Pluspunten

Mooie nieuwe webshop, duidelijke uitleg over producten, bestelling en levering en pakketje werd heel snel bezorgd. Plus ook nog eens heel mooi ingepakt en voorzien van een persoonlijk, handgeschreven kaartje - leuk!

Pluspunten

Super leuke spullen en goede kwaliteit

Verzend kosten, snap dat het nodig is en het word ook erg leuk en goed verpakt maar weerhoud me soms wat te bestellen. (Wat dat betreft goed voor de portemonnee)

Pluspunten

Fijne toegankelijke website. Persoonlijk contact is altijd mogelijk. Mooie bandjes en oorbellen. Service is top.

Pluspunten

Snelle levering en een super retour service!!

Pluspunten

Duidelijke website met erg leuke sieraden! Ook de suprise box is erg leuk!

Prijs/kwaliteit zeker goed! Alleen persoonlijk zou ik minder gauw wat bestellen omdat de prijzen wat hoger liggen! Dat maakt dat ik de suprisebox ook zo leuk vond. Klein puntje wat ik jammer vond is dat je bijvoorbeeld de kadobon niet kunt gebruiken in combinatie met een andere korting. Daardoor moest ik 2 bestellen plaatsen, wou ik gebruik maken van de kortingen! Ik snap het wel, maar bijvoorbeeld zo'n kadobon bij de suprisebox en een korting vanwege de nieuwe site, was leuk geweest als dat te combineren was! Verder heel tevreden tot nu toe!

Pluspunten

overzichtelijke webwinkel snelle levering mooi verpakt

Pluspunten

Hele leuke persoonlijke kaart er bij.

Niks !!

Pluspunten

- persoonlijk contact - ze hielden rekening met speciale wensen - snel geregeld - prachtige sieraden - attent

Pluspunten

Snelle levering keurig verpakt echt een cadeautje om te krijgen. 1 armbandje geruild die heb ik nog niet retour verwacht ik vandaag.. ruilen was geen probleem.

Pluspunten

Duidelijke en makkelijke website. Leuke producten. Gunstige prijzen. Vlotte verzending. Goede service.

Pluspunten

Snelle en vooral leuke levering!

Geen, ga zo door!

Pluspunten

Pluspunten

Leuke kaartjes bij de bestelling met een persoonlijke tekst. Erg leuk! En snelle levering

Pluspunten

snelle levering, super leuk ingepakt

Pluspunten

Persoonlijk, snel en prachtige producten natuurlijk!

Geen!

Pluspunten

Netjes op tijd geleverd! Geen klachten of aandachtspuntjes!

Pluspunten

Snelle levering en leuke producten!

N.v.t.

Pluspunten

Leuk ingepakt, snelle verzending.

Pluspunten

Heel persoonlijk, prima service. Ik hou van dit merk! De armbandjes zijn geweldig en blijven ook héél mooi. Tip: word VIP member, dan krijg je vaak aanbiedingen tot wel 50% korting.

Vermeld dat er bij sommige armbandjes wat langer ijzerdraad zit aan het uiteinde ivm de bedel. Als je dit namelijk niet gewend bent bij je andere armbandjes dan denk je dat het niet klopt. Klein briefje bijvoorbeeld erbij in het zakje.

Pluspunten

Klantvriendelijk, mooie producten

Zo door gaan meiden!

Pluspunten

Leuke extra's, goeie service, snelle elvering

niet echt iets eigenlijk

Pluspunten

Prachtige sieraden en een super service!

Kan geen verbeterpunt bedenken.

Dorpsstraat 165

1749 AC Warmenhuizen

Over Saitee

Saitee is een sieradenwinkel bij wie service en blije klanten op nr. 1 staan! We hebben naast de webshop ook een mooie winkel in Warmenhuizen. Wil je de sieraden liever in het echt bekijken? Kom dan gezellig langs! Liefs, de meiden van Saitee