Goed geholpen

Leuk!!!

Na een bezoek in de winkel, en een mooi verjaardagscadeautje te hebben uitgezocht, thuis verder gaan shoppen in de webwinkel. Een mooi armbandje uitgezocht, oorbellen, en een cadeautje voor een vriendin. Dit kwam de volgende dag binnen in een leuk pakketje. Heel persoonlijk en het cadeautje ingepakt zoals ik had aangegeven bij het bestellen. Een tevreden klant :)

Fan van de Knekkies

Veeeeeel keuze in de geweldige knekkies en super snel in huis.

Uniek

De winkel en webshop zijn een feestje, sijntje is de bom! 😍 XFall

Snelle levering, vriendelijkheid

Had een cadeau besteld voor een kraambezoek, werd gebeld toen het klaar lag en bij ophalen was het mooi ingepakt!

Wat jammer

Ik ben een groot fan van jullie mooie sieraadjes, vooral de oorbelletjes vind ik erg mooi, die ik heb gekocht tijdens een workshop bij jullie in oktober. Nu heb ik gister mijn vriendin oorbelletjes gegeven voor haar verjaardag en bij het indoen ging hij meteen kapot, dit vond ik een teleurstelling. Nu heeft ze me net laten weten dat jullie direct een nieuwe op gaan sturen (wat ik een goede service vind, dankjewel daarvoor), maar ik vond het jammer dat dit gebeurde.

Super leuke armbandjes en binnen no time in huis!

Elke keer is het weer een feestje om te bestellen. Feestelijk ingepakt en altijd een persoonlijk kaartje erbij, hoe leuk! Ik word er blij van :-)

Heel erg persoonlijk, en altijd een goede kwaliteit.

Alle spulletjes die ik tot nu toe heb gekocht, zijn nog heel en behouden de kleur! Het verzorgen van de helix heb ik als heel erg persoonlijk ervaren, omdat je altijd kon berichten of langskomen wanneer het zou ontsteken. Erg fijn dat jullie de helix ook willen verwisselen als dat uiteindelijk kan.

Fijn met een persoonlijke touch

Snel geleverd, in een pakketje dat persoonlijke aandacht uitstraalt. Heel leuk!

Ik vond het top!

De oorbellen waren zo leuk verpakt en de bestelling komt al best snel binnen

Leuke sieraden, zeer goede service!

Leuke sieraden, zeer goede service! Super leuke winkel! ♡

Duidelijke informatie, op tijd geleverd, netjes verpakt. Keurig

Erg mooie spulletjes, heb ondertussen al een hele Saitee collectie

Ik zou zo graag de winkel eens bezoeken. Maar helaas is deze voor mij te ver weg. Daarom ben ik maar al te blij met de prachtige webshop

Hele leuke winkel met een top service!

Bestelling super snel binnen en ook nog eens heel leuk verpakt. Altijd weer een feestje om de bestelling uit te pakken.

Voor de 3e keer iets besteld en opnieuw prima. Het enige wat deze keer jammer was dat ik een mail gestuurd hadden nav een post op fb: prachtige oorbellen er bij stond dat je een berichtje kon sturen voor informatie en ik daar geen reactie op heb gehad. Ik heb de woensdag op Sijtje haar verjaardag een bestelling in de ochtend gedaan en daarna gelijk de mail verstuurd. Ik heb wel de ontvangst bevestiging ontvangen maar verder geen reactie. Tevens jammer dat de sieraden van Jules Bean alleen in de winkel te koop zijn.

Mooie materialen en fijn contact.

Mooie sieraden van goede kwaliteit & ook nog eens leuk ingepakt. Helemaal blij mee 😊

Heerlijk zo'n kadootje voor jezelf

Mooi verpakt, fijne materialen en superservice!

Prachtige sieraden, goede service.

Sieraden mooi verpakt opgestuurd. Ook als je het ophaalt in de winkel. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik kom er graag.

Aanrader voor mooie kado’s voor jezelf of een ander

Fijn persoonlijk contact, snelle verzending, mooie sieraden en accessoires en mooi ingepakt. Nu 2x besteld en dat blijf ik in de toekomst zeker doen :-)

Snelle service en perfect verpakt

De pakketjes van Saitee zijn een cadeautje om te ontvangen. Alles is mooi verpakt en de oorbellen komen in een stevig doosje. Een feestje om open te maken!

Super mooie sieraden

Een hele fijne webshop om te bestellen en de sieraden zijn super mooi en blijven ook echt mooi!

Snelle service en erg blij met de spullen....

Via de site vond ik snel wat ik zocht en had de spullen snel in huis.

Perfect!

Snelle levering leuk in gepakt helemaal blij

Leuke webshop, nog leukere winkel in Warmenhuizen, met gezellige meiden!

Altijd wat leuks te vinden, voor jezelf of voor een kadootje!

Dorpsstraat 165

1749 AC Warmenhuizen

Over Saitee

Saitee is een sieradenwinkel bij wie service en blije klanten op nr. 1 staan! We hebben naast de webshop ook een mooie winkel in Warmenhuizen. Wil je de sieraden liever in het echt bekijken? Kom dan gezellig langs! Liefs, de meiden van Saitee