Snel en goed

Prima levering, netjes verpakt.

Prima bedrijf

Goede prijs/ kwaliteit verhouding.

• Informatie

Prima product en snelle levering

Goede kwaliteit

Probleemloos en snel !

Systeem werkt goed,snelle levering en retour werk ook goed.

Goede en snelle service

Goed snel handelen door mijn verkeerde bestelling.

duidelijke webshop, juiste uitlevering

als boven. duidelijke informatie voorziening

Gewoon fijne broeken

Ik heb hier al meerdere keren mijn broeken gekocht, altijd dezelfde Meyer broeken maat 26, deze zitten mij perfect. Enigste minpuntje is dat er elke keer maar 1 zwarte op voorraad is, dus dan bestel ik een zwarte en een blauwe(marine) deze is zo donkerblauw dat het verschil met zwarte bijna niet te zien is

Keurig

Goede kwaliteit broek besteld. Voldoet aan de verwachting. Levering ging ook prima

Mooie pullover

Mooie pullover. Goede pasvorm. Kleur is ook goed. En met wol voor de koude dagen.

Correct en snel

Artikel is snel geleverd en alles was keurig verzorgd

Klasse

Mooie trui besteld die voldoet aan verwachtingen. Snel geleverd voor een goede prijs.

• Informatie

Altijd goed geleverd en bovendien van goede kwaliteit

Zeer blij met broeken huis.

Makkelijk te bestellen.

Makkelijk te bestellen. Keurig op de hoogte gehouden qua levering. Al met al prima ervaring

Prima ervaring.

Prettige site, eenvoudig te bestellen. Snelle levering en leuke aanbiedingen.

• Informatie

Prima winkel die met zijn tijd is meegegaan.

Leuke mode, met orginele designs. Webwinkel met goede service mocht je service nodig hebben. Maar ook echte winkels waar je gewoon naartoe kunt gaan.

• Informatie N.v.t.

oke

De bestelde broeken zijn oké ! Er zat echter een vuile zakdoek in een van de broeken en dat vond ik minder.

• Informatie

Mooie collectie herenkleding en goede kwaliteit

Fijn om op de hoogte te worden gehouden van sale aanbiedingen

Goed geregeld

• Informatie

Prima kwaliteit voor goede prijs

Al meerdere keren bij het Broekenhuis gekocht, zowel online als in de winkel. Altijd bijzonder goed geholpen

• Informatie

Proces liep netjes. Kleuren komen niet overeen met die van de fabrikant.

Levering en retour ging zoals je mag verwachten. Ik was alleen op zoek naar een specifiek model met een specifieke kleur nummer van een specifiek merk. De termen op de site kwamen daar niet mee overeen, Kleur op het scherm leek op wat ik zocht maar was het in het echt toch niet.

• Informatie

Goed geholpen bij levering. Snel contact

Snel en goed

Grote keuze, goede maattabel en snel geleverd

Prima geregeld

Vanwege het feit dat Mustang hun jeans maatvoering sinds mijn vorige aanschaf gewijzigd hebben, kreeg ik steeds te wijde jeans aangeleverd. Dat heeft met een paar keer retour en opsturen een passende maat opgeleverd. Hulde aan de aardige mensen van het Broekenhuis die zonder een onvertogen woord de laatste weken steeds weer de zendingen geregeld hebben. Dank daarvoor, ik heb nu als daarvoor een goed passende broek!

• Informatie N.v.t.

Meer dan uitstekende winkel

Nieuwe jean nodig: makkelijk zoeken op het juiste met (Alberto) en in een paar klicks heb je wat je wilt. Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden hoe het verder met de bestelling gaat: inpakken, afleveren bij de vervoerder en melding wanneer het bestelde wordt afgeleverd.

Koehorstmaat 11

7561BM Deurningen

074-277 75 55

Over Het Broekenhuis

Het Broekenhuis is al meer dan 40 jaar het juiste adres voor de nieuwste mannenmode. Het Broekenhuis is een echte Multi-brandstore met een brede collectie van vele verschillende merken. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden verkopen wij niet alleen broeken. Bij Het Broekenhuis vind je alles wat je nodig hebt; net, sportief, casual of zakelijk bij ons bent u aan het juiste adres. Naast onze fysieke winkels hebben wij in internetshop dezelfde service als u in onze vestigingen gewend bent. Heeft u geen tijd om te shoppen of wilt u liever thuis in alle rust op het moment van uw keuze passen en beslissen? Neem dan een kijkje in onze webshop!