Prima geholpen, ook na een retourzending vanwege een grotere maat.

De jas die in eerste instantie thuis kwam, bleek toch aan de krappe kant. Na telefonisch contact, besloten hem om te ruilen. Is allemaal prima verlopen. Goede info d.m.v. track en trace.

Netjes, correct, snel

Netjes, correct en snel geleverd.

• Informatie

De bestelling was correct afgehandeld

Prima, ik had alleen een wat snellere aflevering fijn gevonden. Jammer dat Postnl het pakketje zomaar ergens in de buurt afgeleverd heeft, terwijl wij gewoon thuis waren...

Tevreden

Netjes op de hoogte gehouden

Correct, snel

Voor het eerst een pantalon besteld voor mijn man. Helaas dacht ik met 'wol' een normale pantalon te ontvangen, maar het bleek fijne corduroy te zijn. Mijn fout. De maat had ik te klein besteld en m'n man vond de rits te kort. Na terugsturen direct geld retour ontvangen. Top geregeld. Ik ga zeker nog een keer bestellen in de hoop dat ik dan de pantalon ontvang die ik in mijn gedachten heb. Geen spijkerstof of corduroy maar een nette gladde pantalon.

Goede en snelle levering

Alleen maar positief

Een hele positieve ervaring

• Informatie

Item dubbel besteld, na telefonisch contact is dit aangepast. En dezelfde dag het geld nog retour. De bestelde kleding is perfect voor mij.

Goed product

Snelle levering van een goed product

Kan beter

Ik zou graag willen als jullie mij melden als er broeken van maat en merk binnen komen waar ik op wacht.

Nvt

Snel en goed geleverd

Prima geleverd! Broeken zijn goed.

• Informatie

Broekmaat klopte niet erg.

Levering duurde vrij lang.

• Informatie

Altijd raak bij het broekenhuis

Fijne winkels en goede service.

Snel en goed

Ik zou altijd de broeken voor mijn man bij jullie kopen als ze op lengte zouden zijn. We kopen buiten Corona tijd om in een winkel die ze gratis korter maakt, terwijl wij genieten van gratis koffie met appeltaart. Zelf korter maken vind ik wel een dingetje ...

Vlotte levering

Goede info en snelle levering

• Informatie

Goede service en lage verzendkosten.

Top kwaliteit voor een betaalbare prijs.

prima service. Aanrader

2 broeken gekocht bij het broekenhuis. Prima kwaliteit, echter één broek de verkeerde maat geleverd. Retourlabel en factuur geprint en terug in verpakking en afgegeven bij Jumbo. De eerste keer dat ik zoiets deed, dus dacht ik; "dat zal wel niet goed gaan". Echter binnen 5 dagen de broek met goede maat afgeleverd in keurig doosje én de goede maat. Tevens was er een paar sokken bijgedaan als extraatje. Klasse! Ik heb zelf ook een bedrijf en weet dat klanten juist dat kleine extraatje zo waarderen. Maakt niet uit of dit online of zoals bij mij in de winkel gebeurd. Het gaat om het gebaar. Dank je wel.

• Informatie

Goede ervaring met het broekenhuis

De door mij bestelde broek was voor mij te groot, dus omgeruild voor een maat kleiner. Werd prima behandeld. Maat kiezen blijft lastig on-line. De ene keer valt dezelfde maat toch wat groter dan de andere keer.

Slecht

Ik heb een vest gekocht begint nu al te pluizen

• Informatie

Prima, niets op aan te merken

Klant staat centraal

Komen afspraak na, ondanks corona bestelling op tijd ontvangen.

Snel bezorgd

Goede service. Altijd al geweest

Denken altijd mee . Heel tevreden over de service

Prima en snelle service.

Duidelijke projectbeschrijving. Mooie kwaliteit en pasvorm. Goede informatie voor en tijdens de verzending.

Koehorstmaat 11

7561BM Deurningen

074-277 75 55

Over Het Broekenhuis

Het Broekenhuis is al meer dan 40 jaar het juiste adres voor de nieuwste mannenmode. Het Broekenhuis is een echte Multi-brandstore met een brede collectie van vele verschillende merken. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden verkopen wij niet alleen broeken. Bij Het Broekenhuis vind je alles wat je nodig hebt; net, sportief, casual of zakelijk bij ons bent u aan het juiste adres. Naast onze fysieke winkels hebben wij in internetshop dezelfde service als u in onze vestigingen gewend bent. Heeft u geen tijd om te shoppen of wilt u liever thuis in alle rust op het moment van uw keuze passen en beslissen? Neem dan een kijkje in onze webshop!