Prima geleverd volgens afspraak

Netjes verpakt, keurige retour formulieren (had ik niet nodig)

Goede jeans

2 Cars jeans gekocht. Zitten en staan goed.

• Informatie

Mooie kleding en goede service.

Mijn zoon (16jr) heeft broekmaat 27/36 en ik ben heel erg blij dat ik eindelijk een online winkel heb gevonden die deze maat verkoopt. We hebben broeken en shirts gekocht en deze zijn allemaal van goede kwaliteit en zien eruit als op de foto's. Service is heel goed. De levering duurt iets langer dan bij de grote kledingwedsites, maar dat hebben wij er graag voor over.

• Informatie

Super snel geleverd en goede prijs

Perfecte kwaliteit

Wordt altijd netjes geholpen

Goede kwaliteit Goede service

• Informatie

Vlotte levering van goede producten

Makkelijk online te bestellen.

• Informatie

Vriendelijk personeel en goede kwaliteit kleding.

Wij worden altijd erg prettig geholpen bij Broekenhuis in Rijssen

• Informatie

Snelle levering Goede kwaliteit broeken. Mijn merk Alberto altijd naar tevredenheid. Zag bij deze bestelling achteraf een korting staan. Kreeg deze na een verstuurde mail alsnog. Goede service!

Goed geregeld

Makkelijk retourneren via de winkel

• Informatie N.v.t.

Leek op het eerste gezicht goed, mijn eerste keer internetshoppen voor kleren

Verkeerde maat binnen gekregen en in het echt anders dan op de foto

• Kwaliteit N.v.t.

Goed en vlot verlopen

Door een vest te zoeken ben ik bij jullie gekomen ,besteld en vlot geleverd

• Informatie

Goede merken van middenklassen.

1e x via website gekocht. Snelle en goede levering.

Goede en snel geleverd

• Informatie

Mooie mode, snel en goed bezorgd!

Een gilet besteld, snel in huis en prachtig kledingstuk.

• Informatie

Snel en juist, eenvoudig ruilen.

Zie hierboven.

Gewoon goed.

Makkelijk gevonden en snel besteld. Bezorging prima geregeld!

Goede service.

Fijn om hier iets te bestellen.

Correct !

Zoals verwacht ; prima service !

• Informatie

Prachtige trui en snel geruild

Prachtige trui, de eerste was te groot en het retour en opnieuw ontvangen was binnen een week gepiept

perfect

correcte levering

snel en correct

Snel correct en goede prijs/kwaliteit

Excellent!

Net drie broeken gekocht en ik doe ze niet meer uit. Als ik denk aan mijn gelazer vroeger hier in Nijmegen om een perfect passende spijkerbroek te kopen....uiteindelijk ging ik met een paar broeken naar huis die nooit goed waren. Bij Broekenhuis met hun perfecte website kan ik precies vinden wat ik zoek en precies de goede maat. Alleen snap ik niet dat de artikelnummers niet op de bon staan en niet de letterlijke tekst die ook op het label van de broek staat, een gekke ICT-kronkel (wat bij het eventueel terugsturen lastig kan zijn). Zo kan ik Chapman-d.vint blauw - 31/36 niet onderscheiden van Chapman-mil.use Blauw - 31/36 terwijl deze twee ongetwijfeld een uniek artikelnummer hebben...maar ja wat klaag ik nou terwijl ik zo'n lekkere broek aanheb...daag, Geert

In een woord geweldig!

Keurig verpakt afgeleverd de volgende dag. Klasse!

• Informatie

Snelle levering en prima product.

Lang opzoek geweest naar wolcord pantalons. Jammer dat er hiervan maar 1 op voorraad was op maat 52. Mooie kwaliteit en goede pasvorm

Koehorstmaat 11

7561BM Deurningen

074-277 75 55

Over Het Broekenhuis

Het Broekenhuis is al meer dan 40 jaar het juiste adres voor de nieuwste mannenmode. Het Broekenhuis is een echte Multi-brandstore met een brede collectie van vele verschillende merken. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden verkopen wij niet alleen broeken. Bij Het Broekenhuis vind je alles wat je nodig hebt; net, sportief, casual of zakelijk bij ons bent u aan het juiste adres. Naast onze fysieke winkels hebben wij in internetshop dezelfde service als u in onze vestigingen gewend bent. Heeft u geen tijd om te shoppen of wilt u liever thuis in alle rust op het moment van uw keuze passen en beslissen? Neem dan een kijkje in onze webshop!