Topbedrijf

Doet wat het beloofd!

• Informatie

Keurige verzending snelle verzending en ik heb de retourzending meteen terug gestort gekregen op mijn banknummer

heel goed

Ik kende de winkel in Enschede al van een goed assortiment en goed advies. Ik heb nu, ivm Covid, de broeken die ik al had online gekocht. Goede kwaliteit, snel geleverd.

Had niet beter gekund

Prima service, top

• Informatie

Ervaring is niet zo heel denderend

Shirts van 65,-- worden blijkbaar niet beschermend ingepakt en gewoon los in een kartonnen doos/verpakking. Wanneer je dat aangeeft bij klantenservice wordt er in z'n geheel niet op gereageerd. Wat een prutsers............zo ga je niet met klanten om.

overzichtelijke wbsite

• Informatie

Ik werd heel vriendelijk geholpen! Veel keus. Mooie winkel.

• Informatie

prima kwaliteit en snelle levering

goede informatie over product en snelle levering

• Informatie

Mooie site, goede keuze, nette prijzen

Goed overzicht en ruime keuze. Bestellen gaat vlot en reacties ook. Levertijd vond ik iets tegenvallen. Een week voor twee overhemden die op voorraad waren vind ik lang. Oorzaak wordt volledig bij Post nl gelegd. Verder prima afhandeling hoor en geen enkel klagen.

Flexibel en klantgericht

Had op de website een blouse gekocht en was geen probleem om te ruilen in de winkel.

zeer tevreden

tip top

Vlotte levering

Vlot geleverd na bestelling

• Informatie

product redelijk snel in huis

Gewoon top!

Levering in orde.

Correcte site en levering

Overzichtelijke webshop en correcte levering.

• Informatie

Prima kwaliteit en service.

Snel geleverd, goed verpakt. Prima kwaliteit.

Keurige klantenservice

Voor het eerst een shirt bij hen besteld, helaas heb ik deze nooit ontvangen. Met de klantenservice hierover gemaild en het is keurig opgelost.

• Kwaliteit N.v.t.

Alles goed geregeld.

Omdat ik geen doorsnee maat van broek moeten mijn broeken altijd vermaakt worden. Bij het Broekenhuis hebben zij wel mijn maat, hoeft dus niet vermaakt te worden.

• Informatie

Bestelling wordt binnen paar dagen geleverd en prima kwaliteit

• Informatie

Snelle levering en past perfect. Goede kwaliteit. Tot de volgende keer.

Super geweldige service

Als een super aankoop.

Prima service, snelle levering

Super,site en goede kwaliteit

• Informatie

Super mooie polo,s en geweldige service

Heerlijk draagcomfort en binnen 2 dagen alles geleverd

goede service

goede en snelle service

Koehorstmaat 11

7561BM Deurningen

074-277 75 55

Over Het Broekenhuis

Het Broekenhuis is al meer dan 40 jaar het juiste adres voor de nieuwste mannenmode. Het Broekenhuis is een echte Multi-brandstore met een brede collectie van vele verschillende merken. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden verkopen wij niet alleen broeken. Bij Het Broekenhuis vind je alles wat je nodig hebt; net, sportief, casual of zakelijk bij ons bent u aan het juiste adres. Naast onze fysieke winkels hebben wij in internetshop dezelfde service als u in onze vestigingen gewend bent. Heeft u geen tijd om te shoppen of wilt u liever thuis in alle rust op het moment van uw keuze passen en beslissen? Neem dan een kijkje in onze webshop!