Super makkelijk en snel geleverd

Op de website van Saitee kun je heel gemakkelijk de producten bekijken en in je winkelmandje plaatsen. Afrekenen is simpel, je hoeft geen account aan te maken als je dit niet wilt (maar het kan wel) en de bestelling had ik 2 dagen later al in huis!

Zeer tevreden, dinsdag besteld, donderdag al ontvangen.

het is een hele leuke winkel alleen de website crashte toen ik wou bestellen

Snelle levering, goede service

Zeer snelle levering en leuk verpakt

Fijne webshop

Leuke items, snelle levering.

Mooie spullen, snelle verzending, zorgvuldig ingepakt

Ik ben erg tevreden met de spullen en de service. De verzending was vlot en er zat duidelijk liefde en aandacht in de producten en verpakking.

Mooie sieraden en klantvriendelijk

Mooie sieraden en snelle goede reactie bij vragen

Super, snelle levering

Toen ik belde werd ik aardig te woord gestaan. De Kknekkie's werden snel geleverd.

Leuke oorbellen, precies zoals ik verwacht had

Mooie armbandjes op maat

Helemaal naar wens en perfect passend. Ook de Kknekki’s zijn tof!

Easy order and fast delivery

Everything was smooth

Helemaal blij mee!

De bestelling werd snel verzonden, heel leuk verpakt en goede kwaliteit producten

Geweldig!

Op de website kan je alles makkelijk vinden. Snelle levering! En super fijne producten! Leuk dat er elke keer weer nieuwe kknekki's toegevoegd worden aan het assortiment!

Tot nu toe slecht

Hoi, Jullie vragen naar mijn ervaring en die is helaas tot nu toe slecht, ik heb besteld, betaald en krijg van jullie al een mail om mijn ervaring te delen maar helaas geen levering ontvangen!

Goede elastieken

Koop deze voor mijn dochter met heel lang en zwaar haar, en ze doen wat jullie zeggen ze blijven keurig zitten! Top dus

Vriendelijk, goede prijs. Snel geleverd.

dat kaartje met dat persoonlijke berichtje was voor mij nog leuker dan de elastiekjes zelf

die ene zin hierboven, zegt genoeg, toch?

Voor deze oorbellen gemiddeld

De oorbellen waren leuk verpakt, alleen had ik er meer van verwacht. Voor het geld vond ik het niet waard. De oorringetjes zijn ook niet stevig waardoor er 1 al verbogen is.

Top service!

Saitee is gewoon een super winkel met top service en ontzettend vriendelijk personeel :-)

perfect

snel geleverd, beloofde kwaliteit

Slecht

Ik heb al meerdere keren een bestelling gedaan maar de verkeerde kleuren knekki elastiekjes ontvangen!

Leuke verpakking kreeg ik binnen. Daar is aandacht aan besteed. Ook telefonisch zeer aardig.

Tevreden klant

Tevreden met mijn bestelling. Vlotte levering, ruime keuze en leuk verpakt.

lang gewacht

Langer dan een week voor mijn bestelling er was. Oorbellen zelf erg mooi; armbandje lastig omdoen als je dat zelf moet doen. Sluiting en extra ketting erg fijntjes en zonder een evt verzwaard einde om zelf omdoen handiger te maken. Kralen en armband zelf erg mooi.

Snelle levering en top producten

Snelle levering en mooie producten. Ik ben fan!

Dorpsstraat 165

1749 AC Warmenhuizen

Over Saitee

Saitee is een sieradenwinkel bij wie service en blije klanten op nr. 1 staan! We hebben naast de webshop ook een mooie winkel in Warmenhuizen. Wil je de sieraden liever in het echt bekijken? Kom dan gezellig langs! Liefs, de meiden van Saitee