Snelle levering, leuk verpakt en mooie enkelbandjes. Blij mee!

Ik koop al jaren mijn armbandjes en meer hier en altijd perfect afgeleverd. Zelfs al een workshop gedaan. Ook alleen maar gezellig en fijn georganiseerd

Een feestje

Een persoonlijk berichtje. Mooi ingepakt. Snel geleverd. Goede kwaliteit armbandje met mooie boodschap. Helemaal top!

Blij!

Makkelijk om een bestelling te plaatsen, snel thuis en heel leuk verpakt! Ontzettend tevreden! Daarnaast ook mooi kwaliteit van de in mijn geval bestelde armbandjes. Helemaal blij mee!

Super leuke winkel en goede service

Leuke collectie en top verzending

Wat een mooie collectie heeft Saitee, ik heb mezelf een mooi kettinkje cadeau gedaan, Bestellen ging erg makkelijk en het was ook snel in huis. Daarnaast erg leuk verpakt, top gedaan!

heel blij mee

heel blij met mijn ketting, mooi ingepakt!

Top top top!

Geweldig (leuk) verpakt en een snelle service!

Leuk sieraad, goede site

Altijd een feest om te shoppen, mooisieraad binnen, vond de bezorging wel wat lang duren maar het armbandje maakt ales goed

Fantastisch mooie sieraden

Geweldige sieraden! Super service en bestellingen snel in huis. Eens klant! Altijd klant!

Ziet er super uit!!

Mooie sieraden en super leuk ingepakt! Ook erg snel binnen! Top.

Fijne website, snel antwoord op vragen. Persoonlijk contact en mooi meegedacht met mijn wens.

Goede, snelle service en voldoet aan de verwachtingen!

Ik had een kettinkje besteld met als extra optie gravering en jullie hebben nog heel netjes gemaild of alles klopte en het cadeau was perfect. Super goed geregeld en ook nog lief ingepakt omdat ik zelf deze mogelijkheid niet had ivm het zitten in het buitenland

Verslavend mooie armbandjes gekocht

Ik kan het inmiddels niet meer laten om eens in de zoveel tijd wat moois te bestellen bij de meiden van saitee. Altijd iets unieks en moois om uit te kiezen. Alles is zorgvuldig gemaakt, ingepakt en verzonden. En die persoonlijke touch met de verpakking maakt het echt een cadeautje voor jezelf. I love it!

Service top, armbanden erg mooi! Fijne site.

De meiden van Saitee zijn behulpzaam, vriendelijk en hebben mooie armbanden.

Goede snelle peroonlijke service

Snelle levering en superleuk ingepakt. Hoe het er uit ziet weet ik niet want we moeten het nog geven

Geweldig product, leuk verpakt

Mooie product, precies wat ik had verwacht. Erg leuk verpakt, toch leuk om het zo in je brievenbus te vinden :€

Snelle levering, leuk verpakt!

Leuke webshop, mooie producten. Kortom aanrader!

Goede webshop met goede service

Helaas kwam mijn bestelling niet aan! Na een telefoontje zijn we snel tot een oplossing gekomen en inmiddels ben ik eigenaar van een paar mooie oorbellen! Hele fijne service ondanks de vertraging.

Geweldig goed!

Wat een prachtig mooi sieraad! Echt heel blij mee! Je ziet dat het met liefde en aandacht is gemaakt!

Mega leuk om te ontvangen

Erg snelle levering. Goed contact via de mail. Het sieraad zat erg mooi verpakt. Heel persoonlijk. Super!

Goede service & snelle levering

Goede service, snelle & leuke levering. Netjes verpakt met leuke kaartjes etc er bij :)

Ik kocht een initiaalketting met een groot en klein plaatje en een steentje. Toen ik het doosje opendeed, dacht ik er vergeten was te graveren omdat het vrij klein was gedrukt. Ik heb het dag en nacht aan en het begint nu wel wat te verkleuren spijtig genoeg. Al bij al ben ik er wel blij mee.

Mooie collectie, duidelijke site. Superblij met mijn oorbellen!

Dorpsstraat 165

1749 AC Warmenhuizen

Over Saitee

Saitee is een sieradenwinkel bij wie service en blije klanten op nr. 1 staan! We hebben naast de webshop ook een mooie winkel in Warmenhuizen. Wil je de sieraden liever in het echt bekijken? Kom dan gezellig langs! Liefs, de meiden van Saitee