Nette levering!

De kwaliteit van de elastiekjes is super en de levering is vlot. Ook leuk dat kaartje die jullie erbij doen!

Hele fijne elastieken

Gebruik ze dagelijks en tot op heden nog niet uitgerokken!!

Super snelle service

Sijtje reageert snel op mail en stuurt de producten ook snel op. Zeer klantgericht.

Vlotte levering, netjes verpakt. Handgeschreven kaart erbij. Leuk om kaart ook naar iemand te kunnen sturen, maar nu niet mogelijk door eigen geschreven bericht. Misschien met een post-it het berichtje er op plakken?

Snelle levering, mooi sieraad

Snel geleverd, mooie steen. Had deze wel iets groter verwacht (vanaf de plaatjes van de site) maar ben er wel blij mee!

Gewoon goed

Snelle levering. Goed product.

Duidelijke site en snelle levering

De site is duidelijk en het aanbod is groot. Ook de levering verliep heel vlot.

Snelle levering mooie kwaliteit

Snelle en leuke levering met een geschreven kaartje erbij. Mooie kwaliteit. Nog wel iets te groot

Fijne elastiekjes!!

Hele fijne elastiekjes voor mijn dikke haar

Perfecte levering

Bestelling gedaan, goed op de hoogte van de status van de levering en kwam precies op tijd en goed verpakt. Helemaal tevreden over de elastiekjes, bestel zeker nog 1x.

Snel bezorgd en mooi verpakt!

Leuke cadeautjes en snelle levering

Super cadeautjes tegen een betaalbare prijs

Super fijne elastiekjes

Goede service en prima kwaliteit!

Mooie sieraden

Mooie oorbellen besteld een zeer tevreden over!

Perfect!

Mooie elastieken die heel goed blijven zitten bij heel fijn haar! Ik ben er blij mee!

Leuke webshop!

Leuke webshop met veel keuze. Makkelijk te bestellen en snel in huis, super!

Mooie verpakking

Ik had voor de verjaardag van een vriendin een paar kknekki elastiekjes gekocht en ook een paar voor mijzelf. Na 2 dagen was het er al! Ik had ook cadeauzakjes besteld, en die vond ik heel erg leuk. Ook had ik een kaartje erbij gekregen, en dat vond ik erg leuk. Alleen was het wel een klein beetje duur, maar ik vond het het wel waard.

topmeiden

Superleuke accessoires, goede service, ik heb nog nooit zulke fijne en mooie elastiekjes gehad.

Fantastisch!!

Deze haarelastieken zijn echt top! Ik heb vrij zwaar haar en heb nu eindelijk iets wat niet alleen fijn zit, het blijft ook echt heel goed zitten. Echt heel blij mee!

Gelijk overtuigd!

Na ontvangst gelijk geprobeerd en zitten perfect. Geen trekkende haren of haren tussen het kraaltje. Echt goed gemaakt. Ga er binnenkort zeker meer bestellen in andere kleurtjes

Genieten!

Wat is Saitee toch een heerlijke winkel! Zoveel leuke dingen, wil alles wel hebben! En niet geheel onbelangrijk: heel aardige, kundige en gezellige meiden in de winkel!

Het pakketje openen was een feestje!

Het pakketje was super leuk ingepakt met een leuk kaartje erbij. Daarnaast kwam het snel aan! Helemaal zin om nog wat te bestellen.

Snelle levering en een 'cadeautje' om uit te pakken

Snelle levering en een 'cadeautje' om uit te pakken

Dorpsstraat 165

1749 AC Warmenhuizen

Over Saitee

Saitee is een sieradenwinkel bij wie service en blije klanten op nr. 1 staan! We hebben naast de webshop ook een mooie winkel in Warmenhuizen. Wil je de sieraden liever in het echt bekijken? Kom dan gezellig langs! Liefs, de meiden van Saitee