Leuk assortiment, elke bestelling is een cadeautje

Snel geleverd, leuk verpakt en vooral hele leuke spulletjes. Heel leuk om te geven, maar ook om van mezelf te krijgen ;)

Geweldige oorbellen

Ik ben heel kritisch als het om oorbellen gaat. Maar deze oorbellen zijn geweldig!!!

Helemaal topp!!

Ik ben echt super blij had het gister besteld en kwam vandaag al binnen! Ook heel leuk ingepakt en ook nog een persoonlijk briefje bij. Jullie zijn toppertjes❤️

Ruim leuk assortiment

Fijn contact gehad via de mail, snelle verzending.

Toppie

Snel en goed

Duidelijke site

Makkelijk te bestellen

Altijd klantgericht

Fijne en gezellige winkel, klantgericht personeel dat met je meedenkt en de tijd voor je neemt als je gaatjes komt prikken. Ze verkopen mooie en kwalitatief goede spullen, o.a. de leukste en kleurrijkste haarelastiekjes!

Heel goede ervaring!

Erg leuke winkel met een heel goede service! Zeker een aanrader.

Fijne service en super leuke cadeaubox. Mijn moeder was er erg blij mee.

Eindelijk DE elastieken gevonden.

Snelle levering. Super leuk ingepakt met een handgeschreven kaart er bij in. Fijne stevige elastieken!

Mooie producten met persoonlijke service

Gezellige winkel met mooie, leuke en diverse sieraden in hartje Warmenhuzien. Een aanrader!

Super leuke sieraden, die lang mooi blijven!

Heel persoonlijk en positief!

De sieraden van Saitee zijn prachtig! Ze verpakken je bestelling heel gezellig in en je kunt een boodschap toevoegen. Ideaal als je een persoonlijk cadeau wil geven, zelfs als het een groep is die je moet verwennen!

Super leuke winkel met leuk personeel!

Ik heb al best veel oorbellen bij Saitee gekocht en elke keer wordt ik weer goed geholpen. Online reageren ze snel wanneer je een vraag hebt. Er wordt altijd met je mee gedacht. Ik kan iedereen die van (unieke) leuke sieraden en accessoires houdt aanraden om een keer naar Saitee te gaan!

Fijn dat ik ook een pakketje rechtstreeks naar het buitenland kan versturen met verpakking!

Omdat ik wat artikelen in m'n mandje had zitten en het was vergeten, kwam iets tussendoor. Kreeg ik een heel leuk spontaan mailtje of ze ergens mee konden helpen. Absoluut niet opdringerig, van je artikelen moet je nog afreken. Maar gewoon een heel leuk, spontaan en aardig mailtje. Kreeg er een goed gevoel bij. Bestelling afgerond, super snel binnen gekregen. En zelfs d klantenservice is top. Dik tevreden!

Onwijs aanbod hier is echt voor ieder wat wils

De keuze is reuze. Als je op zoek bent naar een leuk, persoonlijk cadeautje dan kan je op deze site je lol op. En anders koop je een cadeaubon dan zit je altijd goed. Ze hebben ook een fysieke winkel, dat vind ik altijd een prettig idee.

MOOI

Super blij met mijn mooie bestelling. Leuk voor te krijgen en te geven !

Snel en persoonlijk

Leuk persoonlijk kaartje erbij en netjes verpakt

Super toffe winkel

Met heel veel mooie spullen

Perfect!

Mooie en overzichtelijke webshop. Mooie producten voor jezelf of leuk om cadeau te doen! fijn om, vooral in deze gekke tijden, kleinere bedrijfjes zoals deze te steunen!

Prachtige sieraden en top service

Leuke winkel en super behulpzame dames

Fijne online shop ervaring!

Al meerdere keren besteld bij Saitee. Altijd goed!

Snelle levering en goede producten

Snelle levering en goede producten En leuk ok punten te sparen

Goede service en leuke produkten

Hartstikke leuke winkel met voor ieder wat wils! Zowel voor mezelf, mijn 5 jarige dochter (oorbelletjes laten zetten) en 10 jarige zoon (mooie edelstenen) enorm goed geslaagd. Je wordt goed en vriendelijk geholpen.

Dorpsstraat 165

1749 AC Warmenhuizen

Over Saitee

Saitee is een sieradenwinkel bij wie service en blije klanten op nr. 1 staan! We hebben naast de webshop ook een mooie winkel in Warmenhuizen. Wil je de sieraden liever in het echt bekijken? Kom dan gezellig langs! Liefs, de meiden van Saitee