Bestellen, uitvoering en betaling verliepen voorspoedig en op tijd
Had een broek online gekocht, deze ontvangen maar paste niet goed, heb deze gelijk teruggestuurd en om een andere maat gevraagd. Helaas had men deze niet meer. Binnen een paar dagen had ik mijn geld terugontvangen op mijn rekening.
Prima website en ruim voldoende informatie
Wacht nog op eerste bestelling duurt lang is inmiddels binnen maar later dan was aangegeven
Geachte heer, Ik heb het even nagezocht voor u en als het goed is is uw bestelling 11-12 bezorgd bij u. Uw bestelling van zaterdag 5-12 is dinsdag 8-12 aangeboden aan PostNL, echter door de drukte bij PostNL lopen de bezorgtijden helaas erg uit. Hierop kunnen wij geen invloed uitoefenen helaas. Wij doen er verder zelf alles aan om de bestellingen zo snel mogelijk bij PostNL aan te bieden. Hopelijk is de ontvangen bestelling verder naar wens en hopelijk tot weerziens bij Het Broekenhuis. Met vriendelijke groet, Het Broekenhuis
Originele beoordeling
Wacht nog op eerste bestelling duurt lang
goed verpakt, snel verzonden
Levering pas na 7 dagen. Lange tijd was het niet duidelijk wanneer het product geleverd zou worden. Kwaliteit geleverd product is uitstekend.
Geachte heer Rotering, Helaas lopen de levertijden bij PostNL door de drukte bij de bezorging erg op. Uw bestelling die op woensdagmiddag 25-november is geplaatst is de volgende dag al afgegeven bij PostNL zoals te zien in de gestuurde Track & Trace. Normaal gesproken zou uw bestelling dan al op vrijdag 27 november zijn bezorgd. Helaas is door de extreme drukte bij PostNL de bezorging uitgesteld en is uw bestelling pas op 2-december geleverd. Zodra een bestelling is afgegeven bij PostNL hebben wij geen invloed meer op het bezorgproces. Door de drukte kan PostNL de belofte van de volgende dag bezorging helaas niet meer waarmaken. Met vriendelijke groet, K.A. Eshuis Het Broekenhuis
De site was overzichtelijk, ik vond snel wat ik zocht, en na enkele dagen was het mooi geleverd.
Snelle levering. Prima kwalteit
Het is spijtig dat bestelde kleding niet goed paste. Heeft wellicht te maken met het model. Zoals jk al heb aangegeven alles keurig verzorgd volgende keer beter.
Kwaliteit en mooie kleding
Ruime keuze om wat te vinden wat me aanstaat over mijn bestelling ben helemaal tevreden
Je wordt er prima en adequaat geholpen. En als het artikel niet mocht passen, dan stuurt men je twee andere exemplaren en de rest stuur je retour zonder probleem. Beter kan het niet en je kan er niet voor naar de winkel gaan.
Prima, geen enkel probleem.
Duidelijk aanbod, goede kleurweergave van de producten. Gemakkelijk bestelproces en vervolgens een snelle levering.
makkelijk en ruime keuze
De bestelde goederen zijn prima. De levering zou iets sneller mogen zijn.
Geachte heer, Helaas lopen de levertijden bij PostNL door de drukte bij de bezorging erg op. Uw bestelling die is geplaatst 'savonds 25-november, de volgende dag hebben wij uw bestelling direct aangeboden aan PostNL. Helaas is door de drukte bij PostNL de levering uitgesteld en is deze pas geleverd op 2-december. Helaas hebben wij hierop geen invloed meer zodra de bestellingen zijn afgegeven bij de vervoerder. Zoals de laatste dagen in het nieuws ook wordt gemeld zijn wij helaas niet de enige die hiermee te maken hebben. Met vriendelijke groet, K.A. Eshuis Het Broekenhuis
Ondanks belofte mijn vest op 29-11 nog niet ontvangen. Vest besteld om te dragen bij crematie van mijn vrouw op maandag 30-11-2020
Geachte heer/mevrouw, Allereerst onze excuses dat het vest te laat is bezorgd. Helaas lopen door de huidige drukte bij PostNL de bezorgtijden erg op waardoor de door hun gedane beloftes van bezorging binnen 24 uur niet meer kunnen worden nagekomen. Wij hebben er echter alles in onze macht aan gedaan om uw bestelling van 25 november op 26 november bij PostNL af te geven voor bezorging. Wij hebben in overleg met u een tegemoetkoming gedaan in het aankoopbedrag en hebben dit direct met u verrekend. Nogmaals namens ons onze excuses. Met vriendelijke groet, K.A. Eshuis Het Broekenhuis
Mooie en nette kwaliteit broeken. Mijn vader is er blij mee.
goed bereikbaar, goede informatie, prima kwaliteit.
Snelle levering en goede service
Keuze was snel gemaakt. alleen jammer dat de blauwe kleur toch niet op voorraad was. Dit hebben zij netjes opgelost door het aan te geven en een paar sokken als troost mee te zenden.
Had zelf per abuis lengte en breedte maat verwisseld met bestellen. Na één telefoontje was dit verholpen.
Over mijn eerste ervaring met Broekenhuis ben ik zeer tevreden Grote sortering kleding voor een redelijke prijs en goede kwaliteit Snel en keurig verzonden via online bestelling. Ook de correspondentie met Broekenhuis is vlot en prettig,
Al mijn jeans koop ik al tijden bij Het Broeknhuis. Het feit dat zij Alberto-broeken in hun assortiment hebben draagt daaraan bij. Levering snel en betrouwbaar.
Er is nog niets ontvangen.
Geachte, Ik heb het even nagekeken en uw bestelling is geplaatst op 24-nov en op 26 november hebben wij uw bestelling afgegeven bij PostNL. Helaas heeft PostNL de levering meerdere keren uitgesteld en is uw pakket pas op 2 december geleverd. Zodra wij een bestelling hebben aangeboden aan PostNL kunnen wij helaas geen invloed meer uitoefenen op de levering. Helemaal in de huidige drukte door Corona en de aankomende feestdagen lopen de bezorgtijden helaas op. Hopelijk is de ontvangen bestelling alsnog naar wens en namens ons onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, K.A. Eshuis Het Broekenhuis
Originele beoordeling
Er is nog niets ontvangen.
Koehorstmaat 11
7561BM Deurningen
Het Broekenhuis is al meer dan 40 jaar het juiste adres voor de nieuwste mannenmode. Het Broekenhuis is een echte Multi-brandstore met een brede collectie van vele verschillende merken. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden verkopen wij niet alleen broeken. Bij Het Broekenhuis vind je alles wat je nodig hebt; net, sportief, casual of zakelijk bij ons bent u aan het juiste adres. Naast onze fysieke winkels hebben wij in internetshop dezelfde service als u in onze vestigingen gewend bent. Heeft u geen tijd om te shoppen of wilt u liever thuis in alle rust op het moment van uw keuze passen en beslissen? Neem dan een kijkje in onze webshop!