Top ruime keus snelle levering

Gemakkelijk te vinden ruime keuze.

• Informatie

Veel keus en snelle levering.

Veel keus en snelle levering. Goede kwaliteit.

Prima koopproces

Snelle verzending, prima klantenservice en duidelijke retourprocedure

• Informatie

Product te groot, geld volgende dag al terug.

Op donderdag het vest terug gestuurd, de volgende dag melding dat geld incl. verzendkosten terugestort was. Na het weekend op de rekening.

Prima broek, goede kwaliteit

Het kledingstuk , de broek , was op tijd geleverd . Goede kwaliteit en zitcomfort prima

• Informatie

voor mij de eerste keer gewoon geweldig

vlotte levering goede uitleg op papier bij aflevering echt super

Correct en snel

Inmiddels meerdere broeken aangeschaft bij Het Broekenhuis. Steeds snel en correct geleverd met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Normaal, maar niet goedkoop

Na bestelling zag ik in advertentie elders als ik naar die zaak gegaan was zeker 25% minder had betaald. Jullie kortingscode, die ik nu krijg, wijst daar ook op.

Tevreden

Gewoon correct!

Gewoon correct

geweldig goed

Goede maat in zit lekker kom binnenkort voor spijkerbroek en nog een kan nog geen keuze maken

Goede service!

Bestelling werd snel geleverd

Snel en netjes

Mooie verpakking, snelle levering en goed product

positief

overzichtelijke website, nette verpakking

Gekregen wat ik wilde.

Binnen acceptabele termijn werd mijn bestelling geleverd. Het overhemd was keurig en goed verpakt en voldoet aan mijn verwachtingen. De mogelijkheid om achteraf te betalen is prima. De verzendingskosten van 2,50 euro zijn eveneens acceptabel.

goede ervaring

goed en snel geleverd

Snelle en goede service

Mooie kwaliteit, origineel product

• Informatie

Zeer goede service en kwaliteit !

Bij mijn bestelling zat het veiligheidslabel er nog aan. Broek teruggestuurd en binnen twee dagen een nieuwe ontvangen plus een paar sokken als kado. Super !

• Informatie N.v.t.

Een goede winkel met kwaliteit kleding.

Een goede winkel met kwaliteit kleding en een grote selectie . Ik heb overhemden voor m ' n man besteld. We kregen de order de volgende dag en mijn man is erg blij . De overhemden zijn uitstekend en van goede kwaliteit.

Netjes geregeld alles

Ook de bestelling die ik op heg laatst had aangepast was correct Mijn dank

Uitstekende en snelle verzending

Goede kwaliteit en verzending top

• Informatie

Goede website, eenvoudige bestelwijze. Perfecte en snelle levering.

perfect service

pakket op tijd ontvangen. duidelijke instructies, no nonsense. ga zo door.

Gewldigl

Koehorstmaat 11

7561BM Deurningen

074-277 75 55

Over Het Broekenhuis

Het Broekenhuis is al meer dan 40 jaar het juiste adres voor de nieuwste mannenmode. Het Broekenhuis is een echte Multi-brandstore met een brede collectie van vele verschillende merken. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden verkopen wij niet alleen broeken. Bij Het Broekenhuis vind je alles wat je nodig hebt; net, sportief, casual of zakelijk bij ons bent u aan het juiste adres. Naast onze fysieke winkels hebben wij in internetshop dezelfde service als u in onze vestigingen gewend bent. Heeft u geen tijd om te shoppen of wilt u liever thuis in alle rust op het moment van uw keuze passen en beslissen? Neem dan een kijkje in onze webshop!