Groot assortiment, goede kwaliteit en op kleding gebied uitstekend personeel.

Ik ben een kleine 10 jaar klant bij Het Broekenhuis. Altijd bij de vestiging in Haaksbergen mijn kleding gekocht. Slechts 1x in Eibergen. In beide vestigingen vakkundig personeel. Helaas toch een kritische opmerking. Zorg dat het personeel goed op de hoogte is van aanbiedingen en/of acties. Doordat het personeel in Haaksbergen hierover niet juist was geïnformeerd liep ik bijna 15% korting(€ 67,47) mis. Dat is later op uitstekende wijze door het hoofdkantoor gecorrigeerd. Je moet dus bij het afrekenen goed opletten en ik vind dat je als vaste klant moet kunnen vertrouwen dat hetgeen in rekening gebracht wordt, ook klopt. Op 18 december nog voor € 135,92 besteed in Eibergen en op 23 januari weer voor € 92,45 voor de eerste keer noodgedwongen online besteed. Ik weet niet of ik recht had op 15% maar ik heb mijn twijfels. Dus ik heb de indruk dat het wat de automatisering aangaat wel wat beter kan. Verder dik tevreden.

Prima kleding. Snelle levering

Duidelijke site met makkelijk vindbare info. Ik had 2 truien besteld die ik binnen 2 dagen in huis had. Ook de retourinfo was duidelijk, alhoewel ik die niet nodig had.

• Informatie

Lekker vlot geregeld en een mooie overzichtelijke website

Prima ervaring gehad. Ik zou er zo weer iets bestellen.

Alles prima

Bestelling vlot te plaatsen . Alles goed ontvangen

Komt afspraak na

• Informatie

De bestelling prima en snel geleverd. Een nieuw wachtwoord invoeren heeft erg veel problemen gegeven. Vele malen geprobeerd na 6 keer eindelijk gelukt.

• Informatie

Alles was zoals het hoorde; bestelling in goede orde en vlot ontvangen.

Goede ervaring!

eerste keer ,goed bevallen

goede levering ,ondanks corona

snel en correct

snel gekregen wat besteld was

• Informatie

Prima website en goed te gebruiken

Zoals gezegd is de website duidelijk, geeft voldoende informatie om tot een keus te komen. De kwaliteit van de kleding was al bekend vanwege bezoek aan de winkel in Lochem.

• Informatie

na een foute levering is de bestelling netjes en goed afgehandeld

Nadat ik eerst een foute levering kreeg van een niet besteld artikel. Is deze netjes afgehandeld. Het goede artikel werd toch nog bezorgd met als goedmaker een paar herensokken en een kort schrijven met verontschuldigingen.

Goede retourservice

• Informatie

Prima service en snel geleverd.

Helaas heb ik het retour moeten sturen i.v.m. niet de juiste pasvorm. Zodra het weer kan, zal ik in filiaal Haaksbergen alsnog mijn aankoop doen

• Informatie

Mijn ervaring met het broekenhuis is prima.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Informatie N.v.t.

Heel slecht!

Goedemorgen Broekenhuis, Wat ik van uw werk- en afhandelingswijze vind m.b.t. mijn order is dat ik ben overgegaan naar uw collega Schulte herenkleding.De onderliggende motivatie is dat de levertijd zo lang duurt en je niet weet wanneer je geplaatste order nu wordt geleverd!Dat lijkt mij als klant en dus voor mij persoonlijk dat Broekenhuis amateuristisch met haar klanten omgaat.Jammer, omdat de trui die ik bij u heb gekocht een prachtig product is. Uw collega vraagt geen verzendkosten en de volgende dag of de de dag erna worden de orders geleverd. Met hele duidelijke track & traceinformatie zodat je weet wanneer exact je order(s) bij je thuis worden geleverd. Hoe mooi de trui ook is, ik zou Broekenhuis niet bij anderen aanraden en persoonlijk niet meer bij u kopen!

• Informatie

Echtgenoot erg blij met comfortabele broek, Het lijkt iets wijder dan normaal maat 54, maar dit ervaart hij als comfortabel

• Informatie

Goede kwaliteit en goede levering

Goed geregeld

Prima artikel, goed geleverd.

• Informatie

Broek besteld maar was helaas te klein en teruggestuurd was jammer genoeg geen grotere maat in voorraad , was verder geen probleem kreeg gewoon mijn geld terug.

Bestelling duurde lang

Tevreden over het product .

Zeer fijne winkel.

Alles onder één dak. Koop al jaren alle kleding en jassen bij hun. Erg tevreden over de kleding, bediening en professionaliteit.

Prima winkel en levering

Prima winkel, ruim assortiment. En een goede snelle levering.

nvt

Nvt

Ben tevreden

Mooi truien, tevreden mee. Prima service.

• Informatie

Goede vlotte levering en zeer tevreden.

Kopen voor mijn man altijd bij het Broekenhuis en nu dus online. Zeer tevreden over website.

Koehorstmaat 11

7561BM Deurningen

074-277 75 55

Over Het Broekenhuis

Het Broekenhuis is al meer dan 40 jaar het juiste adres voor de nieuwste mannenmode. Het Broekenhuis is een echte Multi-brandstore met een brede collectie van vele verschillende merken. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden verkopen wij niet alleen broeken. Bij Het Broekenhuis vind je alles wat je nodig hebt; net, sportief, casual of zakelijk bij ons bent u aan het juiste adres. Naast onze fysieke winkels hebben wij in internetshop dezelfde service als u in onze vestigingen gewend bent. Heeft u geen tijd om te shoppen of wilt u liever thuis in alle rust op het moment van uw keuze passen en beslissen? Neem dan een kijkje in onze webshop!