Heel mooi en erg leuk ingepakt!

Snel bezorgd, en erg leuk ingepakt! Oorbellen waren ook precies zoals op de afbeeldingen, en de grootte die ik op basis van de foto's had verwacht. Perfect !

Zeer leuke, snelle, klantvriendelijke levering

Mooi verpakt en snel ontvangen. De bijnaam voor de gelukkige is “Gembertje”, en dat had ik bij de bestelling gezet waar er was gevraagd voor wie het was. Kon erg lachen toen er gemberthee was mee geleverd bij de bestelling. Kortom enorm tevreden en door de leuke verpakkingen + meelevend vermogen (wat mijn dag maakte) kan ik deze service alleen maar aanbevelen!

Superproduct, snel en mooi verpakt geleverd

Zeer positief

Via via kwam ik bij de website terecht. Duidelijke omschrijving van het product met foto. Erg prettig. Mailcontact gaat erg sneleuk. Mijn bestelling zag er zooo leuk en verzorgd uit! Daar word je blij van! Enige jammere is dat producten die bijvoorbeeld op Facebook beschreven staan, uiteindelijk niet online staan. Webshop zou wat mij betreft uitgebreider mogen.

Echt een leuke webwinkel

Mooi ingepakt en een persoonlijk berichtje. Ik werd er erg blij van!

Armbandje was snel geleverd, en super leuk verpakt. En hoe schattig. Stond alleen bij voor 6 mnd en ons meisje van 7 weken paste hem precies. Waar ik wel erg blij mee ben:-)

Naar verwachting

Leuk verpakt en met persoonlijk berichtje.

Helemaal super. Het gekozen artikel werd snel verzonden en dit was ook heel netjes verpakt, met het artikel zelfs als cadeautje ingepakt.

Snelle levering. Supermooi armbandje, mooi ingepakt.

Mooie armbandjes, zo leuk verpakt!

Feestje om alleen al open te maken! Twee armbandjes voor mezelf mooi verpakt met een persoonlijk kaartje. En een ander armbandje als kadootje ingepakt voor mijn vriendin ook met geschreven kaartje. Heel blij mee! Super snel en goede service.

Webshop met mooie spulletjes

Super fijne elastieken van Knekki ontvangen. Levering was snel en de extra spulletjes erbij is heel leuk.

Super leuk verpakt!

Gave armbandjes super blij mee. Levering na 2 dagen. Lief de extra spulletjes erbij.

Echt een cadeautje

Mooie producten en ingepakt als cadeautje. Snelle levering

Top en heel.blij.

Snelle levering en gezellig verpakt. Was echt een schattig armbandje Heel blij.mee. Vriendelijke.groeten.een.blije overgroot oma

Netjes en snel

Bestelling gedaan en prima met goede zorg ontvangen.

Snelle verzending, en ook nog eens super leuk ingepakt met leuke kaartjes erbij! Het was een feestje om het uit te pakken. En ben heel erg blij met de mooie armbandjes draag ze iedere dag.

Wat een leuk bedrijf zeg!

Het bestellen online ging heel goed, snelle levering. en wat ontzettend leuk ingepakt! echt een aanrader, ik ga vaker bestellen.

Leuk, snelle levering en nog veel extra leuks erbij!

Waar ik zeker nog een keer bij bestel!

Mooie collectie en lief team!!

Mooie collectie, snelle verzending! Foutje gemaakt (bestelling omgewisseld) maar er werd meteen contact opgenomen om alles te regelen! Foutjes maken is hartstikke menselijk :-) Super lieve meid aan de telefoon gehad en een armbandje als cadeautje (had helemaal niet gehoeven, maar wel HEEL lief)

Verliefd op alles wat ze maken en verkopen

Ik shop al een aantal jaar bij saitee. Voor mijzelf en zeker ook leuke cadeautjes! Deze keer leuke haar accessoires voor mij zelf.

Mooi, snel en verrassend

Leuk verpakt, mooi en degelijk materiaal en snel geleverd!

Top, aanrader!

Het was een waar feestje om uit te pakken! Een cadeautje voor mezelf, erg blij met de ketting de kwaliteit is goed!

Fantastisch!

Mooi, lief armbandje. Goede kwaliteit. Persoonlijke boodschap op een kaartje en leuk ingepakt. Ik vond het cadeautje op zich al een feestje, verpakt met tekstkaartjes zakje thee en mooi papier met sticker met naam. Goede snelle bezorging. Heel erg bedankt!

Heel blij mee!

Super mooie oorbellen & armbandje binnengekregen. Leuk ingepakt, met n persoonlijk boodschap en snel geleverd.

Geweldig!

Super leuke winkel, had in een actie 2 enkelbandjes besteld en kreeg de 3e bijpassende gratis, heel erg blij mee. Zat leuk ingepakt als een cadeautje en nog een zakje erbij om de bandjes in te bewaren. Ook een workshop gedaan, was ook super goed verzorgd met allemaal lekkers, echt een aanrader om te doen, of hier te bestellen. Bedankt Saitee!

Dorpsstraat 165

1749 AC Warmenhuizen

Over Saitee

Saitee is een sieradenwinkel bij wie service en blije klanten op nr. 1 staan! We hebben naast de webshop ook een mooie winkel in Warmenhuizen. Wil je de sieraden liever in het echt bekijken? Kom dan gezellig langs! Liefs, de meiden van Saitee