Kwaliteit

Heel goed kwaliteit

fijne elastieken!

fijne elastieken en snel verzonden ;)

overzichtelijk, en snel verzonden

Super service

Snelle en goede service en altijd leuk verpakt

Prima service, snelle levering

Zeer tevreden met de elastieken. Goede service en snelle levering!

Snel en attent!

Pakje was heel snel binnen! Mooi ingepakt met een lief kaartje! Dank jullie wel!

Snelle levering, goede kwaliteit

Knekki's besteld! Wachten duurt altijd lang, maar het was het wachten waard. Erg fijne haarelastieken. En nog leuk ook!

Snel geleverd, blij met mijn nieuwe elastieken :)

Top geregeld!

Prachtig armband geleverd aan mijn vriendin! Heel blij mee. Snelle service! Ga zo door

Veel keuze en snel binnen!

Ze hebben een ruim assortiment en de spullen zijn snel verzonden. Het gepersonaliseerde kaartje wat erbij is gedaan is ook een super idee en toverde een glimlach op mijn gezicht :)

Hele mooie elastiekjes die goed blijven zitten!

Ik ben heel tevreden!

Snelle levering van mooie elastieken.

Ik heb mooie elastiekjes besteld en ze zijn ondanks de coronamaatregelen heel snel geleverd.

Super goede kwaliteit en geschikt voor dik haar. Maar dan ook echt dik haar.

De elastieken blijven heel bij het super dikke haar van mijzelf en mijn dochters! Geen haar breuk haar blijft veel gezonder dan bij andere elastieken. Echt super tevreden. Ook breken de elastieken niet. En ze hebben super leuke kleuren!

Superleuke en mooie haarrekkers

2 dochters en ikzelf met lang haar, dus haarrekkers zijn hier niet overbodig! Deze zijn zo mooi en leuk! Handig te gebruiken, kan zonder knopen uit het haar en ze zijn ook leuk als armband. Ik heb stiekem al geen zin meer om ze met mijn dochters te delen

Heel blij mee!

Heel blij er mee! Met lang zwaar haar altijd een probleem om een knot te maken met maar 1 elastiekje vaak gingen er dan minimaal 2 in. Met gevolg pijn aan mijn hoofd door hoe straks ze zaten. Nu nergens last van en knot blijft op zijn plek! Geld meer dan waard

Goed!

Het was fijn geweest als ik een bevestiging van mijn bestelling per mail zou hebben ontvangen, nou twijfelde ik of de bestelling was goed gegaan. De levering was vervolgens snel, leuk verpakt en met een persoonlijk kaartje erbij. Dat maakt het toch een beetje alsof je een cadeautje uitpakt :-)

Online besteld binnen 10 uur pakketje klaar voor de afhaal

Altijd vriendelijk en snelle levering

Goede service, vriendelijke dames, met liefde verpakt en snelle levering. Top!

Super snelle bezorging

Heel blij met mijn binnengekomen bestelling

Goede service!

Goede kwaliteit elastiekjes! Ik ben er erg blij mee.

In een woord: fantastisch!

Op Instagram kwamen er regelmatig berichten voorbij over de Knekki elastiekjes, dus was toch overgehaald om ze 'n keer te bestellen. En jawel hoor, ze hadden gelijk, wat een fantastische dingen! Nooit meer andere elastiekjes!

Mooie sieraden en goede service

Snel en in een leuk pakketje bezorgd. Erg blij met mijn geboorteketting. Mooi en subtiel.

Prachtige produkten en snelle, mooi verpakte levering.

Bij Saitee shop je zowel online als in de winkel erg prettig. De artikelen die verkocht worden zijn van goede kwaliteit en trendy. Het geheel wordt mooi verpakt, zodat het een cadeautje is om je bestelling uit te pakken. Kortom een aanrader!

Mooie stevige elastieken

Fijne elastieken ook voor dun haar. Ik draag er altijd eentje als armband zodat ik als het nodig is een elastiek bij de hand heb. Je haren blijven er ook niet in vast zitten.

Dorpsstraat 165

1749 AC Warmenhuizen

Over Saitee

Saitee is een sieradenwinkel bij wie service en blije klanten op nr. 1 staan! We hebben naast de webshop ook een mooie winkel in Warmenhuizen. Wil je de sieraden liever in het echt bekijken? Kom dan gezellig langs! Liefs, de meiden van Saitee