Hele fijne winkel met vriendelijke behulpzame eigenaar

Ik kwam altijd in de winkel voor de mooie en leuke sieraden of voor cadeautjes. Nu voor het eerst online gewinkeld bij saitee. Zelfde behulpzame en vriendelijke service!

Snelle, goede service!

Fijne, overzichtelijke site

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering! 1 artikel was niet op voorraad en daar werd ik heel vriendelijk over gebeld en dit werd direct goed opgelost!

Geweldig!!!!!

Super leuke/ gave dingen. Een super leuke winkel met toffe eigenaresse en een super snelle bezorg services Vooral handig in deze tijd

Duidelijke site, snelle levering, goed en leuk verpakt.

Leuke spulletjes

Ik ben tevreden. Kwalitatieve en mooie juwelen.

Snel en leuk

Goed geholpen en snel binnen, uiteraard met het gebruikelijke persoonlijke kaartje erbij. Winkelmandje op de site leek soms een beetje in de bonen te zijn, maar als je die aanklikte was er niks aan de hand.

Top winkel!

Ik ben super tevreden over deze winkel, goede service via mail, bellen en in de winkel zelf. Ze maken hele leuke dingen voor jezelf maar ook om weg te geven als kadootje.. ik koop er graag weer

Super !

Overzichtelijke website en supersnelle bezorging. Leuk dat persoonlijke bericht erbij !

Snelle levering, netjes verpakt

Goede, snelle levering. Netjes verpakt en een leuke persoonlijke tekst!

Snel in huis en goed verpakt

Persoonlijke service, mooie elastieken en snel in huis. Heel fijn!

Hele mooie sieraden en accessoires met een persoonlijk bericht

Wat ik zo leuk vind aan Saitee, buiten de mooie sieraden en accessoires, is dat het altijd een feestje is om het pakketje thuis te ontvangen. Er zit altijd een persoonlijk berichtje bij op een gaaf kaartje. Dit maakt het speciaal en een verrassing om het pakketje te openen. Zeker een aanrader!

Fan van Kknekki!

Fijne haarelastiekjes, zo fijn dat je ze de hele dag in laat. Voorheen was het eerste wat ik deed als ik thuis kwam mijn staart uit omdat het niet lekker meer zat, nu vergeet ik vaak dat ik een staart in heb. Ze blijven ook niet in je haar knopen, heerlijk! Goede service, wordt snel op de mail gereageerd :).

Lange verzending maar netjes verpakt!

De verzending duurde wat lang maar dit zal komen door de drukte bij post nl

Snelle levering en een lief kaartje bij de levering, erg leuk!

Snelle levering, mooi verpakt met lief kaartje.

De kknekki voelt erg goed aan en er is voldoende keus (kleuren). Haar blijft er ook niet in vast zitten, wat ik vooral erg prettig vind. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Leuke spulletjes

Instagram doet goed zijn werk. Want ik was toch wel erg nieuwsgierig naar de haar elastieken. Uiteindelijk toch besteld. De website werkt op de iPhone niet heel gemakkelijk. Maar de service en het pakketje zijn weer top! Bedankt

Snel, attent, mooi verpakt. Super!!

Heb het net besteld en is er natuurlijk nog niet.

Veel te snel deze enquête!

Heel fijn

Saitee heeft allemaal hele mooie sieraden en andere dingen in hun winkel of site te koop. Met een hele fijne service en altijd een lief persoonlijk kaartje krijg je bij je bestelling van Saitee!

heerlijk shoppen vanaf de bank bij Saitee

gedurende de lockdown doet het team van Saitee er alles aan om de klant blij te maken. leuke acties, mooie producten en alles met liefde en zorg ingepakt en verzonden. dus ben je op zoek naar een leuk cadeau voor iemand of voor jezelf dan moet je zeker bij Saitee zijn!

Dure elastiekjes KKnekkie

Ik heb KKnekkie haarelastiekjes gekocht, erg dure elastiekjes ik vind het niets bijzonders na een paar keer dragen rekken ze al uit, terwijl ze dat niet zouden doen. Ik koop gewoon weer een pak in de winkel. Saitee zelf is een leuke webshop, mijn bestelling werd snel bezorgd en via de mail kreeg ik alle informatie ook was het goed verpakt.

Hippe feelgood shop

Zowel de winkel als online, een fijne actuele feelgood shop. Je wordt altijd vriendelijk en laagdrempelig geholpen en geadviseerd. Online bestellingen worden snel en zorgvuldig geleverd. Mooi verpakt met een persoonlijk tintje.

Top winkel met top personeel

Ik heb al mijn gaatjes laten zetten bij deze topwinkel, (10) mijn dierbaarste sieraden komen er vandaan. En wordt zowel digitaal als in de realshop altijd top geholpen. Er word meegedacht en goed advies gegeven

Klantvriendelijk bedrijf met prachtige artikelen!

Snelle en goede service. Aardig personeel, prachtige producten!

Dorpsstraat 165

1749 AC Warmenhuizen

Over Saitee

Saitee is een sieradenwinkel bij wie service en blije klanten op nr. 1 staan! We hebben naast de webshop ook een mooie winkel in Warmenhuizen. Wil je de sieraden liever in het echt bekijken? Kom dan gezellig langs! Liefs, de meiden van Saitee