2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prima site

late bezorging begin van de week besteld en nu vrijdag nog niet binnen. Ik heb inmiddels het achtste mailtje binnen maar de spullen nog niet. De bezorging zou aanvankelijk zijn vandaag dus vrijdag tussen 15.30 - 17.30 uur, daarvoor thuisgebleven, tevergeefs. Toen weer een mail dat 1 broek niet leverbaar is en nu blijkt dat de bezorging onbekend is, conclusie een ontevreden klant.

Pluspunten

snelle levering. prima artikelen

ga zo door

Pluspunten

Snelle Levering !!

Pluspunten

Snelle reactietijd op vragen en of opmerkingen

Jammer dat je voor retouzending moet betalen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en correcte levering. niets op aan te merken

Kleding die niet goed is of niet passen moeten opgestuurd worden, Ik zou liever naar een vestiging gaan en het daar regelen.

Pluspunten

Snelle handelingen,

Misschien dat er nog bij gezet kan worden welke artikelen niet meer vorig zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel, geld snel terug gestort

op tijd een mail sturen met ontvangst bevestiging van de bestelling. Ingewikkeld om terug te sturen

Geen opmerkingen, top

Pluspunten

Goede kwaliteit van kleding. Het product word snel geleverd.

Pluspunten

snel, correct, zonder poespas

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bij het bestellen van 2 jassen, heb ik 1 jas retour gestuurd, hiervoor moest ik Euro 6,95 aan verzendkosten betalen. Dit was in eerste instantie niet bekend toen ik de jassen bestelde. Ik heb nog gebeld met Het Broekenhuis of dit gebruikelijk was. Een zeer norse man zei: Dit doen wij al jaren, het is niet anders!!

Pluspunten

- alles uitgevoerd zoals beloofd - heldere site

Pluspunten

Vriendelijk en zeer geduldig aan de telefoon. Houden hun gegeven woord.

Retour Mag gratis zijn.

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering

Bevestiging via de mail kan sneller

Pluspunten

Kleding is netjes verpakt, duidelijke documentatie over ruilen etc

Na de bestelling verneem je niets, en na aantal dagen werd het geleverd, wellicht is een mail dat het in behandeling is een optie

Pluspunten

Het gaat hier om een online aankoop. goede makkelijk te navigeren site. afhandeling van de bestelling, levering en verpakking zijn netjes. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van het pakket.

Hier en daar vind ik de product omschrijving wat verwarrend. Hierbij gaat het mij vooral om broeken. Het gaat mij dan vooral om de pijpen en de termen die gebruikt worden. Ik heb het idee dat dit soms wat door elkaar heen loopt bij verschillende broeken terwijl er wel het zelfde bedoeld wordt. maar al met al is er wel uit te komen.

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit

Koehorstmaat 11

7561BM Deurningen

074-277 75 55

Over Het Broekenhuis

Het Broekenhuis is al meer dan 40 jaar het juiste adres voor de nieuwste mannenmode. Het Broekenhuis is een echte Multi-brandstore met een brede collectie van vele verschillende merken. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden verkopen wij niet alleen broeken. Bij Het Broekenhuis vind je alles wat je nodig hebt; net, sportief, casual of zakelijk bij ons bent u aan het juiste adres. Naast onze fysieke winkels hebben wij in internetshop dezelfde service als u in onze vestigingen gewend bent. Heeft u geen tijd om te shoppen of wilt u liever thuis in alle rust op het moment van uw keuze passen en beslissen? Neem dan een kijkje in onze webshop!