Snel en correct

Heb een spijkerbroek besteld. In 1e instantie per ongeluk aangegeven dat ik de broek zou komen ophalen hij een vestiging. 1 belletje met customer service en die verwijderden de bestelling. Nieuwe bestelling geplaatst en broek 2 dagen later afgeleverd op 31 december. Topservice en product was exact conform de beschrijving.

Top zaak

Zeker goede kwaliteit en zeker een aanrader

Absoluut aan te bevelen

Onlangs voor de eerste keer een aankoop gedaan bij dit bedrijf. Dit bedrijf biedt een volledige collectie en de service is ook uitstekend.

• Informatie

Goede kwaliteit voor de prijs en ook nog een snelle levering

In deze tijd is het alleen mogelijk inline te bestellen . De kwaliteit die is goed. Foto op de site komt goed overeen met het bestelde product. Snelle afhandeling. Ga zo door

Uitstekende service!

Uitstekende service, snelle levering en no-nonsens beleid. Zo zou iedere webshop moeten werken!

• Informatie

Snel, correct, zoals het moet

Kan er niks op aanmerken. Goede site met voldoende info. Bestellen en betalen (ook via Klarna!) via duidelijke procedure.

Goede en vlotte levering

Snel en eenvoudig bestellen. Retourpapieren zitten bij de levering Geen moeilijke retouraanmelding.

Goede service r

Goede en vlotte service

Op zoek naar kleding op deze website terecht gekomen. Ruim aanbod van goede kleding tegen fatsoenlijke prijzen. Diverse kledingstukken besteld. Deze werden vlot geleverd. Enkele stukken retour gestuurd. Binnen een dag bevestiging van ontvangst retourzending en ook dezelfde dag nog verwerkt in het betalingsoverzicht van Klarna. Zo snel heb ik dit nog nooit meegemaakt!

• Informatie

Deze broek heb ik besteld in de webshop. De broek was binnen drie dagen in huis. Ik ben bij het broekenhuis gekomen, omdat ik, begin juli, zeer goed geholpen ben in de winkel in Lochem.

• Informatie

Goed website en snelle levering.

Helemaal naar verwachting. Prima.

Prima ervaring met

Snelle en nette levering

Goede communicatie tijdens het bestel- en leveringsproces, netjes verpakt en snel geleverd

Mooi artikel, goede prijs

Alles in orde, netjes op de hoogte gehouden,

• Informatie

Duidelijke site en snel geleverd

• Informatie

Prachtige broek,keurig verzorgd thuis gebracht.

mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, vlotte levering, goede keuze.

• Informatie N.v.t.

Makkelijk

Makkelijk, kwalitweit,snelheid

Prima levering!

Snelle en duidelijke service, duidelijke website. Aan te bevelen. Absoluut.

Prima service!

Overhemd netjes ingepakt in een doos op maat en op tijd bezorgd. Chapeau.

• Informatie

Zeer vlotte en correcte levering

Zeer snel geleverd! Goed verpakt met keurig de kleerhangers er bij.

ook prima

• Informatie

Bestelling en levering is heel vlot verlopen. Super!

bestelling: alles is duidelijk, voldoende info over het artikel is vermeld levering: via mail voldoende op de hoogte gebracht wanneer het pakje vertrekt, opvolging levering momenteel kan ik niet oordelen over een retourzending, heb nog niets retour gestuurd

Perfecte winkel.

Ik heb alleen maar leuke en goede ervaringen met broekenhuis. Ik doe vaak in Hengelo mijn kleding inkopen en ik heb daar altijd een leuk contact met de verkoopsters. Ik ben met twee woorden ZEER TEVREDEN met Broekenhuis.

Koehorstmaat 11

7561BM Deurningen

074-277 75 55

Over Het Broekenhuis

Het Broekenhuis is al meer dan 40 jaar het juiste adres voor de nieuwste mannenmode. Het Broekenhuis is een echte Multi-brandstore met een brede collectie van vele verschillende merken. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden verkopen wij niet alleen broeken. Bij Het Broekenhuis vind je alles wat je nodig hebt; net, sportief, casual of zakelijk bij ons bent u aan het juiste adres. Naast onze fysieke winkels hebben wij in internetshop dezelfde service als u in onze vestigingen gewend bent. Heeft u geen tijd om te shoppen of wilt u liever thuis in alle rust op het moment van uw keuze passen en beslissen? Neem dan een kijkje in onze webshop!