Super snel, super lieve berichtjes en extraatjes bij het pakketje!

Het pakketje is snel verzonden. Daarbij zaten er leuke extraatjes in, een theezakje, een kaartje en een berichtje. Super leuk! Je voelt de ambitie en passie van de verzender!

Prachtige verpakt en mooie producten

Prachtige producten en mooi verpakt

Een cadeautje!

Mooie spulletjes, moeilijk om te kiezen en alles supermooi ingepakt. Heerlijk om uit te pakken!

Goede snelle service

Snel ontvangen en leuk verpakt met persoonlijk kaartje erbij!

Super!!

Heerlijk warm welkom, altijd vriendelijk! Prachtig mooie sieraden 😊

ontzettend goede service

perfecte service, voor elk probleem een snelle passende oplossing. was zelf nogal een klant met een last minute verandering. dit werd meteen opgepakt en verholpen

Leuke producten, goede service

Leuke producten, goede service

ALTIJD goed

Spulletjes bestellen bij Saitee is altijd een feestje.. en nog meer wanneer je je pakje ontvangt - altijd leuk ingepakt én met een persoonlijke boodschap erbij.

Blij

Snelle levering van een super mooi product Enige puntje v verbetering is de gravering van de letters, maar doet niet minder aan de ketting)

Super leuk winkeltje/webshop

Saitee is een super leuke winkel/webshop met vriendelijk en behulpzaam personeel. De winkel heeft een groot aanbod aan sieraden/accessoires etc. Ik ben zelf vooral gek van de oorbellen.

Service die een stapje verder gaat!

Zo fijn geholpen door saitee! Ik was op zoek naar een armbandje wat niet op de site stond, maar de winkel was toen nog gesloten door corona. Via de chat super geholpen en werd het armbandje opgestuurd. Daarbij nog een leuke haarband uitgezocht dus helemaal blij!

Een feestje op alle fronten!

In de afgelopen weken heb ik 2 bestellingen gedaan bij Saitee. Ik heb een cadeautje naar mijn jarige nichtje laten versturen en later die week heb ik ook mezelf verwend met een mooi armbandje. Over het cadeautje heb ik eerst contact gehad via Instagram in verband met het verzenden rondom Koningsdag. Ik werd erg goed geholpen! De bestelling kwam ondanks de drukte bij Postnl supersnel binnen. Daarnaast zijn de armbandjes erg mooi en ontzettend leuk ingepakt! Een dikke 10 voor de vriendelijke en snelle service, de leuke producten in de webshop en het feestje bij het openen van je pakje!

Feestje.

Mooie website, snelle levering en altijd verstuurd met leuke extra’s in het pakketje.

Snelle service!

Je wordt altijd vriendelijk, goed en snel geholpen. In de winkel en online! Je bestelling wordt zo leuk met iets extra verpakt. Het is een feestje als je het pakket open maakt. Ik ben fan van Saitee :)

Erg goed!

Een fijne winkel/webshop met mooie merken en duidelijke artikelomschrijvingen. De klantvriendelijkheid is erg goed, er wordt snel gereageerd op vragen en de bezorging is uitstekend met mooi ingepakte artikelen!

Zeer goed!

Mooie website, snelle levering en altijd leuke extra’s bij het pakketje 🤩

Perfect voor allerlei leuke en mooie sieraden en verwennerijtjes

A girl dream

Een heerlijk bedrijf met alles wat je als meisje super leuk vind! Dank je wel voor deze heerlijke beleving. Liefs jill

Prachtige webshop met aandacht voor je aankoop❤️

Sinds enkele maanden ken ik deze webshop en ik kom er graag voor kleine cadeautjes. De elastiekjes van Knexx zijn super.

Dikke prima!

Armbandje met persoonlijke boodschap aan een vriendin gestuurd. Aan de foto die ik kreeg was te zien dat het echt een cadeautje was om uit te pakken! Zij heel blij en ik ook!

Super service!

Goed contact met Saitee, luisteren naar al je wensen zodat je sieraden zelfs op de persoonlijke voorkeuren kunnen worden aangepast!

Super leuke, mooie sieraden hebben ze hier

En een hele goede service. Je sieraden worden als een echt paketje opgestuurd. En dat uitpakken is elke keer weer een feestje! Helemaal met het persoonlijke kaartje erbij.

Super!!

Een feest om uit te pakken! Mooie producten, van goede kwaliteit.

Super goed!

Ik had het surprise pakket en dit was een leuke goede aankoop!! Toen ik mijn huisnummer was vergeten kreeg ik direct een mailtje. Zeker aan te raden!!

Super service

Een armbandje voor m’n jarige dochter besteld, een beetje laat maar Saitee beloofde het meteen te maken en op de post te doen zodat ik het op tijd in huis had. Daar word ik zo blij van... 👌 Fanny heette ze, super lief kaartje zat er bij de bestelling, echte toppers daar!

Dorpsstraat 165

1749 AC Warmenhuizen

Over Saitee

Saitee is een sieradenwinkel bij wie service en blije klanten op nr. 1 staan! We hebben naast de webshop ook een mooie winkel in Warmenhuizen. Wil je de sieraden liever in het echt bekijken? Kom dan gezellig langs! Liefs, de meiden van Saitee