werkdagen besteld op 13 mei nog niets ontvangen.
Beveelt niet aan
18 May 2026
barend
NIEUWEGEIN
Beste,
Onze excuses, door een fout is uw bestelling niet goed verwerkt door ons waardoor deze te laat is verwerkt. Wij proberen alle bestelling binnen 3 dagen bij PostNL te hebben aangeleverd.
Ik zie dat de bestelling na 7 dagen is bezorgd, hopelijk is deze alsnog naar wens.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groet,
Het Broekenhuis
Aankoop en mededelingen omtrent verloop van de procedure waren goed gecommuniceerd
18 May 2026
Jacob
Bunde
Snelle en accurate levering.
16 May 2026
S
Loppersum
Betreft jeans Cargo short "Petrol Industries" Mooie broek van goede kwaliteit moeilijk te vinden op andere kleding websites Goede info ivm verzending en bezorging
14 May 2026
Jim
Antwerpen
Alles klopt
14 May 2026
Eef
Schiedam
Het Broekenhuis is al meer dan 40 jaar het juiste adres voor de nieuwste mannenmode. Het Broekenhuis is een echte Multi-brandstore met een brede collectie van vele verschillende merken. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden verkopen wij niet alleen broeken.
Bij Het Broekenhuis vind je alles wat je nodig hebt; net, sportief, casual of zakelijk bij ons bent u aan het juiste adres.
Naast onze fysieke winkels hebben wij in internetshop dezelfde service als u in onze vestigingen gewend bent.
Heeft u geen tijd om te shoppen of wilt u liever thuis in alle rust op het moment van uw keuze passen en beslissen? Neem dan een kijkje in onze webshop!
Koehorstmaat 11
7561BM Deurningen