Snel en top elastiekjes

Super product voor je haar

Mooie elastieken, snelle bezorging!

De elastieken zijn fijn! Zien er mooi uit!

Erg klantvriendelijk. En goede service.

Goed.

Wat er gezegd wordt klopt ook. Goede nette levering

Mooie sieraden met aandacht gemaakt.

Mooie sieraden. Goede kwaliteit. Zeer tevreden.

Een kadootje voor mezelf!

Wat een leuke verrassing! Ik bestelde wat leuke hebbedingetjes voor mezelf dus dan verwacht je verder geen verrassing naast dat je het natuurlijk altijd weer leuk vindt wanneer iets binnen komt...Maar ik kreeg een "kadootje" (!) van de postbode. Zo leuk en met liefde ingepakt....! Zo werd een snelle impulsieve online bestelling ineens een kadootje voor mezelf! Super leuk!!! Ga eens kijken welk Saitee kadootje ik mezelf of een vriendin de volgende keer gun!!

Topservice

Prachtige producten, ook heel leuk om iemand mee te verrassen! En heel fijn dat persoonlijke berichtjes zo mooi worden overgeschreven, als het een cadeautje betreft.

Mooiste producten en de fijnste service!

Saitee verkoopt de mooiste sieraden, tassen, haarbanden , elastieken, etc en allemaal van super kwaliteit! Verkocht door de liefste mensen die altijd super fijne en snelle service verlenen!

Top kwaliteit en snelle levering!

De elastiekjes zijn van fijn zacht materiaal, super voor mijn dikke haar! Snel geleverd met een klein persoonlijk berichtje erbij, goede service!

Tevreden

Eindelijk rekjes gevonden die bij het uitdoen niet mijn haren mee uittrekken

Super leuk ingepakt, en heel persoonlijk

Word altijd blij van Saitee pakketjes

Leuke spullen, goede kwaliteit. Snelle levering.

Super mooie sieraden, kwaliteit ook super goed

Fijne website, snelle en verzorgde levering!

Veel om uit te kiezen, overzichtelijke website en snelle levering.

Super leuk assortiment

Al eens oorbellen en nu weer sokken kunnen scoren! Heel leuk assortiment en nu ook heel snel bezorgd.

Super!!!

Goede, snelle service en levering. 100% tevreden.

Ik was op zoek naar fijne haarelastieken en vond een ruim assortiment bij Saitee. De levering was supersnel, en ik ben blij met m'n aankoop.

Is prima!

Ben blij met de elastiekjes en mijn dochter ook! Altijd haarpijn als ik voor mn werk mn haren vast moest hebben maar dat is nu niet meer het geval. En heel leuk dat jullie er een persoonlijk kaartje bij hadden gedaan!

Super service

Hele goede service, mooi ingepakt bij levering met altijd een leuk persoonlijk kaartje erbij.

Super leuke winkel

Heel veel mooie sieraden en accessoires!! Word altijd goed geholpen door gezellige enthousiaste meiden!

Fijne sfeer in de winkel, leuke meiden, altijd behulpzaam

Ik heb meerdere gaatjes laten zetten bij Saitee, altijd professioneel en secuur/hygiënisch wordt er te werk gegaan. De winkel ziet er geweldig uit en voor je het weet koop je deze helemaal leeg....

Netjes geleverd goede communicatie

Voor herhaling vatbaar!

Fijne elastiekjes en snelle verzending!

Hele fijne elastiekjes die niet uit je haar zakken en in zoveel kleuren! Ik geef ze nu ook weg omdat ik ze zelf zo fijn vind!

De website geeft dezelfde sfeer als de beelden op instagram van de winkel. Allemaal cadeautjes!

Pakketje is de volgende dag in huis, je krijgt een persoonlijk kaartje en het wordt als een cadeautje ingepakt!

Super service

Leuke winkel, mooie fijne spullen. Kijk graag even rond.

Dorpsstraat 165

1749 AC Warmenhuizen

Over Saitee

Saitee is een sieradenwinkel bij wie service en blije klanten op nr. 1 staan! We hebben naast de webshop ook een mooie winkel in Warmenhuizen. Wil je de sieraden liever in het echt bekijken? Kom dan gezellig langs! Liefs, de meiden van Saitee