Laden reviews...
176 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen geven klanten aan dat de levering snel is en de productinformatie duidelijk. De meeste bestellingen kwamen op tijd aan en was van goede kwaliteit. Een paar bestellingen hadden voorraadproblemen of track-en-trace uitdagingen, maar de klantenservice werkte meestal goed mee. De ervaringen zijn overwegend positief met eenvoudige retournering.
Snelle levering en zoals altijd goed.
5 June 2026
Michael
Bergschenhoek
sidney
Velserbroek
Alles vlot verlopen zoals het moet!!
Jan
Geel België
levering zoals afgesproken en bij retour werd het geld snel teruggestort. Klasse
Reijer
Eemnes
Heb nog niks ontvangen
Bart
Baarn
Beste,
Uw bestelling is donderdag 28 mei geplaatst en deze is de volgende dag 29 mei bij ons afgegeven bij PostNL.
Dit is binnen de door ons gestelde tijd en normaal gesproken was de bestelling dan ook 30 mei bij u bezorgd. Helaas is door de drukte bij PostNL de bezorging telkens uitgesteld zoals te zien was via de toegestuurde Track & Trace.
Zodra een bestelling is afgegeven bij PostNL hebben wij geen invloed meer op de bezorging, maar wij begrijpen dat dit vervelend is.
Ik zie dat de bestelling vandaag 4 juni pas is bezorgd, hopelijk is deze alsnog naar wens.
Het Broekenhuis
Korte broek gekocht. Deze voldeed aan de verwachting en werd snel bezorgd.
25 May 2026
Maarten
Groningen
Mooie kleding snelle levering
21 May 2026
Jimmy
Venray
Vlotte aankoop en super snelservice
20 May 2026
Marijke
De pinte
na 5 werkdagen besteld op 13 mei nog niets ontvangen.
Beveelt niet aan
18 May 2026
barend
NIEUWEGEIN
Beste,
Onze excuses, door een fout is uw bestelling niet goed verwerkt door ons waardoor deze te laat is verwerkt. Wij proberen alle bestelling binnen 3 dagen bij PostNL te hebben aangeleverd.
Ik zie dat de bestelling na 7 dagen is bezorgd, hopelijk is deze alsnog naar wens.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Het Broekenhuis
Aankoop en mededelingen omtrent verloop van de procedure waren goed gecommuniceerd
18 May 2026
Jacob
Bunde
Snelle en accurate levering.
16 May 2026
S
Loppersum
Betreft jeans Cargo short "Petrol Industries" Mooie broek van goede kwaliteit moeilijk te vinden op andere kleding websites Goede info ivm verzending en bezorging
Jim
Antwerpen
Alles klopt
Eef
Schiedam
Eerste keer een bestelling goede ervaring
A.M.
EINDHOVEN
Hele prettige ervaring
Joost
Sassenheim
Broek ontvangen noemende dag Ziet er goed uit en past goed. Kwaliteit nog niet kunnen beoordelen
11 May 2026
Cornelis
Zaanstad
Zie boven
11 May 2026
Henk
Hendrik ido ambacht
Zeer duidelijke foto's op site.Vrij snel geleverd
Bruno
Nijlen
Koop vaker in de winkel in Hengelo. Maar ook steeds meer online. Ken de merken en de maten dus dat gaat prima
Toon
Deurningen
Via website leren jas gekocht. Communicatie uitstekend.
Theo
Grave
Eerder heb ik broeken bij jullie besteld dat ging perfect en snel. Afgelopen 30 april heb ik weer opnieuw broeken besteld, maar heb vandaag op 8 mei nog steeds geen track n trace of verzendbericht ontvangen.
Beveelt niet aan
8 May 2026
Andries
Blauwhuis
Geachte heer,
Zoals gemaild is er kennelijk iets mis gegaan, PostNL gaf aan dat het pakket niet ontvangen was, terwijl deze wel door ons de deur was uitgegaan.
Wij hebben u een 2e zending verstuurd met uw bestelling. Mocht onverhoopt het 1e pakket met de 2 broeken alsnog bezorgd worden dan vernemen wij dit graag.
Nogmaals namens ons excuses.
Bas
Het Broekenhuis
Keurig met factuur en retourinstructies! Kan een ander van leren!
8 May 2026
Ans
Enter
Prima geleverd zoals ik het besteld had
7 May 2026
Vincent
Maastricht
7 May 2026
H.E.T.
Eijsden
Ik had de verkeerde kleur gekozen. Heb de klantenservice gecontacteerd. En ze hebben meteen de kleur aangepast in mijn bestelling. Jas was ook van topkwaliteit
6 May 2026
Maes
Brussel
Het Broekenhuis is al meer dan 40 jaar het juiste adres voor de nieuwste mannenmode. Het Broekenhuis is een echte Multi-brandstore met een brede collectie van vele verschillende merken. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden verkopen wij niet alleen broeken.
Bij Het Broekenhuis vind je alles wat je nodig hebt; net, sportief, casual of zakelijk bij ons bent u aan het juiste adres.
Naast onze fysieke winkels hebben wij in internetshop dezelfde service als u in onze vestigingen gewend bent.
Heeft u geen tijd om te shoppen of wilt u liever thuis in alle rust op het moment van uw keuze passen en beslissen? Neem dan een kijkje in onze webshop!
Koehorstmaat 11
7561BM Deurningen