Snel geleverd.

Leuke winkel

Leuke winkel kan wel een update gebruiken . Maar leuk personeel en top geholpen , pers is niets te veel . Top winkel in Nijverdal.

• Informatie

Ga er zeker nog eens wat bestellen. Communicatie en service ook goed.

• Informatie

De bestelling is naar volle tevredenheid alsnog afgeleverd. Bedankt.

Donderdagmiddag 4 juni zou mijn bestelling afgeleverd worden maar tot nu toe 6 juni nog niets ontvangen, Komt hij nog?????

Ik heb nog niks ontvangen

Ik heb nog niks ontvangen

• Informatie N.v.t.

snel ontvangen (en snel gedeeltelijk retour)

Ik heb overhemden met korte mouwen gekocht. prima kwaliteit. en de mouwlengte is ook goed. De meeste aanbieders van overh. m korte mouwen hebben slechts overh. met hele korte mouwtjes. Staat niet bij wat oudere mannen, zoals ik ( 81 jaar).

• Informatie

Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen

Top product.

Prima broek, op tijd geleverd conform belofte.

Keurige levering

Keurige levering en directe verrekening van artikelen die niet leverbaar waren.

Kwaliteit OK / Leveringstijd kan beter

Kwaliteit OK / Leveringstijd kan beter

• Informatie

wat je ziet is ook wat je krijgt

Ik ben tevreden.

Ruime keuze en snel geleverd!

Goed geregeld!

Alles is vlot gegaan, bestellen en 2 dagen daarna de bezorgen, ook het betalen achteraf ging vlot

Goede en snelle bediening

Correct

Super !!!

Zeer goede service en een hele snelle levering. Ik ben zeer tevreden.

• Informatie

Fijne webshop met een uitstekende service als dat nodig is

Alles prima

Goede site, prijzen en ruime keuze in groter maten.

• Informatie

Bestelling gedaan,ruim voor de vooropgestelde leveringsdatum ontvangen.Jammer was een maatje te klein,en terug gestuurd,

Een goede ervaring,

Gevonden wat we zochten

Heel fijn

Ik was aan het zoeken naar nette heren hemdjes. Ooit eens gekocht in Hardenberg toen we daar waren bij vrienden. Hier nergens te krijgen. Teneinde nu toch maar internet op gegaan. Wat schetst mijn verbazing ik kom uit bij dezelfde zaak waar we eerder gekocht hebben en kunnen online bestellen. Vlotte afhandeling, goedkoop verzenden, eventueel gratis retourneren. Het was heel snel binnen. Perfecte pasvorm goede kwaliteit. Fantastisch! Dankuwel!

• Informatie

Keurig en snel verstuurd en een nette instructie voor eventueel retour zendingbb

Goede ervaring bij mijn eerste bestelling.

• Informatie

Goede site, scherpe prijzen en snelle afhandeling

Snelle werkwijze, goed verzorgd, Goede aanbiedingen

Goede service,

Goede levering

Goede levering van mijn spiekerboksum

Koehorstmaat 11

7561BM Deurningen

074-277 75 55

Over Het Broekenhuis

Het Broekenhuis is al meer dan 40 jaar het juiste adres voor de nieuwste mannenmode. Het Broekenhuis is een echte Multi-brandstore met een brede collectie van vele verschillende merken. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden verkopen wij niet alleen broeken. Bij Het Broekenhuis vind je alles wat je nodig hebt; net, sportief, casual of zakelijk bij ons bent u aan het juiste adres. Naast onze fysieke winkels hebben wij in internetshop dezelfde service als u in onze vestigingen gewend bent. Heeft u geen tijd om te shoppen of wilt u liever thuis in alle rust op het moment van uw keuze passen en beslissen? Neem dan een kijkje in onze webshop!