Pluspunten

Snelle levering. Netjez verpakt

Pluspunten

geluksarmbandje voor een vriendin gekocht en bij haar laten bezorgen, snelle levering en kon ook nog persoonlijke boodschap mee sturen! Vriendin heel blij met een super mooi armbandje

Pluspunten

Ik vind de producten heel mooi, en het is superleuk ingepakt, echt een cadeautje voor jezelf! En ook als je het aan iemand anders geeft, of direct naar diegene verstuurt, is het meteen een leuk pakje. Het handgeschreven berichtje met je eigen naam maakt het af. Super!

Één van mijn 925 zilveren oorbelletjes gaf in het begin zwart af, maar waarschijnlijk was ik het enige met dit probleem! na een paar dagen dragen en ermee douchen is dit veel minder.

Pluspunten

Super leuk ingepakt. Echt aangenaam verrast. Ook nog hele leuke kaarten erbij! Voor nu en voor nog eens! ♥️

Pluspunten

Alles is tip top! De sieraden zijn leuk ingepakt, goede service

Pluspunten

leuk om dit via de post het pakketje te krijgen.

Pluspunten

Goede en correcte service. Ze hadden mij een verkeerde maat armbandje opgestuurd en hebben mij onmiddellijk een nieuw toegestuurd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging en mail reactie

Op de site stond boven de dertig euro gratis bezorging maar toen ik met kadobonnen wilde betalen moest ik toch bezorgkosten betalen, terwijl dat een wettige betaalmiddel is. Heel vreemd. Was al de tweede keer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen, snelle levering, groot assortiment.

Jammer dat het innemen van de armbandjes extra kost.

Pluspunten

Persoonlijk en heel erg behulpzaam

Foto's hebben van de verschillende lengtes van de kettingen

Pluspunten

Leuke, mooie en goede sieraden! De sieraden worden altijd leuk ingepakt met een kaartje en persoonlijk bedankje.

Pluspunten

Super leuke site, ontzettend leuk ingepakt en snel geleverd!!

Pluspunten

Super mooie producten!

Pluspunten

Mooie sierraden, en hele mooie kwaliteit. Levering snel binnen en erg leuk ingepakt, echt een cadeautje om in je brievenbus te vinden.

Pluspunten

De bestelling gaat makkelijk en is snel in huis! Daarnaast is het altijd superleuk ingepakt, kortom top!

Pluspunten

leuke producten, mooie kwaliteit, verrassende service met kaartjes en zakje. wordt de klant blij van :)

Pluspunten

Mooie sieraden! En snelle service!

Pluspunten

De verrassingbox was een kado voor mijn beste vriendin. Ze was er ontzettend blij mee. Zelf heeft ze ook het een en ander bij jullie besteld gehad en in de box zaten armbandjes die ze nog niet had en de zilveren oorbellen top!

Pluspunten

Ik ben blij met de suprisebox. Echt leuk om de kans te wagen want je weet niet wat er in zit. Daarnaast hebben ze vele mogelijkheden waar je uit kan kiezen. We was ook de ketting die net niet in voorraad was. Uiteindelijk heb ik als kado op tijd per post gekregen. Ze zijn ook persoonlijk en dat is heel fijn!

Nou ik heb wat ideeën en dat wilde ik bij open dag vertellen maar dat komt wel een keer. In algemeen ben ik positief... Nou eerlijk gezegd ik ben verslaafd!

Pluspunten

snelle en persoonlijke levering met leuke kaartjes erbij

Dorpsstraat 165

1749 AC Warmenhuizen

Over Saitee

Saitee is een sieradenwinkel bij wie service en blije klanten op nr. 1 staan! We hebben naast de webshop ook een mooie winkel in Warmenhuizen. Wil je de sieraden liever in het echt bekijken? Kom dan gezellig langs! Liefs, de meiden van Saitee