Je wordt netjes geholpen als je een vraag heb. En alles komt snel binnen super fijne serves.

Mooie armbandjes

Mooie armbandjes zoals omschreven, snelle verzending. Persoonlijk geschreven kaartje erbij.

Erg mooi

Erg mooie en stevige armbandjes. Ik ben er erg blij mee!

Aanrader!

Mooi afgewerkte echte zieraden met mooie beschrijvingen en leuk verpakt!

Via insta zag ik reclame voorbij komen over de armbandjes van Saitee. Ze zagen er erg leuk uit en er was op dat moment een superleuke aanbieding. Hierdoor op de link geklikt, maar toen ik op de site kwam was de eerder genoemde actie niet terug te vinden (was 2+2 gratis). Echter wel een korting van 15% dus alsnog een paar armbandjes besteld. Bestelling is vlot verzonden, netjes verpakt en een handgeschreven briefje erbij wat het net afmaakt. Armbandjes zelf zijn top!! Mooi materiaal, goede sluitinkjes en passen perfect! Dus hoe dan ook heel blij mee. Jammer dat sommige uitverkocht waren, maar des te meer reden om de site in de gaten te houden. Of insta ;)

Hele fijne webshop

Prachtige sieraden en andere hele leuke en grappige artikelen. Fijn contact via WhatsApp, alles is mogelijk, als je iets veranderd wilt aan je sieraden dan wordt dat voor je gedaan. Ze hebben een super service. Ik ben een zeer tevreden klant.

So cute!

Got 4 gemstone bracelets, they are so cute, well made, I am wearing them non-stop!

Fijne service hele mooie armbandjes

Fijne webwinkel mooie armbandjes

Heel mooi gemaakt

Nette en vlotte levering

Super service

Mijn bestelling was in het leveringsproces zoekgeraakt. Fijne en snelle communicatie en uiteindelijk een nieuwe verzending mogen ontvangen Super service en een prachtig product

Hele mooie aembandjes

snel geleverd en ze zijn erg mooi.

Geweldig!

Mooi product ontvangen en snelle reactie en levering

Verbeterpunten de website. Heel omslachtig. Maar jullie werken eraan.

Hele mooie armbandjes

hele mooie armbandjes

Prachtige sieraden en een goede service!

De sieraden zijn erg mooi, de service is erg goed en het is altijd gezellig in de winkel.

Mooi product, persoonlijke benadering

Mooi armbandje ontvangen, klein misverstand werd goed opgelost, fijne persoonlijke benadering. Ga hier zeker nog eens een mooi kado uitzoeken!

Ontzettend vriendelijk en heel prettig contact en zorg voor klant

Oorbelen en armbandje besteld en beide mooi. Service uitstekend.

Mooie producten, netjes geleverd

Ik kom steeds weer terug!

Top! Goede service en erg vriendelijk.

Goede kwaliteit producten! Ik had een enkelbandje gekocht die achteraf te klein bleek. Kon gelijk langs komen en werd ter plekke iets groter gemaakt. Top service, echt een aanrader voor mooie cadeaus voor jezelf of een ander!

Telefonisch gesproken of ze een knekkie snel konden leveren. En ja natuurlijk, dan sturen we het vandaag nog op, was het antwoord. Top!

Ik heb nog steeds niets ontvangen en het duurt erg lang na plaatsen van bestelling voordat je iets h

Zo jammer, ik had niet verwacht dat het zo lang zou duren. Ik begrijp dat jullie het druk hebben rond deze tijd, maar dat ik nog steeds niets ontvangen heb valt tegen. Vorige ervaring was wel goed.

snelle levering en goede kwaliteit :)

de armbandjes die ik had besteld waren met een paar dagen binnen en de kwaliteit, zoals gewend, is zeer goed!

Snelle reactie en service

Prettige en snelle reactie op de vraag die ik via de app had gesteld

Snelle en correcte levering.

Zaterdag besteld en de producten werden woensdag keurig in een enveloppe afgeleverd.

Volgende dag bezorgd

Snelle levering van knekki’s. Blij mee.

Dorpsstraat 165

1749 AC Warmenhuizen

Over Saitee

Saitee is een sieradenwinkel bij wie service en blije klanten op nr. 1 staan! We hebben naast de webshop ook een mooie winkel in Warmenhuizen. Wil je de sieraden liever in het echt bekijken? Kom dan gezellig langs! Liefs, de meiden van Saitee