Goede en snelle service

Overzichtelijke webshop Leuke producten Snelle service Leuk ingepakt en toffe kaartjes!

prachtige eerlijke sieraden, snelle levering

ondanks de december drukte had ik de mooie oorbellen de dag na de bestelling al in huis.

Uitstekende, snelle levering

Mooie producten. Snel en verzorgd geleverd. Een aanrader.

Super goed!

Super goede service. Sijtje denkt overal over mee, spullen netjes en gezellig verpakt, snel verstuurd

Fantastisch!

Naast mijn bestelling die snel werd verzonden, ontving ik wat kleine attenties die heel persoonlijk aandoen. Met een fijne service en prachtige producten is Saitee een echte aanrader!

De site is erg duidelijk en het plaatsen van een bestelling gaat erg gemakkelijk. Ik kon de bestelling gratis ophalen in de winkel dus dit was een top service. De winkel zelf is ook super leuk ingericht en is ook overzichtelijk. Top dus!

Duidelijke website met voldoende informatie. Ontvangen oorbellen heel mooi en ook mooi ingepakt. Kan zo als een kadootje worden doorgegeven als je zou willen.

Goede spullen, soms wat prijzig, maar wel van goede kwaliteit

Snelle levering, fijne spullen. Ik had haarelastiekjes (knekkies). Ik vond ze eigenlijk wat prijzig, maar ik heb ervaren dat ze erg goed blijven zitten dus ik vind het wel een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Echt super!

De bezorging en netjes ingepakt , en supersnel. πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Al een aantal keren een bestelling geplaatst en het is altijd top!

Prima service, snelle levering

Ik had het pakketje snel in huis, super leuk verpakt:)

Super service

Ik had voor mijn nichtje een klein cadeautje besteld en was blij verrast toen de bestelling in de bus lag, ingepakt met zoveel liefde en aandacht. Maar ookal de bevestiging van de bestelling op zo’n prettige manier verwoord. Echt chapeau, ik word heel blij van zulke ondernemers!

Mooie oorbellen, netjes verpakt!

Via Instagram ben ik jullie tegengekomen en aantal oorbelletjes besteld. Nadat het binnen 2 werkdagen was ontvangen (super snel!) was ik gelijk verkocht en heb ik nogmaals besteld. Naast dat de oorbellen hartstikke leuk zijn is de levering van de producten helemaal leuk. Een persoonlijke touch erbij. Een dikke aanrader!

Snelle levering! Mooie armband

Snelle levering! Mooie armband

Altijd tevreden!

Tot nu toe ben ik altijd tevreden over mijn bestellingen bij Saitee. Altijd ontvang ik mijn bestellingen snel, het is altijd goed en leuk verpakt!

Super mooi!

Hele mooie sieren, goede service, snel verzonden en ook nog eens mooi ingepakt met een leuke persoonlijke boodschap erbij! Ook de kwaliteit van de sieraden is top! Ze verkleuren niet en blijven mooi!

Mooie site, snel bezorgd en héél erg leuk om uit te pakken! Enige wens: op de site per sieraad ook een foto waarbij die gedragen wordt, om nog beter te kunnen inschatten hoe het staat/valt.

Mooie sieraden

Blij met alles wat ik besteld heb!

Tijdens het bestellen had ik op afhalen geklikt, maar dat was niet de bedoeling, via mail contact is alles goed gekomen:) het pakketje lag de volgende dag al in de bus! En het was een feestje om uit te pakken:) ook al was het voor mezelf het voelde aan als een cadeautje. Ook het oorbelletje is prachtig! Net als de andere 3 oorbelletjes die ik eerder al bij Saitee heb besteld.

Top bedrijf

Snelle levering, mooi verpakt en een persoonlijke boodschap bij de bestelling.

Geweldige service

Meerdere malen heb ik al een bestelling gedaan bij Saitee. Ik ben altijd heel blij met mijn nieuwe spulletjes. Dit keer was mijn pakketje zoekgeraakt door PostNL. Het is super opgelost. Hele fijne service!

Top opgelost!

Er was binnen een paar uur een steentje van mijn mooie armband af..Daar baalde ik ontzettend van. Dit gemaild en binnen een dag lag er kostenloos een nieuw steentje op de mat. Super!!

Altijd goede service πŸ‘ŒπŸ»

Vaker iets besteld bij Saitee en mailcontact daarover gehad, fijne en persoonlijke service. Bovendien altijd weer een feestje om het pakketje thuis te krijgen met leuke kaartjes en een lekker theetje erbij πŸ˜„

Leuk: een persoonlijke boodschap bij de bestelling

Top!!!!

Geweldige service, reageren snel op vragen, persoonlijk. Snel geleverd, leuk ingepakt, kortom: helemaal top! En volgende bestelling is alweer onderweg πŸŽ‰

Dorpsstraat 165

1749 AC Warmenhuizen

Over Saitee

Saitee is een sieradenwinkel bij wie service en blije klanten op nr. 1 staan! We hebben naast de webshop ook een mooie winkel in Warmenhuizen. Wil je de sieraden liever in het echt bekijken? Kom dan gezellig langs! Liefs, de meiden van Saitee