Ik ben een kleine 10 jaar klant bij Het Broekenhuis. Altijd bij de vestiging in Haaksbergen mijn kleding gekocht. Slechts 1x in Eibergen. In beide vestigingen vakkundig personeel. Helaas toch een kritische opmerking. Zorg dat het personeel goed op de hoogte is van aanbiedingen en/of acties. Doordat het personeel in Haaksbergen hierover niet juist was geïnformeerd liep ik bijna 15% korting(€ 67,47) mis. Dat is later op uitstekende wijze door het hoofdkantoor gecorrigeerd. Je moet dus bij het afrekenen goed opletten en ik vind dat je als vaste klant moet kunnen vertrouwen dat hetgeen in rekening gebracht wordt, ook klopt. Op 18 december nog voor € 135,92 besteed in Eibergen en op 23 januari weer voor € 92,45 voor de eerste keer noodgedwongen online besteed. Ik weet niet of ik recht had op 15% maar ik heb mijn twijfels. Dus ik heb de indruk dat het wat de automatisering aangaat wel wat beter kan. Verder dik tevreden.
Duidelijke site met makkelijk vindbare info. Ik had 2 truien besteld die ik binnen 2 dagen in huis had. Ook de retourinfo was duidelijk, alhoewel ik die niet nodig had.
Prima ervaring gehad. Ik zou er zo weer iets bestellen.
Bestelling vlot te plaatsen . Alles goed ontvangen
Komt afspraak na
Geachte heer/mevrouw, Ik heb het even nagekeken en de bezorging van uw bestelling is inderdaad vertraagt geweest door PostNL. Deze hebben de bestelling 5 februari reeds ontvangen echter door de drukte en het weekend is deze pas op 9 februari bij u bezorgd. Wij doen er alles aan om de bestellingen en ruilingen zo snel mogelijk bij PostNL aan te melden, echter zodra deze daar zijn hebben wij hierop geen invloed meer. Hopelijk is uw bestelling toch naar wens. Met vriendelijke groet, K.a. Eshuis Het Broekenhuis
Nog niets ontvangen
De bestelling prima en snel geleverd. Een nieuw wachtwoord invoeren heeft erg veel problemen gegeven. Vele malen geprobeerd na 6 keer eindelijk gelukt.
Goede ervaring!
goede levering ,ondanks corona
snel gekregen wat besteld was
Zoals gezegd is de website duidelijk, geeft voldoende informatie om tot een keus te komen. De kwaliteit van de kleding was al bekend vanwege bezoek aan de winkel in Lochem.
Nadat ik eerst een foute levering kreeg van een niet besteld artikel. Is deze netjes afgehandeld. Het goede artikel werd toch nog bezorgd met als goedmaker een paar herensokken en een kort schrijven met verontschuldigingen.
Beste, Onze excuses voor deze slordigheid, hoe het is gebeurd geen idee maar dit mag natuurlijk niet gebeuren. Het verschil tussen een shirt en broek is ook nogal een aanzienlijk verschil. Wij hebben het verkeerde artikel retour ontvangen en als het goed is heeft u alsnog het juiste artikel mogen ontvangen van ons. Nogmaals onze excuses en ik hoop dat het naar tevredenheid is opgelost. Met vriendelijke groet, Het Broekenhuis
Originele beoordeling
Ik had online 3 herenshirts besteld. De bestelling werd bezorgd. Ik deed de doos open. boven op de artikelen lag de factuur met daarop de 3 bestelde herenshirts. Ik pak de factuur weg en boven op liggen er 2 herenshirts. Mooie kwaliteit. Ik pak de 2 herenshirts weg vanuit gaan dat de derde er onder ligt. Ligt daar een Cars spijkerbroek. Wist niet wat ik zag. Snap het ook niet. Op de factuur staan de juiste artikelen maar in de doos zitten 2 herenshirts en een spijkerbroek die niet is besteld en ook niet op de factuur staan. Waar is het mis gegaan??? Ik heb de spijkerbroek retour gestuurd. Ben benieuwd of ik bestelde herenshirt nog ontvang en welke reactie ik van Broekenhuis terug krijg.
Goede retourservice
Helaas heb ik het retour moeten sturen i.v.m. niet de juiste pasvorm. Zodra het weer kan, zal ik in filiaal Haaksbergen alsnog mijn aankoop doen
Mijn ervaring met het broekenhuis is prima.
Goedemorgen Broekenhuis, Wat ik van uw werk- en afhandelingswijze vind m.b.t. mijn order is dat ik ben overgegaan naar uw collega Schulte herenkleding.De onderliggende motivatie is dat de levertijd zo lang duurt en je niet weet wanneer je geplaatste order nu wordt geleverd!Dat lijkt mij als klant en dus voor mij persoonlijk dat Broekenhuis amateuristisch met haar klanten omgaat.Jammer, omdat de trui die ik bij u heb gekocht een prachtig product is. Uw collega vraagt geen verzendkosten en de volgende dag of de de dag erna worden de orders geleverd. Met hele duidelijke track & traceinformatie zodat je weet wanneer exact je order(s) bij je thuis worden geleverd. Hoe mooi de trui ook is, ik zou Broekenhuis niet bij anderen aanraden en persoonlijk niet meer bij u kopen!
Geachte heer, Ik heb even alles nagekeken naar aanleiding van uw klacht. Uw bestelling van Zondag 17 januari is op dinsdag 19 januari door ons bij PostNL aangeboden. Op 25 januari is de bestelling bezorgd bij uw buren zoals te zien in de verstuurde Track & Trace info naar uw mailadres (het kan zijn dat deze in uw spam-box is terecht gekomen?). Helaas heeft PostNL het momenteel erg druk waardoor de bezorgtijden bij hun erg oplopen. U zult echter ook begrijpen dat wij geen invloed meer hebben op het bezorgproces zodra een bestelling is afgegeven bij PostNL. Wel zijn wij aan het kijken naar alternatieven voor bezorging, maar alle vervoerders hebben het momenteel erg druk i.v.m. de corona maatregelen dus de problemen spelen elders helaas ook.. Ik betreur dan ook dat u ons als amateuristisch bestempeld terwijl wij er ons inziens alles aangedaan hebben om u op de hoogte te houden met o.a. een Track & Trace. Dat onze collega gratis verzending aanbied is een keuze, wij als bedrijf zijn echter van mening dat dit op termijn niet vol gehouden kan worden aangezien ‘Gratis’ niet bestaat. Het spijt mij dan ook om te horen van uw beoordeling Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, Met vriendelijke groet, K.A. Eshuis Het Broekenhuis Koehorstmaat 11 7561 Bm Deurningen www.hetbroekenhuis.nl Tel: 074- 2777555
Echtgenoot erg blij met comfortabele broek, Het lijkt iets wijder dan normaal maat 54, maar dit ervaart hij als comfortabel
Goede kwaliteit en goede levering
Prima artikel, goed geleverd.
Broek besteld maar was helaas te klein en teruggestuurd was jammer genoeg geen grotere maat in voorraad , was verder geen probleem kreeg gewoon mijn geld terug.
Tevreden over het product .
Geachte mevrouw, Ik heb het even nagekeken en uw bestelling van donderdag 21 januari is reeds 22 januari aangeboden aan PostNL. Helaas lopen de bezorgtijden bij PostNL soms erg op door de huidige corona situatie, hierop hebben wij helaas geen invloed. Het vervelende is ook dat de ene keer een bestelling direct de volgende dag wordt bezorgd en de andere keer dit enkele werkdagen kan duren. Ik zag dat de bestelling op 29 januari alsnog is bezorgd en hopelijk is deze alsnog naar wens. Met vriendelijke groet, Het Broekenhuis
Originele beoordeling
Slechte ervaring met bestelling .wacht bijna een week op de bestelling ,dus over het product heb ik nog geen mening ,
Alles onder één dak. Koop al jaren alle kleding en jassen bij hun. Erg tevreden over de kleding, bediening en professionaliteit.
Prima winkel, ruim assortiment. En een goede snelle levering.
Nvt
Mooi truien, tevreden mee. Prima service.
Kopen voor mijn man altijd bij het Broekenhuis en nu dus online. Zeer tevreden over website.
Koehorstmaat 11
7561BM Deurningen
Het Broekenhuis is al meer dan 40 jaar het juiste adres voor de nieuwste mannenmode. Het Broekenhuis is een echte Multi-brandstore met een brede collectie van vele verschillende merken. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden verkopen wij niet alleen broeken. Bij Het Broekenhuis vind je alles wat je nodig hebt; net, sportief, casual of zakelijk bij ons bent u aan het juiste adres. Naast onze fysieke winkels hebben wij in internetshop dezelfde service als u in onze vestigingen gewend bent. Heeft u geen tijd om te shoppen of wilt u liever thuis in alle rust op het moment van uw keuze passen en beslissen? Neem dan een kijkje in onze webshop!