Duidelijke communicatie, snelle bezorging

Snelle verzending

Mooie kortingen en snelle verzending

super

mijn pakket was door toedoen van Post.nl verdwenen. Petfooddiscount ondernam onmiddellijk actie en toen het pakket niet snel gevonden werd stuurden zij kosteloos dezelfde bestelling opnieuw.

al karen klant en nooit problemen gehad

Ik ben al jaren klant en heb nog nooit problemen gehad met levering of zo en steeds een goede prijs.

Goede prijs en snelle levering

Zeer goed geholpen..

Toen post.nl mijn pakket niet stuurde na 5 dagen, hebben ze het opnieuw gestuurd.

Superrrr!!!!

Levering altijd keurig verpakt en snel bezorgd. En, zó attent, zit er een extra lekkernij voor onze trouwe viervoeter bij, die er iedere keer weer van smult!!

Toppie

Fijne en snelle service..

Doen wat ze beloven

Super snelle levering en ik betaal tot 7 euro minder voor een zak voer van een kilo dan bij mijn eigen dierenwinkel. Ik geef een 10+!

Tot nu: correcte en snelle levering.

Top !

Snel, netjes verzonden, klantgericht

Winkel/webshop waar ik graag bestel. Ik vind de webshop zelf niet heel handig maar als je zoekt kom je er ook. Mijn laatste bestelling werd binnen een paar uur na plaatsing al verzonden terwijl ze ook nog een penning moesten graveren. Ook als je belt met een vraag word je fijn geholpen. Top!

Altijd goed verzorgd en optijd bezorgd

Ik heb al een aantal keren silical kattenbakvulling besteld en steeds is het zeer snel bezorgd. Top!!!

PRIJS & snelle levering

Ik bestel de vrijdag namiddag en de zaterdag middag al geleverd, een trouwe klant uit België

Snelle levering top

snel en kwaliteit geleverd

Op en top service en levering

Goede en snelle service

super

super alles ook levering

Op tijd, juiste prijs

Mercikes voor alles.

Super en Top

Zoals altijd super snel en goed geleverd met goede producten.

Accuraat

Altijd te bereiken en komen beloftes na.

Goede leverantie

Goed voer en altijd netjes bezorgd

Af en toe is onze eerste keuze niet leverbaar maar dan neem ik een andere variant

Altijd goede terugkoppeling

Prima voer en service.

Goede keuze voor dieetvoer, verzenden met post.nl die nog het wel aan huis brengt in tegenstelling tot andere bezorgbedrijven die het op een afhaalpunt kilometers ver afleveren. Ruime keuze in diverse soorten voer.

Goede firma, duidelijke website en zeer snelle levering!

Petfooddiscount is de webwinkel van Van Noord's Dierenvoeding. Al mijn bestellingen liepen zeer voorspoedig en de levering was altijd correct en snel. Leuk vinden wij het ook om bij elke bestelling een lekkere traktatie te vinden voor onze hond!

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen