Prima service snel geleverd

prima dienstverlening

keurig verpakte polo. polo past prima, kleur wijkt niet af van de site. heel tevreden mee.

• Informatie

Nette winkel waar alle maten nog op volgende hangen.

Zeer prettig zweer in de winkel en goede verkopers. (Haaksbergen)

Goed hoor...

Jammer van de verzendkosten en de levering duurde langer dan ik gewend ben bij andere leveranciers. Woensdagochtend besteld, zaterdagavond in huis. Verder prima bedrijf.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Informatie N.v.t.

Complete outfit

In filiaal heel goed geholpen. Met 2 complete outfits voor mijn partner helemaal tevreden de winkel uit. Nu per website iets id uitverkoop gekocht. Kon het niet laten. Heerlijk die grote maten in goede pasvorm en leuke dessins. Jammer dat fysieke winkel zo ver weg is!

Uitstekend !!

Ik heb gekocht 2 t-shirs's voor mijn man. Staat fantastisch , en kwaliteit is super , beter als ik verwacht . Heel mooi en mijn man is echt erg tevreden. In verjaardag had hij aan de t-shirt , met 3 delige dessin op voorkant. Iedereen vond super. Echte aanrader !!

Niets op aan te merken

Sehr Gut! vom Auftrag bis schnelle Lieferung

Gerne wieder !

• Qualität
  • Informationen

Netjes geleverd.

Het bestelde werd netjes in een doos geleverd (niet in een plastic zak, zoals bij veel andere webshops). Ook handig dat het eventueel via een winkel in de buurt terug kan of geruild kan worden.

Slechte zaak

Ik heb online (in de opruiming) 3 shirts besteld. Helaas is 1 shirt nooit aangekomen. Personeel heeft in de winkel nog naar kantoor gebeld en die gaven aan vergeten te zijn dat dat shirt niet meer leverbaar is en daarmee was de kous af. Maar het is bij ons de enigste herenzaak en de 2 vaste personeelsleden zijn heel vriendelijk.

• Informatie

Weing vertrouwen maar toch goed opgelost

Zat weeffout in broek, werd moeilijk overgedaan, omdat het niet binnen 8 gemeld was, dat is een onzin verhaal, want je hebt product aansprakelijkheid, ook moest de filiaalhoudster de baas bellen, kon zelf geen beslissing nemen, een beetje, amateuristisch, maar probleem is goed opgelost Gr. Ruud merks

• Informatie

Duidelijke site en snelle levering met duidelijke informatie

Pakje was netjes ingepakt. Prima eerste ervaring.

• Informatie

Eerste keer besteld goede ervaring donderdag besteld zaterdag keurig verpakt in huis

• Informatie

Bij online kopen is het zeer nuttig dat de artikelnummers van de fabrikant zichtbaar zijn.

• Informatie

al meerdere keren spullen besteld gaat altijd goed.

goede en snelle levering van de bestelde spullen.

Snelle en correcte levering

Duidelijke site keurig afgehandeld

• Informatie

Leuke goede keus en grote maten👍

Leuke winkel goede keus en leuk personeel die alles voor je wil doen .

• Informatie

Nette levering , mooie kleding.

Snel geleverd en mooie kleding kwa Prijs kwaliteit.

Veel artikelen niet beschikbaar

Nu voor de 2e keer iets bij het Broekenhuis besteld en ook voor de 2e keer zijn er artikelen niet op voorraad terwijl ik ze wel kon afrekenen. Dit is erg vervelend. Het zou prettig zijn als dit op de website direct zichtbaar is zodat een teleurstelling kan worden voorkomen.

Prima kleding

Snelle levering en perfekt zittende kleding.

Goede service!

Bestelling binnen afgesproken tijd geleverd. Korte broeken besteld, kwaliteit is top!

Snelle levering.

Ze doen wat ze beloven

Goede kwaliteit en snelle correcte levering

Prettig

Goed overzicht en snelle levering. Betaling kan achteraf. Maatvoering was goed. Zeker om aan te bevelen.

Koehorstmaat 11

7561BM Deurningen

074-277 75 55

Over Het Broekenhuis

Het Broekenhuis is al meer dan 40 jaar het juiste adres voor de nieuwste mannenmode. Het Broekenhuis is een echte Multi-brandstore met een brede collectie van vele verschillende merken. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden verkopen wij niet alleen broeken. Bij Het Broekenhuis vind je alles wat je nodig hebt; net, sportief, casual of zakelijk bij ons bent u aan het juiste adres. Naast onze fysieke winkels hebben wij in internetshop dezelfde service als u in onze vestigingen gewend bent. Heeft u geen tijd om te shoppen of wilt u liever thuis in alle rust op het moment van uw keuze passen en beslissen? Neem dan een kijkje in onze webshop!