Verzending met track & trace code.

Pluspunten

Ontzettend leuke webwinkel ! Ik had een mooi armbandje met initiaal muntje, helaas was de letter er niet zo goed ingeslagen en ook zijn de slagletters tenopzichte van het muntje en hun eigen logo wat er ook aanhangt erg klein. Na hier over een berichtje te hebben gestuurd kreeg ik 1,5 dag later nog een muntje met een duidelijkere letter, helaas wel nog steeds klein. Maar de service, vriendelijkheid en producten zijn echt heel leuk en raad het ook aan om hier te shoppen

Slag letters groter maken of muntjes kleiner. Misschien net zoals jullie logo aan de sieraden ook met zwart invullen zodat het zichtbaar is, nu is het gewoon een zilver cirkeltje en moet je weten dat er iets opstaat anders zie je het niet

Pluspunten

Geleverd zoals op de site aangeboden. Snel, leuk verpakt en met een persoonlijk bedankje.

Pluspunten

Mooie sieraden, voor elk wat wils. Snelle verzending.

Minder bling ;-)

Pluspunten

Snel, duidelijk en vriendelijk.

Geen.

Pluspunten

Vriendelijke benadering!

Pluspunten

- Snelle levering - Bij een klacht wordt het meteen opgelost - Prijs kwaliteit verhouding is erg goed - manier van inpakken erg leuk!

Misschien naar gratis verzenden gaan. Als je net 1 klein cadeautje nodig hebt zijn de verzendkosten iets waardoor ik het niet zou kopen en ergens anders zou bestellen

Pluspunten

Snelle levering, ziet er goed uit, altijd een persoonlijk kaartje

Levering duurde beetje lang, maar dit lag denk meer aan de post dan aan Saitee, ze hadden 't wel meteen verzonden.

Pluspunten

Voor mij een onbekend bedrijf, dus enige twijfel gehad. Maar informatieve mails over de bestelling en levering, snelle levering en nette verpakking heeft alle twijfel weggenomen. Op basis van deze ervaring kan ik Saitee zeker aanbevelen.

Pluspunten

Prachtige sieraden!

1 klein aandachtspunt. Ik kocht op balck friday nieuwe oorbellen online. En toen was er geen kortingsactie. Maar zag een dag later dat er zaterdag en zondag wel een actie was mbt black friday. Dat vond ik jammer en gek tegelijk, een balck friday actie die de dag erna pas actief was. Zo ben ik mijn korting mis gelopen. Des al niet te min ben ik erg blij met mijn aankoop

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen, vorige week besteld. Niks binnen. Vraag me af hoe lang dit nog gaat duren!

Pluspunten

Hele mooie sieraden. Erg aantrekkelijk! Fijn contact en mooi en snel in huis!

Ik vind 2 verschillende sites niet handig. Ik wilde kids dingetje kopen en volwassen dingetje. Maar kwam op aparte verzendkosten uit en daardoor laten zitten

Pluspunten

Zeker, erg aardige benadering!

De ketting die ik heb besteld valt me erg tegen, zeker de ketting zelf. Het materiaal zie je vaak aan sleutelhangers.

Pluspunten

Snel bezorgd, persoonlijk kaartje erbij, leuk ingepakt echt een cadeautje om te krijgen :)

Pluspunten

Mooie sieraden tegen redelijke prijzen, snelle levering met een persoonlijke touch. Top!

Geen verbeterpunten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke communicatie. Code opvragen duurde wat langer, maar na ontvangst mail verliep de communicatie soepel en snel!

De verzendkosten meenemen in de eventuele resterende bedrag cadeaubon. Voorbeeld; cadeaubon ontvangen t.w.v. € 40,- Bestelling van €34,50 uitgezet op website. Verzendkosten worden niet van de bon afgetrokken, heb dit zelf moeten betalen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en snelle verwerking van de bestelling

De letter op het extra hangertje is te klein. Je kan de letter vrijwel niet herkennen

Pluspunten

Snelle en zeer nette levering. Goede prijs.

Te veel leuke dingen

Pluspunten

Mooie collectie. Nette levering.

Dorpsstraat 165

1749 AC Warmenhuizen

Over Saitee

Saitee is een sieradenwinkel bij wie service en blije klanten op nr. 1 staan! We hebben naast de webshop ook een mooie winkel in Warmenhuizen. Wil je de sieraden liever in het echt bekijken? Kom dan gezellig langs! Liefs, de meiden van Saitee