Mooie spulletjes, met super veel zorg verpakt

Mooie overzichtelijke site, met heel veel leuke spulletjes. Snel geleverd, echt zo prachtig ingepakt (met de namen aan wie ik het heb gegeven er al op); kon het zo meenemen, daar kon ik zelf niks mooiers meer van maken. Nieuwe fan van Saitee! <3

Topservice

Service is top, altijd leuk ingepakt en altijd aardig!

Prachtig kettinkje mogen ontvangen van Saitee!

Ik heb een heel mooi kettinkje mogen ontvangen van Saitee. Het kettinkje was als een cadeautje ingepakt, wat het extra speciaal maakt om het te krijgen.

Leuke winkel met leuke artikelen, verslavend!

Al heel wat keren wat besteld en altijd binnen een paar dagen binnen. In de winkel altijd gezellig een praatje erbij. Mijn dochters zijn inmiddels ook verslaafd!

Altijd snelle levering

Ik bestel regelmatig bij saitee...ze denken mee, doen hun best voor je en hebben mooie spullen!!

Goeie, vriendelijke, snelle service en prachtige producten

Zie boven

Super leuk

Fijne site, snelle levering en een heel leuk pakketje met lief kaartje, super!

Fijne overzichtelijke webshop

Dit is al de 3e of vierde keer dat ik iets bijSaitee bestel. De website vind ik zeer overzichtelijk, je krijgt een e-mail met je factuur, ze sturen het snel op! En als de postbode dan langs is geweest... dan is het elke keer weer een cadeautje om uit te pakken!

Goed geholpen

Leuk!!!

Na een bezoek in de winkel, en een mooi verjaardagscadeautje te hebben uitgezocht, thuis verder gaan shoppen in de webwinkel. Een mooi armbandje uitgezocht, oorbellen, en een cadeautje voor een vriendin. Dit kwam de volgende dag binnen in een leuk pakketje. Heel persoonlijk en het cadeautje ingepakt zoals ik had aangegeven bij het bestellen. Een tevreden klant :)

Fan van de Knekkies

Veeeeeel keuze in de geweldige knekkies en super snel in huis.

Uniek

De winkel en webshop zijn een feestje, sijntje is de bom! 😍 XFall

Snelle levering, vriendelijkheid

Had een cadeau besteld voor een kraambezoek, werd gebeld toen het klaar lag en bij ophalen was het mooi ingepakt!

Wat jammer

Ik ben een groot fan van jullie mooie sieraadjes, vooral de oorbelletjes vind ik erg mooi, die ik heb gekocht tijdens een workshop bij jullie in oktober. Nu heb ik gister mijn vriendin oorbelletjes gegeven voor haar verjaardag en bij het indoen ging hij meteen kapot, dit vond ik een teleurstelling. Nu heeft ze me net laten weten dat jullie direct een nieuwe op gaan sturen (wat ik een goede service vind, dankjewel daarvoor), maar ik vond het jammer dat dit gebeurde.

Super leuke armbandjes en binnen no time in huis!

Elke keer is het weer een feestje om te bestellen. Feestelijk ingepakt en altijd een persoonlijk kaartje erbij, hoe leuk! Ik word er blij van :-)

Heel erg persoonlijk, en altijd een goede kwaliteit.

Alle spulletjes die ik tot nu toe heb gekocht, zijn nog heel en behouden de kleur! Het verzorgen van de helix heb ik als heel erg persoonlijk ervaren, omdat je altijd kon berichten of langskomen wanneer het zou ontsteken. Erg fijn dat jullie de helix ook willen verwisselen als dat uiteindelijk kan.

Fijn met een persoonlijke touch

Snel geleverd, in een pakketje dat persoonlijke aandacht uitstraalt. Heel leuk!

Ik vond het top!

De oorbellen waren zo leuk verpakt en de bestelling komt al best snel binnen

Leuke sieraden, zeer goede service!

Leuke sieraden, zeer goede service! Super leuke winkel! ♡

Duidelijke informatie, op tijd geleverd, netjes verpakt. Keurig

Erg mooie spulletjes, heb ondertussen al een hele Saitee collectie

Ik zou zo graag de winkel eens bezoeken. Maar helaas is deze voor mij te ver weg. Daarom ben ik maar al te blij met de prachtige webshop

Hele leuke winkel met een top service!

Bestelling super snel binnen en ook nog eens heel leuk verpakt. Altijd weer een feestje om de bestelling uit te pakken.

Voor de 3e keer iets besteld en opnieuw prima. Het enige wat deze keer jammer was dat ik een mail gestuurd hadden nav een post op fb: prachtige oorbellen er bij stond dat je een berichtje kon sturen voor informatie en ik daar geen reactie op heb gehad. Ik heb de woensdag op Sijtje haar verjaardag een bestelling in de ochtend gedaan en daarna gelijk de mail verstuurd. Ik heb wel de ontvangst bevestiging ontvangen maar verder geen reactie. Tevens jammer dat de sieraden van Jules Bean alleen in de winkel te koop zijn.

Mooie materialen en fijn contact.

Mooie sieraden van goede kwaliteit & ook nog eens leuk ingepakt. Helemaal blij mee 😊

Dorpsstraat 165

1749 AC Warmenhuizen

Over Saitee

Saitee is een sieradenwinkel bij wie service en blije klanten op nr. 1 staan! We hebben naast de webshop ook een mooie winkel in Warmenhuizen. Wil je de sieraden liever in het echt bekijken? Kom dan gezellig langs! Liefs, de meiden van Saitee