Weer superblij met de mooie sieraden!!

Het is altijd een feestje wanneer mijn bestelling van Saitee op de deurmat valt. Alles is mooi ingepakt en het handgeschreven kaartje wat erbij zit maakt het extra persoonlijk. Ik ben groot fan!!

Wat een leuke winkel!

Mijn bestelling werd snel geleverd. Er zat een leuk kaartje bij waarop het antwoord op mijn vraag stond die ik had gesteld bij het bestellen. Zeker een aanrader om iets te bestellen, want ook op afstand kun je lokaal shoppen!

Leuke website, snelle levering

Een website met erg leuke haaraccessoires. Bestellingen zijn makkelijk te plaatsen en worden snel geleverd.

Mooie spulletjes en snelle levering!

Ondanks dat er even een kink in de kabel kwam alles snel geleverd en super opgelost.

Fijne webshop

De webshop werkt goed. Alles overzichtelijk en prima te vinden. Assortiment zou uitgebreid kunnen worden met basics. Standaard kleuren als zwart, wit, bruin, grijs, donkerblauw ontbreken soms in ketting/armband/enkelband. Een verzoekje m.b.t. het aanpassen van een armband werd niet gehonoreerd dus houd daar rekening mee. Verder is het jammer dat een cadeaubon niet ingeruild kan worden als er al een actiecode is ingevoerd.

Fijne shop, zowel online als fysiek!

Goede service, meiden staan altijd klaar voor advies. En het uitpakken van je bestelling is altijd een feestje, leuk ingepakt!

Snelle verzending /bezorging super product.

Haar elastieken besteld. Ze zijn super! Ook zeer snel verzonden en geleverd.

Knekkies super elastiekjes

Goede levering van een zeer goed product.

Heel fijn ga zeker wel ooit nog wat bestellen!

Hele leuke dingen die lang en mooi bruikbaar zijn

Mooi en divers aanbod

Saitee vind ik een hele leuke winkel met een mooi en divers betaalbaar aanbod. Via de webshop een prima service, met zorg wordt alles in gepakt en verzonden.

Heel blij met de producten en de service!

Heel blij met de producten en de service!

Leuke producten, snelle levering, verzorgd ingepakt

Blij met de elastiekjes! Perfect (Kerst)cadeau.

Snel geleverd, mooi verpakt, goede kwaliteit

Goeie service leuke meiden

Zowel de winkel als site zijn top. Goede service. De meiden denken graag met je mee. En helpen je met mooie keuzes.

Leuke winkel!

Super geregeld. Online mijn bestelling doorgevoerd, en kon het zo ophalen. Vriendelijk personeel.

Goede snelle levering en veel variatie

Hele leuke armbandjes, ook leuk dat je er een boodschap bij kan doen en dat die dan persoonlijk geschreven wordt. Wel jammer dat je geen maten bij de armbandjes kan kiezen.

Persoonlijke service

De levering is snel en met een persoonlijk berichtje erbij maakt het heel fijn om er te bestellen

Blijven perfect zitten en mooie kleurtjes!

Armbandje na 2 dagen stuk

Ik heb het armbandje 2 dagen gedragen toen het stukging. Het slotje brak af toen ik het armbandje af wilde doen.

Snelle service, fijne elastieken

Ik had mijn bestelde elastieken snel binnen, keurig verpakt. De elastieken zijn fijn, geschikt voor mijn dikke haar. Ik gebruik ze zeer intensief.

Goede kwaliteit en snelle levering

Knekkie's besteld maar ik kon niet kiezen dus ik heb er uiteindelijk 8 besteld. Ze werden snel geleverd. Ik ben blij met de kwaliteit en de kleuren.

Heel blij met een winkel als die van jullie

Zo een fijne winkel en ook de webwinkel zit goed in elkaar. Mooie producten! Dik te vreden! Ga zo door !

Kleur komt helaas niet overeen met de foto's online.

Knekkies (elastieken) besteld voor mezelf en als cadeautje. Levering was snel! Maar ben teleurgesteld over de kleur van 1 elastieken die ik 2x had besteld. De kleuren zien er in het echt heel anders uit dan de foto's in de webshop. In het echt valt dit product dan ook tegen. De andere elastieken zijn prima en ze zitten ook fijn in het haar :)

Aanrader!

Fijne webshop! Mijn bestelling was snel binnen en leuk verpakt. Ik ga hier zeker weer bestellen.

Kwaliteit oorbellen ontvangen en vlotte service; ik adviseer Saitee!

Dorpsstraat 165

1749 AC Warmenhuizen

Over Saitee

Saitee is een sieradenwinkel bij wie service en blije klanten op nr. 1 staan! We hebben naast de webshop ook een mooie winkel in Warmenhuizen. Wil je de sieraden liever in het echt bekijken? Kom dan gezellig langs! Liefs, de meiden van Saitee