Goede en vriendelijke service, kan Saitee aan iedereen aanbevelen

Goede en vriendelijke service, kan Saitee aan iedereen aanbevelen!

Mooie, eerlijke spulletjes.

Al jaren bestel ik bij Saitee. Leuk dat het assortiment zo lekker uitgebreid is/wordt. Service is altijd heel goed.

Perfect!

Op jullie mooie website kon ik precies vinden wat ik zocht. Jullie productomschrijving is heel duidelijk! Verder was het pakketje heel snel bij mij thuis en was het ingepakt als een waar cadeautje met als extraatjes een leuke kaart en een lekkere thee!

Mooi maar sluiting valt tegen

Etui is super. Oorbelletjes zijn heel mooi maar sluiting valt tegen. Bij omschrijving wellicht toevoegen hoe je oorbelletjes moet vastmaken. Eventueel een liniaal of iets dergelijks op de foto naast de oorbellen, dan krijg je meer beleving hoe groot de oorbelletjes zijn. En deze link in de mail actief maken. Klikken de mensen eerder en heb je meer reactie. Website en stijl is super!! Ga zo door.

Ik word erg blij van de webshop

Afgelopen week heb ik een erg grote bestelling gedaan van zes armbandjes en drie enkelbandjes en een armbandje van Jules bean. Jammer genoeg zaten de armbandjes allemaal bij elkaar in 1 zakje en de enkelbandjes ook in 1 zakje terwijl het verschillende cadeautjes waren.

Elke keer weer een cadeautje!

Mooie en lieve spulletjes, ik kan niet kiezen uit alle prachtige sieraden in de winkel! Mijn bestellingen uit de webshop zijn een letterlijk en figuurlijk een cadeautje. Pure verwennerij!

Snel verzonden en leuk verpakt

Mijn pakket werd snel verzonden, had zondagavond besteld en maandagochtend was het al verstuurd. Superleuk handgeschreven kaartje bij de bestelling én een paar kaartjes om zelf te versturen. Echt top!

Heel blij!

Moeilijk kiezen, door het super leuke assortiment. Fijne website en snelle levering. Uitpakken is elke keer een feestje!

Altijd goed!

Mooie armbandjes, sieraden. Al vele aangeschaft.. ook leuk om cadeau te doen.

Mooie, handgemaakte sieraden!

Duidelijke frisse site, met hele mooi handgemaakt armbandjes. Ik ben er gek op.

Fijn gemoedelijk professioneel bedrijf dat kwaliteit levert

Goede en snelle levering. Mooi en persoonlijk verpakt. Gemoedelijke sfeer. Leveren kwaliteit voor zachte prijs.

Mooie kwaliteit armbandjes, goede service en snelle levering.

Zowel voor mijn dochter als mij een andere maat door gegeven. Past perfect. Draag het met trots en ik krijg leuke reacties.

Feestje

Weer zo'n mooie haarband besteld bij saitee. Ik geniet elke keer weer van het uitpakken. Zo met zorg tot kadootje omgetoverd!

Geweldig!!

Geweldige ervaring, leuk en mooi verpakt, met kleine extra's en een snelle levering.

Fijne service, mooie producten !

Snelle levering en superleuk verpakt !!

Besteld en snelle levering, erg leuk de verassing vd leuke verpakking en persoonlijke kaartje , top !!!

Snelle service, mooie producten.

Prima netje en vlot

Snelle levering!

Snel bezorgd en leuk verpakt

Uitstekende service en hele mooie producten

Mijn favoriete winkeltje. Word altijd heel goed en prettig geholpen. Producten zijn van hele goede kwaliteit zodat je er heel lang mee doet en veel keuze! Absoluut een aanrader, ook voor online bestellen!

Nette en liefdevolle service

Het bestellen bij Saitee voelt al als een cadeautje op zich. Het aanbod is groot en veelzijdig, het is zelfs een hele opgave om tussen al dat moois te moeten kiezen! (word ik heel hebberig van!) Verzending is snel en met liefde wordt alles ingepakt, ik ben fan!

Supper mooie oorbellen heel blij mee dank u :-)

Mooie spulletjes, snelle verzending.

De bestelling, die heel snel verzonden was, voelde als een cadeautje. Super leuk ingepakt, met schattige kaartjes erbij. En dat terwijl ik alleen wat haarelastiekjes besteld had!

Goed en persoonlijk verpakt en snelle levering

Dorpsstraat 165

1749 AC Warmenhuizen

Over Saitee

Saitee is een sieradenwinkel bij wie service en blije klanten op nr. 1 staan! We hebben naast de webshop ook een mooie winkel in Warmenhuizen. Wil je de sieraden liever in het echt bekijken? Kom dan gezellig langs! Liefs, de meiden van Saitee