Persoonlijke boodschap op tegeltje super mooi afgewerkt

De persoonlijke boodschap op het tegeltje was mooi afgewerkt. Ook de kleuren waren zoals omschreven op de website.

Mooie armbandjes maar veel krapper dan eerdere

Ik heb eerder armbandjes gekocht. Daar zaten bij de sluiting meerdere oogjes aan, waar je de sluiting aan vast kon maken Deze armbandjes zaten maar 1 ringetje, waardoor echt krapper vallen.

Fijne communicatie

Leuke enkelbandjes gekocht, blij mee. Mailcontact gehad over de verzending. Verliep prettig en met aandacht :-)

Aanrader

Heel mooi tegeltje, leuk ingepakt met een persoonlijk kaartje.

Super snel geleverd

Het bestellen was lastig in de zin van dat de juiste kleur niet als voorbeeld kwam. Dat was jammer en spannend wat er uiteindelijk geleverd werd.

Prima ervaring

Product goed ontvangen. Netjes verpakt en verwerkt.

Wat een service!

Ik had een tegeltje met ‘eigen tekst’ besteld. Ik kreeg een persoonlijk berichtje met een schets hoe het tegeltje er uit zou gaan zien. Echt top!

Prachtige ketting met Rookkwarts

Mooie steentjes, vind de sluiting iets te glimmend. Oogt wat goedkoop, dat is jammer

Top service en vriendelijk

Mooie producten, snel verzonden!

Goede kwaliteit

Leuke artikelen, helaas website niet gebruiksvriendelijk.

Helaas is de website niet echt gebruiksvriendelijk. Als je een gepersonaliseerd item wil, moet je de kleuren gokken want die zie je niet als voorbeeld. Vind ik persoonlijk erg jammer. Wel leuke tegeltjes.

Aanrader!

Snel geleverd en mijn vriendin was helemaal blij met haar cadeautje! Een geschreven kaartje bij de levering kan ik ook altijd enorm waarderen.

Snelle verzending

Heel snel verzonden en product was precies naar wens

Mooi tegeltje

Leuk verpakt, leuk kaartje met tekst erbij. Snelle verzending/ levering

Mooie kwaliteit en super snelle levering

Ruime keus mooie kleuren en super snelle levering

Mooi tegeltje, netjes verzonden

Heel leuk tegeltje, besteld om cadeau te geven. Stevig verpakt en als brievenbuspakket verzonden. Dat is fijn want dan hoef ik er niet voor thuis te blijven.

Mooie kwaliteit, snel en netjes geleverd met een persoonlijk kaartje. Toptent.

Leuke tegeltjes en gezellig ingepakt!

Als kado 2 tegeltjes besteld, mooi van kwaliteit met een kaartje erbij. Zorgvuldig en leuk ingepakt.

Netjes en vlot de bestelling binnen gekregen Nog een leuk persoonlijk bedankkaartje erbij

Elegante sieraden en een fijne klantervaring

Ik kwam de leuke tegeltjes van Saitee online tegen en werd op hun website verrast door de mooie sieraden. Ik heb een aantal oorbellen, kettinkjes en een armbandje besteld. Ik twijfelde over de kleur van een van de kettinkjes en nam daarom contact op met Saitee. Ik kreeg direct antwoord en ben heel goed geholpen met mijn keuze. De sieraden had ik binnen een week binnen, netjes verpakt en met een leuk kaartje erbij. KDe klantenservice is top en de sieraden zijn heel elegant. Aanrader!

Fijn contact .service uitstekend prachtige ketting . Echt een aanrader!!

Vlot en prachtig

De bestelling was vlot klaar. En daarnaast ook prachtig gelukt.

Niks op aan te merken

Snel en volgens omschrijving

Orginele en leuke producten, vlot bezorgd.

Erg leuk, mooie kwaliteit

Na een paar dagen verstuurd met het handgeschreven kaartje wat je er kosteloos bij mag laten versturen! Erg leuk en mooie kwaliteit.

Dorpsstraat 165

1749 AC Warmenhuizen

Over Saitee

Saitee is een sieradenwinkel bij wie service en blije klanten op nr. 1 staan! We hebben naast de webshop ook een mooie winkel in Warmenhuizen. Wil je de sieraden liever in het echt bekijken? Kom dan gezellig langs! Liefs, de meiden van Saitee