Persoonlijk

De website is prettig, snelle bezorging en een persoonlijk kaartje erbij, erg leuk!!

Geweldig!

Heerlijke winkel en website, waar je hebberig van wordt. Zoveel leuke dingen! Leuke, klantvriendelijke meiden die je overal mee helpen. Ik word er blij van!

Snelle levering. Super leuk ingepakt met nog wat lieve kaartjes en een theezakje erbij. Echt een cadeautje

Ik heb iemand heel blij gemaakt

Overzichtelijke site, mooi armbandje, snelle levering. Fijn dat je er een kaartje bij kunt doen als je het als kadootje stuurt!

(Web)winkel met persoonlijke touch

Fijne webwinkel en ook winkel. Gezellige sfeer en heel fijn om ook een persoonlijk kaartje bij de bestelling te krijgen!

Geweldige shop zowel de winkel als online!

Wij zijn fan!

Super leuk!

Ik had een armbandje naar een vriendin op laten sturen. Het pakketje was helemaal leuk ingepakt met een leuk kaartje, een zakje thee en 2 kaarten met een motiverende zin erop. Heel leuk! Het is een geslaagd cadeau, bedankt!

Goede ervaring, snelle service

Leuke producten, snelle levering en prachtig verpakt

Super goede service!

Ze bieden persoonlijke service als je daar om vraagt! In mijn geval was het niet gelukt om een tekst toe te voegen aan een cadeautje. Toen ik dat mailde werd ik direct gebeld om het alsnog in orde te maken. Heel fijn!

Super leuke meiden met fantastische service

De fantastische (web) winkel met super leuke spulletjes. De meiden hebben ook genoeg productkennis om goed en leuk advies te geven als dat nodig is! Ga zo door!

Mooie sieraden maar onduidelijk wanneer ze aankwamen.

Ik ben ontzettend blij met de sieraden die ik bestelde bij Saitee. Ook werd er een apart pakketje naar mijn zusje verstuurd vanuit dezelfde bestelling. Onwijs fijn nu (Corona) ik mijn zusje geen bezoekje kan brengen. Al met al dus helemaal blij, op 1 klein dingetje na. Ik kreeg geen mail van PostNL dat mijn pakketje onderweg was, waardoor ik me even afvroeg of het wel aan zou komen.

Via Instagram advies opgevraagd over welke maat slipper te bestellen voor mijn dochter. Erg goed advies gehad. Helaas was de maat slipper die ik voor m’n dochtertje nodig had niet op voorraad. Maar via Instagram goed op de hoogte gehouden, een dag later waren ze er wel. Besteld en nog een dag later in huis. Super leuk verpakt met een kaartje erbij. Top services, erg tevreden en groot fan!

Super winkel

Super snelle reactie op mijn mails en alles weer zo leuk verpakt echt top!

Mooi en snel

Fijne website, makkelijk te bestellen. Snelle levering. En natuurlijk hele leuke producten!!

Mooi product, snel ontvangen. Wederom super zoals altijd!

Uitstekend!

Prima, prachtige haarband, goede kwaliteit!

Snelle service, persoonlijke touch

Handige webshop, sympathiek bedrijf

Snelle service, leuke kaart erbij, geeft een persoonlijke touch

Mooie sieraden, super verpakt en snelle levering

Goede en snelle service. Leuke producten

Hele goede ervaring

Ik heb een hele goede ervaring met de elastiekjes van Saitee. Ik heb veel mooie gehad met een goede haarelastiek te vinden maar deze zijn top! Leuke kleurtjes, mooie staart. Heeeel rrg tevreden

Bestellen gaat makkelijk, levering super snel en leuk ingepakt!! De Kknekki haar elastieken zijn stevig en blijven goed zitten. Afgelopen weekend getest met motor rijden 👍

Groot fan

Heel fijn bedrijf. Helpen goed, geven goed advies, en super veel keuze!

Altijd prachtige sieraden en goede service

Bestellingen worden altijd zo leuk verpakt. Echt een feestje om te ontvangen. Maar nog liever gaan we naar de winkel. Helaas kan dat nu even niet.

Snelle levering, leuk verpakt!

Een armbandje besteld, volgende dag in huis in een leuke verpakking.

Dorpsstraat 165

1749 AC Warmenhuizen

Over Saitee

Saitee is een sieradenwinkel bij wie service en blije klanten op nr. 1 staan! We hebben naast de webshop ook een mooie winkel in Warmenhuizen. Wil je de sieraden liever in het echt bekijken? Kom dan gezellig langs! Liefs, de meiden van Saitee