keuze bezorging en snelle levering bij bestelling

maat in de winkel te klein. mariet in Lichtenvoorde was zeer behulpzaam. snel grotere maat bestellen bij broekenhuis en die waren er met twee dagen. Ook twee via de webshop besteld en die waren ook binnen een week en ook de maat was goed omdat bij de beschrijving stond dat er een klein iut viel moest je grotere maat bestellen. prima alles.

• Informatie

Altijd goed geleverd. Op tijd en mooie goede broeken

Prima bedrijf. Betrouwbaar. Goed assortiment. Accuraat in levering

• Informatie

Ik had een Broek besteld, zelf de bestelling niet goed door gezet, en dus gemaild met de vraag waar mijn bestelling bleef. Binnen de kortste keren had ik een mail terug met het probleem en de oplossing……. Dus gedaan wat er gezegd wordt en toen had ik heel snel mijn bestelling binnen. Goed geregeld allemaal van het Broekenhuis!!

Prima webshop

Hemden gevonden die ik zocht. Grote keuze. Vlot geleverd, met duidelijke richtlijnen ingeval retour nodig mocht blijken. Dat was niet nodig, ik ben dus een zeer tevreden klant.

• Informatie

Netjes geleverd wat ik had besteld

Pakketje was verpakt en netjes afgeleverd. De kleding past perfect.

Snelle levering.

• Informatie

Makkelijk bestellen, vragen kunnen telefonisch!!

Makkelijk per internet bestellen, snelle verzending! Goede kwaliteit ook belangrijk. Met vriendelijke groet, mevr. H.E. Looy

Gewoon tevreden

Mijn jas had ik een maat te groot besteld was met 5 dagen geruild prima.

Goede ervaring

Goed en snel afgeleverd

Snelle afwerking

Snelle afwerking

Fijne betrouwbare winkel

Telefonisch bereikbaar voor advies !

Goede kwaliteit

Snelle levering en goede verpakking

prima bedrijf

doet waar het voor staat

• Informatie

Perfect product, punctuele levering Top top

• Informatie

Eenvoudige website, makkelijke betaling, snelle levering, netjes ingepakt ... kortom: top!

• Informatie

Fijne webshop om te kopen

De levering is snel. Wilde de broeken ruilen voor een kleinere maat, ging ook prima. Binnen 4 dgn de andere broeken binnen, echt TOP!!!

Easy and Quick.

Volop keuze, mooie producten, makkelijk en snel geleverd.

prima service

mijn bestelling is zonder problemen snel geleverd

• Informatie

Bestelling netjes en snel geleverd. Zeer tevreden dus.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Informatie N.v.t.

Prima product voor een mooie prijs

Eerste keer dat ik een broek online kocht bij Het Broekenhuis. Geen klachten. Precies zoals het hoort te gaan.

• Informatie

Verwachting goed gemanaged en perfecte retourservice

Tijdens de gehele bestelling en levering werd mijn ontvangst-verwachting goed gemanaged. Bij ontvangst bleek 1 briek te klein en met de werkelijk perfecte retourservice, was retourneren kinderspel!

Goede levering

Kwaliteit is goed

1e x besteld

1e x besteld dus verder geen ervaring

Goede ervaring

Kleding heel netjes geleverd. Er is ook geen inpak plastic gebruikt. Dat is goed voor het milieu.

Goed en mooi overhemd

Mooi overhemd.

Koehorstmaat 11

7561BM Deurningen

074-277 75 55

Over Het Broekenhuis

Het Broekenhuis is al meer dan 40 jaar het juiste adres voor de nieuwste mannenmode. Het Broekenhuis is een echte Multi-brandstore met een brede collectie van vele verschillende merken. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden verkopen wij niet alleen broeken. Bij Het Broekenhuis vind je alles wat je nodig hebt; net, sportief, casual of zakelijk bij ons bent u aan het juiste adres. Naast onze fysieke winkels hebben wij in internetshop dezelfde service als u in onze vestigingen gewend bent. Heeft u geen tijd om te shoppen of wilt u liever thuis in alle rust op het moment van uw keuze passen en beslissen? Neem dan een kijkje in onze webshop!