Snel geleverd mooie sieraden

Mooie sieraden, fraaie website, service opties zoals aangepaste maten, snel geleverd

Pakket na 10 dagen nog niet geleverd

Pakket zou volgens mailtje van Saitee 10 dagen geleden verzonden zijn, maar is nog steeds niet aangekomen. Na 7 dagen contact opgenomen via whatsapp. Er kwam snel reactie met een algemeen bericht dat ze geen invloed hebben op PostNL 10 dagen is zelfs tijdens de feestdagen met PostNL te lang voor een paar elastiekjes in een brievenbus pakje.

Pakket na 10 dagen nog niet geleverd

Super service

Duidelijke en makkelijke webshop! In de winkel persoonlijke aandacht en een hele leuke collectie!

Snelllll!!

Super snel en netjes mn artikelen gekregen keurig verpakt! Super blij!

Snelllll!!

Super snel en netjes mn artikelen gekregen keurig verpakt! Super blij!

Pakje niet aangekomen

Bevestiging ontvangen dat pakketje 28 november verzonden is, maar 5 december nog steeds niet ontvangen. 5 december bericht gestuurd, ik kreeg snel reactie, maar het betrof een standaard berichtje.

Snelle correcte levering

Knekki's besteld. Correct en snel ontvangen!

Een fijne winkel om online te shoppen! ;) Al een aantal keer Kknekkie's gekocht, en deze zijn echt perfect! Maar ook armbandjes en oorbellen zijn hier fijn en blijven mooi!

Vlotte afhandeling en zending prima verzorgd

Heel fijn!

Bestelling goed verzorgd en leuke verpakking. Na problemen met de bezorging ( door de post) snelle en bezorgde reactie van Saitee! Bedankt Sijtje!

Wederom prachtig kettinkje, top service!

Super website en winkel

Ik woon niet vlakbij de winkel maar als t kan dan kom ik er graag snuffelen tussen jullie mooie sieraden en dergelijke. Zoals altijd vriendelijk en gezellig en ze nemen er tijd voor je.

Zeer goed!

De producten zijn zeer goed! De levering was zeer snel :)

Altijd snel en correct

Fijne webshop en service

Dorpsstraat 165

1749 AC Warmenhuizen

Over Saitee

Saitee is een sieradenwinkel bij wie service en blije klanten op nr. 1 staan! We hebben naast de webshop ook een mooie winkel in Warmenhuizen. Wil je de sieraden liever in het echt bekijken? Kom dan gezellig langs! Liefs, de meiden van Saitee