Bestelling snel geleverd, goede kwaliteit maat precies goed.

• Informatie

Mooi overhemd, goed verpakt en snel geleverd

Snel en goed

Goede kwaliteit kleding en snelle aflevering

• Informatie N.v.t.

Uitstekende service

• Informatie

duur erg lang voor we bericht krijgen, en in behandeling is genomen!

we hebben nog niets ontvangen??

• Kwaliteit N.v.t.
  • Informatie

Alles verliep snel en soepel.

Goede hulp bij kiezen van de juiste maat. Snel en soepel proces.

• Informatie

Goede kwaliteit, maar erg lange levering

Bij de meeste zaken is vandaag bestellen en met 48 uur in huis. De bestelling is erg lang onderweg geweest. - punt. De artikelen zijn wel van zeer goede kwaliteit!

Uitstekende service

Artikel helaas retour moeten sturen Omdat de goede maat niet meer beschikbaar was. Retourzending snel verwerkt en binnen 1 dag geld geretourneerd. Super service !

Positief

Website was overzichtelijk en goed bruikbaar bij keuze maken. Helaas lastig account af te maken; kon geen wachtwoord maken. Na bestellingsprocedure geen bevestiging gekregen waardoor niet duidelijk was in welk stadium bestelling verkeerde. Pas later kwam track en tracecode. In beschrijving stond dat er elastische riem meegeleverd zou worden; dat bleek bij navraag niet juist zijn.

Gewoon goed

Mooi trui, kwaliteit. En snel geleverd Wordt prima op de hoogte gehouden

Goed !!

Na een telefoontje omdat mijn producten niet geleverd waren. Is het uitgezocht en de dag erna alsnog geleverd. Met daar bij een paar sokken om sorry te zeggen. Dus goed opgelost en ga zeker weer bestellen!. Dit geeft vertrouwen!!. Bedankt.

Goede en correcte service

Zeer correcte service. En Kwaliteit zoals op de foto.

Goed en snel geleverd

super

super

• Informatie

Snelle levering van mooie broek

Goede retourservice en goede kwaliteit broek

prima communicatie over levering

tijdig retour en omwisseling product

X

• Informatie

Het zijn hele goeie broeken, echt om aan te raden...

Weer alles correct.

Dit is mijn 3e bestelling, en alles weer goed verlopen. De kwaliteit van de aangekochte jas zal nog moeten blijken, echter ik heb voor nu geen twijfels aan het merk.

• Informatie

mooie broeken en snel geleverd

mooie nette broeken . goede kwaliteit netjes verpakt. Groot voordeel je hoeft niet te wachten op de postbode maar je kunt ook naar post.nl afhaalpunt.

• Informatie

Correct, duidelijk en snel geleverd

Maak voor het eerst kennis met deze site. Uitstekende en duidelijke info op de site. Makkelijk te bedienen. Verzending kan worden gevolgd en in mail wordt duidelijk geïnformeerd. Uiteindelijk gaat het om de bestelling, mijn jeans. Super tevreden, alles correct volgens afspraak.

• Informatie

Op tijd bezorgd en de trui is mooi van kwaliteit

De trui is van een goede kwaliteit helemaal zoals ik het zelf had voorgesteld!

• Informatie

Goede keuze van productie en perfecte afwikkeling van de transactie

Goede webshop

Goede keus.Vlotte kleding.

Koehorstmaat 11

7561BM Deurningen

074-277 75 55

Over Het Broekenhuis

Het Broekenhuis is al meer dan 40 jaar het juiste adres voor de nieuwste mannenmode. Het Broekenhuis is een echte Multi-brandstore met een brede collectie van vele verschillende merken. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden verkopen wij niet alleen broeken. Bij Het Broekenhuis vind je alles wat je nodig hebt; net, sportief, casual of zakelijk bij ons bent u aan het juiste adres. Naast onze fysieke winkels hebben wij in internetshop dezelfde service als u in onze vestigingen gewend bent. Heeft u geen tijd om te shoppen of wilt u liever thuis in alle rust op het moment van uw keuze passen en beslissen? Neem dan een kijkje in onze webshop!