Ruime keuze en snelle levering!

Fijne winkel, webwinkel vind ik wat onoverzichterlijk

Als je goed weet wat je wilt verloopt een bestelling prima, fijn ook dat je kan kiezen voor zelf afhalen. Rondkijken of een beetje shoppen vind ik ingewikkelder. Maar de artikelen zijn top!

Boven verwachting

Goede kwaliteit, snelle service, leuk ingepakt :).

Super elastiekjes, super kwaliteit!! Beetje jammer dat er een kleur bij is gedaan die ik niet besteld had...

Top Service! En Goede service is voor het belangrijkste dat er is.

Mijn vragen werden binnen 10 minuten beantwoord. Dit vind ik top. Alles is klant gericht. Ik heb zelf een winkel in Schagen en weet wat er nodig is om de klanten te binden. Tot de volgende!

Bestelling online geplaatst en gekozen voor ophalen in de mooie winkel Warmenhuizen. Fijn dat die keus er is, beter voor het milieu. Ik kreeg dezelfde middag al een mailtje dat mijn bestelling klaar stond. Mijn bestelde artikelen zaten in een papieren tasje met, als extra, een lekker theetje en super leuke kaarten

Top winkel

geweldige winkel. Zeer leuk personeel. Mooie spullen, deskundig. Ook de webwinkel heeft snelle vriendelijke service.

Fijne website met goeie service

Al meerdere keren bestellingen geplaatst. Ziet er altijd verzorgd uit. Leuk om een kaartensetje als extra te ontvangen. Tip: verander deze in jullie assortiment zodat jullie meerdere setjes kunnen versturen en niet steeds dezelfde.

Goed assortiment

Er is genoeg keuze in de kleuren van de elastieken

snel en wordt gied op de hoogte gehouden van je bestelling

Super! Snel en super leuk ingepakt!

Leuke site, snelle service.

Ik zocht, en vond het bij Saitee. De volgende dag had ik het al in huis. Goed verpakt, en met leuke extra’s. Ik ga zeker weer eens bij Saitee bestellen.

Goede service en materialen van goede kwaliteit

Al meerdere bestellingen geplaatst. Voornamelijk enkelbandjes, glittersokken , oorbellen en knekki elastiekjes. De bestellingen zijn altijd netjes verzorgd incl. een persoonlijk kaartje en andere kleine toevoegingen. Daarnaast altijd netjes optijd geleverd en de materialen zijn van goede kwaliteit.

Leuk verpakt!

Leuk verpakt, echt een cadeautje!

Keurig verpakt, met persoonlijke boodschap.

Snel en leuk ingepakt!!

Ik zag het via Instagram voorbij komen. Toen heb ik het gelijk besteld en binnen een week lag het netjes in de brievenbus! Super service!!

Snelle nette service

Elastiekjes besteld. Waren in no time in huis. Mooi verpakt en leuke kaartjes erbij! Als de elastiekjes bevallen, zal ik zeker nogmaals bij deze shop bestellen.

Mooie elastiekjes/snel verzonden

Ruime keus en van goede kwaliteit!

Goede service, prima product

Goede service (snelle, correcte levering en leuke extra’s). Product bevalt tot nu toe goed.

Super.

Snelle en goede levering mooi verpakt en lief kaartje + cadootje erbij.

Weer een feestje!

Zoals ik intussen gewend ben van Saitee is mijn bestelling weer top! Ben erg blij dat ik via jullie de Kknekki's heb gevonden! Superleuke nieuwe kleurtjes ook weer! Voor de rest weer een snelle levering en een cadeautje om uit te pakken!

Super service!

Altijd ingepakt als een cadeautje en hele fijne service!

Super!!!

Super ervaring, zeer goede service! Bij twijfel of de bestelling op tijd werd geleverd, werd de bestelling zelf gebracht door Saitee. Top!

Super goede indruk van jullie!!

Snelle service. Super leuke persoonlijke bezorging. Ik hou van die kleine dingetjes die je er bij krijgt. Geeft een leuke indruk.

Snel geleverd, in een leuk klantvriendelijk pakketje en precies wat ik besteld had.

Zie bovenstaand.

Dorpsstraat 165

1749 AC Warmenhuizen

Over Saitee

Saitee is een sieradenwinkel bij wie service en blije klanten op nr. 1 staan! We hebben naast de webshop ook een mooie winkel in Warmenhuizen. Wil je de sieraden liever in het echt bekijken? Kom dan gezellig langs! Liefs, de meiden van Saitee