Supergoed georganiseerd en heel persoonlijk

Wij kopen al jaren naar volle tevredenheid bij Petfooddiscounter / Van Noord. Hier werken nog echte mensen. Ook bij online bestellingen word je heel persoonlijk behandeld. Dat voelt goed.

Prima product en snelle levering

Het werd snel geleverd waar ik erg bij me was omdat de Ragdoll zijn voer steeds slechter ging eten. Nu met het mengen met dit voer eet hij gelukkig weer beter.

Weer goede ervaring

Wat AdTab besteld, was hier het goedkoopste.

Supertevreden met snelle levering en prijs!

Bij iedere bestelling altijd supertevreden met snelle levering en prijs en extra presentje vers vlees! Mijn merk is ook altijd op voorraad terwijl ik bij onze dierenwinkel heel vaak misgreep. Bovendien ook veel goedkoper dan de locale leverancier.

Goede snelle service

Nadat een pakje niet was aangekomen op een Post NL afhaalpunt kreeg ik onmiddellijk een pakje met dezelfde inhoud naar mijn thuisadres opgestuurd.

Snelle levering, goede prijs

Veel keus, goede site, makkelijk en snel. Goede verpakking en altijd een extraatje. Uitstekend dus!

Perfect, bestel al sinds 6 jaar.

Bestel al zo’n 6 jaar al het dierenvoer bij van Noord’s dierenwinkel, nog nooit problemen gehad. Top service

Snelle levering prima prijzen voor beste producten.

Goed.

Zeer tevreden over de service, snelle bezorging en een goede prijs.

Prima winkel

Ze leveren snel en tegen een goede prijs. Ze bellen zelfs als er een artikel even niet voorradig is.

Snel en netjes geleverd.

Top, altijd netjes en snel geleverd. Goede prijzen.

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Uitstekend!

Snelle levering, gunstige prijzen en elke bestelling zit er iets lekkers bij voor onze hond. Erg leuk!

Prima ervaring

Gebruiksvriendelijke website Duidelijke communicatie Snelle Levering Breed assortiment

Snel geleverd! Kleine attentie werd hier enorm gewaardeerd.

Perfect !

Kattenvoeding prima prijs en een snelle levering!

Bestellen is makkelijk, groot assortiment en altijd op tijd geleverd! Dik tevreden.

Mooi assortiment en snel bezorgd

Ik ben een tevreden klant. Mooi assortiment en de bestelling wordt vrijwel altijd de volgende dag al geleverd.

Uitstekend!

Altijd een goed product en de volgende dag in huis. Betrouwbaar en goed!

Een keer gebeld. Super geïnteresseerd geholpen en ze nam ook echt de tijd voor mij. Jullie levering is super. Bestellen en je weet wanneer het binnenkomt en het is netjes verpakt met altijd een leuk attentie voor onze honden erbij. Heel tevreden, zal het ook zeker ander aanbevelen.

snel en correct

snel en correct

Bestelling correct en op tijd geleverd .

Zolang mijn hond zijn etensbak leeg eet is er geen aanleiding om van Farm Food afscheid te nemen.

Koning is klant is wat ik bij jullie ervaar

Behulpzaamheid meedenken. Mooie prijzen en keuze Mn reddende engel met de treats Enige die mn kat gek op is en verdraagt Post is betrouwbaar en zie in mn app wanneer het pakket komt. Lieve groeten van mij en mn Kitten Zora een pootje

Super tevreden

Wij hebben al een aantal keer besteld bij jullie. Het bestellen gaat altijd gemakkelijk en jullie leveren de volgende dag al! Wij zijn blij en blijven trouwe klant!

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen